Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Posojilo

Posojilo

Dober dan.
Mi kdo posodi 20.000 Evrov za nakup avtomobila?
Vrnem v 5 letih (trenutno sem brez dela a iscem). Lahko napisemo pogodbo.

Lep pozdrav! Klavdija

Zdravo. Kaj lahko ponudite kot garancijo?

Mojo besedo. Ko pa dobim sluzbo lahko naredimo trajnik iz racuna.

Stanovanje morda imaš, kakšna hipoteka, saj imaš mojo besedo da je ne bom vnovčil če ne boš plačevala ?

Tvojo besedo?? A tisto s katero ne dobiš šihta ☺☺☺
V najboljšem primeru bi naredil tako, da sem jaz lastnik, ti pa uporabnik – tako, kot naredijo lizing hiše ☺
Moraš biti pa dobra mačka na pogled, odlična ljubimka, pa še pospravljanje ti mora biti v veselje ☺ da o kakšnih predsodkih, kam si ga sposobna fasat, ne razpredam ☺

V daljni zgodovini je bila na TV SLO “nadaljevanka” Mali oglasi. Navidez nedolžek oglas so malce “secirali” in bilo je nekaj nepozannih iger.
Ob tej objavi mi je padlo na misel, kaj vse bi se dali izpeljati iz tega “oglasa”
(Deklica brez službi in brez denarja bi avto za 20.000 ?!? )

Nekateri ste samo nesramni in nimate pojma. Ce nimate denarja za posodit,bodite tiho.

imaš mojo ponudbo in pogoje ☺
za avto za 200€ ☺

Daj podatke da pripravim pogodbo, najbrž boš rabila še za tankati in registracija je tudi strošek, torej bom napisal kar 25 000 saj boš rabila, vrnila boš že enkrat, bo tako vredu ?

Samo 20 000, ah drobiž, kar obdrži, saj vem da si fejst punca in da rabiš denar…
[img]http://www.banknotes-store.eu/contents/media/l_jug.20.000.jpg[/img]
navodilo.
Ček samo sprintaš in grež z njim k trgovcu , on bo že vedel kateri konto je treba bremeniti, ti se ne sekiraj, pa lepo barvo izberi.

Pozdravljeni glede oglasa moj kontakt je 068 179 895 .lp

https://www.ebay.com/itm/Zimbabwe-100-Trillion-Dollars-Color-24K-Gold-bill-FANCY-Note-Collection-SL/392244478776?hash=item5b5397c338:g:NO0AAOSwAdhcbokJ

Evo tukaj jih dobiš kolikor češ …

Tvojo besedo?? A tisto s katero ne dobiš šihta ☺☺☺
V najboljšem primeru bi naredil tako, da sem jaz lastnik, ti pa uporabnik – tako, kot naredijo lizing hiše ☺
Moraš biti pa dobra mačka na pogled, odlična ljubimka, pa še pospravljanje ti mora biti v veselje ☺ da o kakšnih predsodkih, kam si ga sposobna fasat, ne razpredam ☺
[/quote]
……kapitalistični pokvarjenec, ki ne bi za sočloveka (da ne rečem žensko) naredil dobrega dela…………

Pozdravljeni moj kontakt…068179895

Kupiš poceni rabljen avto pa ne potrebuješ posojilo od neznancev na forumu…

Teta Klavdija ,koliko si pa stara?
Res me zanima.
Pa ti si zmešana.
Jaz imam toliko našparanega pa si nikoli ne bi kupil avta za 20 K.
Imej pamet pa si kupi stare gare pa še ponosna boš ker boš za avto dala gotovino ,ki si jo našparala ob varčevanjuin in odrekanju.
Pa kje imaš ti pamet.
Od kje ti način da tako ne spametno razmišljaš?
Pred leti sem kupil od ene take kot si ti, odličen avto preko lizing hiše.
Ona ni imela denarja za plačevanje in so ji ga vzeli.
Na koncu sem za eno leto star avto dal manj keša kot polovico novega avta.
Poslušaj nasvet starejših!

Če pa še vedno vztrajaš pri tem ti pa posodim s tem da moraš imeti stanovanje ,ki bi ga kompenzirala v primeru ne rednega plačevanja.
Odločitev je tvoja.

🤣😂😂😂😂😅😅😅😅

Imaš mojo besedo 😂😂😂🤣🤣🤣- bom si izmislila in ti rekla, sem ti posodila 5 jurjev ,vrni. Ti boš pa rekla, ne nisi. 🤣 Ti bi pa 20 čukov na lepo besedo. 🤣🤣🤣
Ker te čaka že jutri sanjska služba pri kakem Trumpu, boš to vrnila že v pol leta menda.
Lepa beseda že lepo mesto najde, ampak pri denarju se ponavadi neha pravjo.
Prazni koncu, brez šihta, status pleh za 20 jurjev, ki ga bo treba peš poganjati. Ajme 🤣🤣🤣

Kaj ste nekateri resno ugriznili v parodijo na resnične fehtavce

Ne, sam naivneži še vedno obstajajo, ki verjamejo na besedo v takih primerih.

Zdravo vsi ,
Jaz sem Rebeka iz Ljubljane in želim samo izraziti globoko zahvalo Cooprative Rosselli za njihovo iskrenost, odprtost, preglednost, resnicoljubnost, ljubezen in podporo med in po tem, ko so od njih dobili posojila. Precej sem bil v rokah teh prevarantov in čas mi ne bo dovolil, da bi povedal vse, kar sem v zadnjih nekaj mesecih šel po spletu pri gostu ali dobil posojila, da bi se tukaj domoval v slovenščini, ampak Bog mi je odgovoril molitve s podporo in ljubezni gospe Rosselle Riccardo, ki me je sprejela in razumela z menoj kljub mojemu prvotnemu dvomu in nezaupljivosti ter s svojim dobrim srcem in ljubeznijo, zdaj sem lastnica doma prek svojih 2-odstotnih posojilnih skladov in sem se zaobljubila širite to novico in tudi svetu sporočite, da je še vedno pristnih in nekaj dobrih spletnih posojilnic, ki lahko pomagajo in oživijo suho kost, kot sem bila prej. Ne poslušajte in preberite tega pričevanja, ker je to resnična izkušnja, ki spreminja življenje, in vsakdo, ki potrebuje to vrsto obračanja, ne sme oklevati ali dvomiti v to, ker sem dokazal in prisegam na nebesa, da je ta zgodba resnična in tudi zgodba moje izkušnje z njimi. Oglejte si jih po e-pošti, če potrebujete finančna sredstva! email: rossellacooperative@hotmail.com, ali pa jo lahko pokličete prek njenega e-poštnega naslova: rossellacooperative@hotmail.com za hiter klic klepeta ali whatsapp / +35677926593

Hvala
Rebeka

Lej Klavdija 2 če bi imela pamet na pravem mestu bi kupila avto za nekaj 100 eur .

Potem ko bi pa ful dnarja našparala ,bi si pa kupila lahko tudi takega za 50000 eur.

Ti bi si dala zanko okoli vratu še preden bi sedla v eno kurčevo plehovje za 20 jurjov.

Da ne bo pomote vozim avto za 3000 eur pa bi si lahko z gotovino kupil takega ki košta 60000 ali več.

Bodi pametna in upoštevaj moj nasvet.

Zanimivo je pa to da ravno tisti ,ki nimajo denarja bi se radi vozili z najdražjimi avti,to je naravnost smešno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close