Posoja denarja
Dober dan, smo zasebni posojilodajalci in ponujamo nujna osebna/komercialna posojila po ugodnih cenah,
Božični krediti in vse vrste kreditov.
Če ste zainteresirani za nujno posojilo iz katerega koli finančnega razloga, ne oklevajte in nas kontaktirajte na (Loanwestlake@gmail.com) za več informacij o tej posojilni transakciji.
S spoštovanjem,
telegram___https://t.me/loan59
Sploh več ne vem kdo posoja in kdo si izposoja…tok enih mailov in gsm jev, uglavnem iščem resnega privatnega slovenskega posojilodajalca ( govorimo o poslovni ponudbi z obrestmi, notarju, ne o vračilu v naturalijah, ledvicah itn, gre za 25.000 € (nudim garancijo, imam službo NČ, nudim obresti, vrnem do konca januarja 2025.
Pozdravljeni gospod in gospa
Sem član organizacije za boj proti goljufijam, ki so jo ustanovili ti internetni goljufi. Oglasil sem se, ker potrebujem veliko kapitala, da dam nekoga, ki je pošten in sposoben zagotoviti posojilo z minimalno obrestno mero 2 % v obdobju od 1 do 25 let. Občinstvo mi je povedalo, da iščejo posojilo za financiranje svojih projektov in da jih ti kibernetski kriminalci prevarajo. Zdaj, ko je vaše finančno stanje v rokah dobre osebe, ste lahko srečni preprosto in brezplačno. Povejte mi, kako vam lahko pomagam pri realizaciji vašega projekta. Koliko denarja potrebujete in dal vam bom 24 ur?
Čakam na vaš odgovor, zahvaljujem se vam in želim vam in vaši družini lep večer.
E-mail : herm.kellerdankmar@gmail.com
Bonjour monsieur et madame
Je suis membre d’une organisation anti-fraude créée par ces fraudeurs sur Internet. Je poste parce que j’ai besoin de beaucoup de capital à donner à quelqu’un d’honnête et capable de fournir un prêt avec un taux d’intérêt minimum de 2% pour une durée de 1 à 25 ans. Le public m’a dit qu’ils recherchaient un prêt pour financer leurs projets et que ces cybercriminels les escroquaient. Maintenant que votre situation financière est entre les mains d’une bonne personne, vous pouvez être heureux facilement et gratuitement. Dites-moi comment je peux vous aider à réaliser votre projet. De combien d’argent avez-vous besoin et je vous donne 24 heures ?
J’attends votre réponse, je vous remercie et vous souhaite, à vous et à votre famille, une bonne soirée.
Courriel : herm.kellerdankmar@gmail.com
Sem zasebni posojilodajalec Vincenzo Massimiliano. Ponujam posojilo z obrestno mero 2% letno in v višini 2000 evrov – 500.000.000,00 evrov. Ima 100% lastniško financiranje z zavarovanimi in nezavarovanimi posojili. Za naše finančne storitve jamčimo številnim našim globalnim strankam. Z našim prilagodljivim posojilnim portfeljem lahko posojila obdelamo in prenesemo na posojilojemalce v najkrajšem možnem času. Delujemo pod jasnimi in razumljivimi pogoji ter nudimo vse vrste posojil zainteresiranim strankam, podjetjem, korporacijam in vsem vrstam podjetij. Pišite nam zdaj na: (vincenzomassimiliano72@gmail.com)
Ponudba za nujno posojilo.
Ali potrebujete zakonito zasebno posojilo z nizkimi obrestmi?
Božična in praznična posojila?
Potrebujete posojilo za poplačilo dolgov ali za izvedbo projekta?
So vas banke zavrnile?
nudimo hitra in zanesljiva posojila,
Če ste zainteresirani, prosimo, kontaktirajte nas neposredno.
E-pošta: Loanwestlake@gmail.com
telegram___https://t.me/loan59
A pozna kdo, 10.02.2019 ob 14:25
A pozna kdo koga, ki posoja denar?
Na banki odpade, ker mi je bivši na glavo nakupal same dolgove.
Sem se žal znašla v taki situaciji, da pristanem tudi na oderuške obresti.
PIsi na mail tadej2953@gmail.com
Pozdravljena gospa in gospod
Pridobitev zakonitega posojila je bila vedno velika težava za stranko.
Vprašanje zavarovanega posojila vse bolj zanima stranke, prav tako iskanje posojila pri uglednem posojilodajalcu. Obresti na moje posojilo so 2 %, najmanjši znesek, ki ga dam kot posojilo, je 1000 €, najvišji pa 500.000 €.
Če vas zanima brezstrašna, brezskrbna in varna finančna podpora, mi prosim sporočite znesek in trajanje odplačevanja.
Zakaj pa živiš v mestu, pojdi na deželo pomagati na kako kmetijo. Vsaka vas ima šolo in vrtec za otroke, če sodeluješ, poprimeš za kako kmečko delo, bosta z otrokom imela tudi za jesti in morda celo brezplačno bivališče in neke normalne ljudi okoli sebe.
Najdražje je življenje v mestih. Jaz bi se prej bal živeti v hrupnem, dragem mestu, ne vem zakaj se nekateri bojite živeti na podeželju. 90% Slovencev izhaja iz slovenskega podeželja.
posojilno financiranje
Potrebujete kredit?
Na voljo smo vam, da vam ponudimo vsa posojila, kredite, financiranja, naložbe po ugodni obrestni meri 3% na mesec. Ponudba velja od 5.000 € do 10.000.000 € s trajanjem od 1 do 30 let. kontaktirajte nas.
