Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek posojilo denarja

posojilo denarja

Živjo mene tud zanima ce bi bil gdo pripravljen posoditi denar in sicer bi rabil 2500 overili bi pri notarju vrnil bi v 12 mesecih z obrestmi vred ce je gdo pripravljen pomagati me lahko kontaktira na xenia.ivvi@gmail.com

Če je tukaj kdo pošten za posojilo me lepo prosim naj kontaktira na : albinasonja@gmail.com Hvala

prosimkontaktiraj me sem mati 4 otrok in nujno rabim 1500 evrov vrnem po dogovoru -mesečno ali ob letu z dobrimi obrestmi urska@marolt.org

ZA: kolikopavi

Če ste še aktivni tu na forumu, bi Vas prosil za vaš email naslov, da vam napišem mojo zgodbo, in če mi mogoče lahko kako pomagate ali saj napotite nekam,kjer bi dobil pomoč?

Hvala

Imam kapital, ki bo uporabljen za dodelitev kratkoročnih in dolgoročnih posebnih posojil, ki segajo od 5000 EUR do 8000.000 EUR za vsako resno osebo, ki želi to posojilo. 3-odstotne obresti v letu glede na posojene zneske, ker še posebej ne želim kršiti zakona o oderuštvu. V roku 3 do 25 let lahko povrnete maximua glede na posojeno vsoto. za vas je, da preverite mesečna plačila. Zahtevam le potrjeno ročno napisano dolžniško potrditev in tudi nekaj kosov.
email: simonaleskovar17@gmail.com

Lahko kontakt?

tukaj vam sporočamo mojega neoderuški kontakt : simonaleskovar17@gmail.com

Prijateljstvo in krediti ne gredo skupaj, še posebej z obrestmi.

Če misliš posojat, posodi brez obresti in toliko kot lahko pogrešaš. Lahko da boš zgubil oboje, prijatelja in denar.

Živjo, če potrebuješ pravo posojilo, obstaja ženska, ki ponudi pravo posojilo in mi pomaga, da v 5 urah dobim posojilo v višini 45000 €. Prosimo, obrnite se nanjo zaradi svojih finančnih težav, namesto da bi jih ti zlonamerni ljudje ukradli. Prosimo, kontaktirajte žensko prek
email : simonaleskovar17@gmail.com

Živjo, če potrebuješ pravo posojilo, obstaja ženska, ki ponudi pravo posojilo in mi pomaga, da v 5 urah dobim posojilo v višini 45000 €. Prosimo, obrnite se nanjo zaradi svojih finančnih težav, namesto da bi jih ti zlonamerni ljudje ukradli. Prosimo, kontaktirajte žensko prek email : simonaleskovar17@gmail.com

Živjo, če potrebuješ pravo posojilo, obstaja ženska, ki ponudi pravo posojilo in mi pomaga, da v 5 urah dobim posojilo v višini 45000 €. Prosimo, obrnite se nanjo zaradi svojih finančnih težav, namesto da bi jih ti zlonamerni ljudje ukradli. Prosimo, kontaktirajte žensko prek
email : simonaleskovar17@gmail.com

Pozdravljeni. Za svoj dom potrebujete financiranje
, za vaše podjetje
, za nakup avtomobila
, za nakup motorja
, za ustvarjanje lastnega podjetja
, za vaše osebne potrebe ne dvomimo več. Osebna posojila odobravamo od 5.000 do 5.000.000 EUR z nominalno obrestno mero 2{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, ne glede na znesek. V prošnjah za posojilo natančno navedite želeni znesek in datum odplačila. Prosimo, pišite nam za osebna posojila: simonaleskovar17@gmail.com
na voljo smo vam 24/24 ur

V kolikor želite, da rešim vaša največja mora ter se vam sanja o meni, pokličite za posojilne težave, dobite sigurno : simonaleskovar71@gmail.com

Financiranje od  STEFKA KURALT VIDAMAR
PODPORA TEM, KI POTREBUJEJO
V primeru kakršnih koli težav ali finančnih težav se obrnite na STEFKA KURALT VIDAMAR in ne boste razočarani, ta velika dama mi je pravkar pomagala z zneskom 35.000 €.
Bogu se zelo zahvaljujem, ker me je postavil na mojo pot.
Zahvaljujoč tej majhni količini sem lahko odplačal dolg in izboljšal življenjski standard.
POGOJI: Morate biti 100% Slovenci.
E-naslov: kuraltvidamarstefka@gmail.com
Hvala vam  

Odgovor na objavo uporabnika
Financiranje od STEFKA KURALT VIDAMAR, 24.07.2022 ob 17:35

Financiranje od  STEFKA KURALT VIDAMAR
PODPORA TEM, KI POTREBUJEJO
V primeru kakršnih koli težav ali finančnih težav se obrnite na STEFKA KURALT VIDAMAR in ne boste razočarani, ta velika dama mi je pravkar pomagala z zneskom 35.000 €.
Bogu se zelo zahvaljujem, ker me je postavil na mojo pot.
Zahvaljujoč tej majhni količini sem lahko odplačal dolg in izboljšal življenjski standard.
POGOJI: Morate biti 100% Slovenci.
E-naslov: kuraltvidamarstefka@gmail.com
Hvala vam  

Kaj je to pogoj , da moraš biti 100% slovenec?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close