Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev poslovne sekretarke_pomoč

poslovne sekretarke_pomoč

Zanima me kje ve poslovne sekretarke črpate vse informacije katere se tičejo vašega delovnega mesta.sta naročene na kakšno revijo.kupile kakšno knjigo.sem novopečena na tem delovnem mestu, in premišljujem da bi se naročila na revijo poslovna korespondenca (bivša tajnica).pa ne vem ali se splača????
OZ. ali ima kdo od vas boljšo rešitev.hvala

poslovna sekretarka v različnih podjetjih in ustanovah dela različna dela. Jaz sicer nimam naziva posl.sekr, vendar delam vse in se več od tega. Glavni vir informacij pa mi je internet in uradni list.

Jaz bom začeja v kratkem delati v tajništvu. Do sedaj sem delala kot prodajalka. Sedaj me pa zelo skrbi ali bom delu kos.
Kaj vse bom morala delati? Bojim se, da z menoj ne bodo zadovoljni. Vem, sem pridna, pripravljena sem se učiti, tudi zapisala si bom vse česar ne vem in vprašala. Upam, da mi bodo pokazali kaj bo moje delo in kako ga bom opravljala in da mi ne bodo kar pokazali tu je tvoj stol in delaj in znajdi se.
Rada bi vestno opravljala svoje delo. Zato me zanima kako začeti v štartu, ker imam poskusno delo na začetku.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close