Najdi forum

Posodobitve Windowsov

Pred cca. tremi tedni smo se priklopili na inertnet (ADSL). Kupili smo originalne Windows XP pro. Posodobitve so dva tedna normalno laufale, zdaj jih pa nikakor ne “zažene”. Ko hočem izklopiti računalnik, mi po ustavitvi Windowsov pokaže 1 od 5 update je narejen…. in konec. Moram resetirati računalnik, da ga lahko sploh izklopim Če hočem sama ročno narediti posodobitev (Start-Vsi programi-Windows update…) mi napiše, da posodobitve niso možne. Nobena navedena rešitev ” ne prime”. Na 080 1000 so mi fantje rekli, da se pri Windowaih XP (in seveda ob ADSL) to redno dogaja, kako problem rešiti, pa niso znali povedati.
A lahko kako sama rešim problem-seveda s pomočjo vaših nasvetov?
p.s…..nisem baš neki računalničar…znam uporabljalti stvari, ki jih potrebujem, za kaj več pa mi žal zmanjkuje časa

--- pa lep dan še naprej!

Če hočem v nadzorni plošči odstraniti posodobitve Windowsov(tiste, katere je sploh možno odstraniti…predvidevam, da moram odstraniti vse, ki se dajo), mi napiše, da mi določeni programi (npr. Panda, pa Ad Aware) mogoče ne bodo pravilno delovali….zdej me je pa mal strah….torej-moje vprašanje je: brez bojazni odstranim vse posodobitve, ki se dajo odstraniti, pa mi bodo navedeni programi vseeno pravilno delovali?
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close