Elektronski naslov: tmarjan24@gmail.com
Whatsapp: +386 31 409 327
Signal: +386 31 409 327
Viber: +386 31 409 327
Telegram: +386 31 409 327
Zasebna in zavarovana posojila
Lahko vam pomagam pridobiti zelo resna in zanesljiva posojila, financiranje ali naložbe. če vas zanima, odgovorite za več podrobnosti. Elektronski naslov: tmarjan24@gmail.com
Krediti in financiranje za fizične osebe
Pozdravljeni, nudimo posojila posameznikom, ki jih potrebujejo. Dajemo posojila od 5.000 € do 10.000.000 € in več, če želite, po stopnji 3 % na leto, tako da, če ste zainteresirani, nam pošljite e-pošto. Elektronski naslov: tmarjan24@gmail.com
Financiranje in investicije
Pozdravljeni, sem g. Marjan Tetičkovič, poslovnež slovenskega porekla, ki živi v Londonu. Strinjam se, da vam bom pomagal pri vseh vaših zahtevah za posojila, financiranje in naložbe z zneskom od 5.000 € do 10.000.000 € in več, če želite, po stopnji 3 % na mesec in za obdobje 1 pri 30 letih. kontaktirajte me, če ste zainteresirani. Elektronski naslov: tmarjan24@gmail.com
Najprej bi mogla točno poznati tvojo situacijo, da bi ti dala nasvet kaj narediti. Samo ne si še dodatjo sposojat. Niti na banki. Partnerja, če lahko tožiš, ga daj. Mogoče zdaj, ko nimaš za odvetnika, počakaj.
Mi smo bili cela familija v dolgovih, žal si res starša sama nista bila kriva, kar se je zgodilo, zelo težkasituacija. Vsi brez službe, tudi jaz. Prav nisem dobila primerne. Sem jo pa iskala. In se mi je odprlo plus še dodatno delo in nekaj pasivni dohodek in sem rešila svoj dolg, dolg od partnerja in od staršev in to v enem letu. Je pa res, da en del je tu tudi kredit, ampak ni mali in pol ga je že pokritega.
Hočem ti pa to povedat, da če se s pametjo lotiš, boš rešila. Ne si pa izposojat, ker boš še v večjem sr … Stisni kako leto, dve z več dela. Pa še to išči bolje plačana dela. Nekaj sem jaz v kripto vlagala, sam res tudi tu je treba z glavo, sem en mali znesek, ki je bil pol x 10.
Pa vsak ima svoj način. Jaz sem ti samo napisala kaj sploh ne naredit v nobenem primeru. Ostalo se sama odloči.
Lep pozdrav vsem, ki berete ta komentar!!! Moje ime je Mahdi Al-Ghoul. Iz Egipta. Tukaj sem, da priporočim prizadevanja posojilnih kreditnih ustanov. Potreboval sem posojilo za plačilo svojih računov in poslovanja ter konsolidiran znesek posojila v višini 250.000 dolarjev in takoj ko sem v ponedeljek prejšnji teden in petek ta teden stopil v stik s posojilnimi kreditnimi institucijami, sem od svoje banke sem prejel opozorilo, da nakazujejo denar na moj bančni račun, in želim, da vsi ljudje na tem spletnem mestu prek e-pošte stopijo v stik s kreditnimi institucijami in jim povejo, kako to storiti. Posojilo sem dobil, ker sem dobil posojilo od njih in sem zelo vesel, zato jih zdaj kontaktirajte. E-pošta: (loancreditinstitutions00@gmail.com) ali loancreditinstitutions00@yahoo.com. WhatsApp: +393512114999. ali WhatsApp: +393509313766.
PONUKA PÔŽIČKY BEZ PLATBY NOTÁRSKYCH POPLATKOV ALEBO POISTENIA ÚVERU
Jednotlivci, obchodníci a iní, v tomto bezprecedentnom období vás podporujeme mnohými výnimočnými riešeniami finančnej podpory v rozsahu od 5 000 €/CZK do 3 500 000 €/CZK pri veľmi nízkej RPMN 3 % a sú ihneď k dispozícii.
Sme finančná spoločnosť, ktorá pomáha svetu.
Vo finančnom sektore pôsobíme už 20 rokov.
Tu sú poplatky, ktoré naša úverová spoločnosť zakazuje:
Notárske poplatky: 0 €.
Poplatky za poistenie úveru: 0 €.
Náklady na zábezpeku na daň: 0 €.
Pre viac informácií nás kontaktujte:
WHATSAPP: +420 605 091 648
E-mail: WorldFinance0@proton.me
ĎAKUJEM
POSOJILNA PONUDBA BREZ PLAČILA NOTARSKIH PROIZVODOV ALI KREDITNEGA ZAVAROVANJA
Ponujamo resna in poštena gotovinska posojila.
Smo finančno podjetje, ki svetu pomaga pri financiranju in pridobivanju kratkoročnih in dolgoročnih posojil od 5.000 €/CZK do 3.500.000 €/CZK po zelo nizki 3-odstotni APR.
V finančnem sektorju delamo že 20 let.
Tu so provizije, ki jih naša posojilnica prepoveduje:
Notarski stroški: 0 €.
Stroški zavarovanja kredita: 0 €.
Strošek davčne garancije: 0 €.
Pristojbina za odobritev nakazila: 0 €.
Za več informacij nas kontaktirajte:
WHATSAPP: +420 605 091 648
E-pošta: WorldFinance0@proton.me
HVALA
Forum je zaprt za komentiranje.