Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pospešeno nas delajo (revne) Američane

Pospešeno nas delajo (revne) Američane

Zdravstvo in kapitalizem sta si bila vedno v navzkrižju. Prodali smo tovarne, firme, trgovine, sedaj pa lahko jemo in pijemo srbsko, hrvaško in ameriško sranje.

( https://www.zurnal24.si/slovenija/taco-bell-slovenija-ljubljana-poslovalnica-2027-445502 )

Zabita fuknjena čreda verjame, da krave preveč prdijo.

To, kar se dogaja, je korporativni kolonializem.

Da se bojo nasli bedaki ki bojo sli tja. Drigace zaprejo v mesecu in se spokajo nazaj v ameriko

Pa ni Amerika razvita zahodna demokracija, vzor našim debilom ?

Kako nas potem lahko delajo revne ?

Pozorno preberite: ta država ni več slovenska.

Odgovor na objavo uporabnika
Zakaj nam je treba še ene verige, 14.08.2025 ob 12:47

Pozorno preberite: ta država ni več slovenska.

Večini še ni jasno, da Slovenija ni samostojna, suverena država, vsaj od 2004 naprej ne več,…

V čem pa je hrana iz Taco Bella manj kvalitetna od bureka, čevapov, pleskavic, kebaba in pizze?

Vsi skupaj ste idioti, resno. Zgoraj naštete hrane se v Sloveniji poje ogromno, sploh mladi to radi jedo.

Zmenite se. V sosednji temi trdite, da je vse dost bolje, kot v Jugoslaviji.

Samo vprašam, 14.08.2025 ob 14:27

V čem pa je hrana iz Taco Bella manj kvalitetna od bureka, čevapov, pleskavic, kebaba in pizze?

Vsi skupaj ste idioti, resno. Zgoraj naštete hrane se v Sloveniji poje ogromno, sploh mladi to radi jedo.

Ja bojijo se konkurence. Meni je mehiška hrana najboljša. Komaj čakam, da pridejo v SLO.

Suuperca, 14.08.2025 ob 20:18

Ja bojijo se konkurence. Meni je mehiška hrana najboljša. Komaj čakam, da pridejo v SLO.

Mehiško hrano lahko poskusiš v restavraciji Que pasa pri avtobusni postaji v Ljubljani.

te lahko vprašam, si že kdaj naredil-a mehiško hrano iz sestavin iz trgovine? Verjetno ne ker take pišeš! Jej Amerisko sranje in se debeli in žali!

Volim taco Bell.

Tudi jaz nimam nič proti temu, če pride Taco Bell v Slovenijo. McDonald’s ima veliko prometa, KFC tudi, torej jima uspeva. Burger Kingu ni uspelo, in je šel ven iz Slovenije. Naj Taco Bell poskusi, pa bomo videli, če se bo obdržal.

Samo povem, 14.08.2025 ob 22:25

Tudi jaz nimam nič proti temu, če pride Taco Bell v Slovenijo. McDonald’s ima veliko prometa, KFC tudi, torej jima uspeva. Burger Kingu ni uspelo, in je šel ven iz Slovenije. Naj Taco Bell poskusi, pa bomo videli, če se bo obdržal.

Burger King je že nekaj časa nazaj.

Taco Bell za Balkan imajo v lasti bosanski poslovneži, ki širijo poslovanje na Balkan in širše ( EU)

Ne vem kdo drži McDonald’s v Sloveniji, ker je zaposleni ogromno Indijcev- v kuhinji, postrežbi, dostavi, cistike, pomivalci…vse Indijci ( poslovalnice Železniška Postaja Lj, Center Ljubljana, Čopova ima nekaj Filipink, …)

Na Miklošičevi pa je KFC in so VSI ZAPOSLENI UNDIJCI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close