Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Poslal mi je SMS, ki ni bil zame

Poslal mi je SMS, ki ni bil zame

No, pa smo spet tu!

Otroci, evidentno zajebejo vse, kar je med partnerji OK…. sam jih nimam, in jih tudi ne bom imel, kr postanem ze zivcen ko jih sploh vidim!

Malo preberite poste – noce mi pomagat, ne ukvarja se s froci, noce plenic menjat itd…

Pa sej to je logicno! seveda noce! Kdo pa bo iz uzitka poslusal dretje in brisal posrane riti???

Vsakic ko vidim nosecnico, si mislim – boga reva neumna, ko bi vsaj imela mozgane namesto maternice… Telo ti bo propadlo, in seveda te ne bo vec gledal z pozeljenjem, in na kratko: koncala si svoj life…

ampak, vseeno ocitno imajo zenske v sebi ta zivalski nagon po reprodukciji, da se skor vsaka pusti napumpat – in pol jamra na ves glas 🙂

Tudi s starim še gre, če na vsake toliko časa malo priviješ, malo potolčeš in namažeš. :-))))

Vse enako res ne more bit. Imaš pa tudi take, ki mislijo, da jim zase ni treba več skrbet, ko enkrat ulovijo oplojevalca.

Glede časa pa, kakor se vzame. Ali ga imamo moški preveč ali pa ženske premalo. Vprašanje tu pa je, kdo hoče da je tako.

Torej, tvoj je včasih pospravljal za sabo, tudi kaj skuhal…, zdaj pa ne več. A ni to čudno? A kar na enkrat to ni več znal? Ne, to ne verjamem. Možno pa je, da je nehal ker kar na enkrat to ni več opravil dovolj dobro, pravočasno in na način, “kot se pričakuje”. In pol ga je treba stalno nadzirat in opominjat. Ja, to bi bilo pa možno in potem mu vse dol pade.

Te moram razočarat, da napačno razmišljaš…moj partner je eden redkih, ki resnično dela po cele dneve in vse kar je za naredit pri bajti, mi niti ni težko, niti ne jamram. Dala sem samo primer, da se tudi moški močno spremenijo po nekajletni zvezi, kar pa še ne pomeni, da bi pa morala kar takoj skočit drugemu v objem.

Mickb verjetno si imel zelo težko otroštvo, verjetno te v življenju še noben ni imel zares rad. Nimaaš pojma kaj pomeni starš in četudi je večji del skrbi za otroka na meni, ti povem, da je to nekaj najlepšega, kar se mi je v življenju sploh zgodilo. Imeti nekoga, ki te ima tako brezpogojno rad…resnično nimaš pojma kaj govoriš…in ja, nekateri moški imajo svoje otroke celo radi, četudi jim je treba kdaj obrisat posrano rit, četudi 2 leti ne spijo ponoči…

Trenerka80

A ljubezen do otroka je asimetrično porazdeljena glede na spol, kjer ženske prevzamete glavnino? Se pravi, da po tvoje očetje premorejo manj ljubezni, če sem prav razumel?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zelo je vprašanje ali so res vedno moški tisti, ki se spremenijo ali so tudi ženske, ki pri moškem potem vidijo pravzaprav posledice lastne spremembe. Ali pa se spremenita kar oba. Seveda se marsikaj spremeni, ko je tu še otrok, vendar pa ko pride do drastičnih sprememb predvsem pri odnosu, ki se vlečejo v nekaj let, so pa to velikokrat le izgovori – tudi pri ženskah. Marsikdaj gre le za to, da je mož v očeh žene bolj ali manj imel le vlogo moža in očeta, ne pa tudi moškega in intimnega prijatelja.

Vidva sta pač očitno oba našla način kako bežati eden od drugega, ki obema ustreza in je morda celo koristen za družinski proračun, za otroka pa samo navidezno. Iz tega lahko nastane točno tisto, kar zelo velikokrat beremo: ko postane otrok materi nadomestek za partnerja – seveda predvsem čustveno in kar v poznejših letih privede do t.im. maminih sinčkov, ki jih mame nikakor ne morejo odstaviti od čustvenih seskov. Zelo vprašljivo pa je kako se bodo stvari odvijale takrat, ko bo celodnevnega dela zmanjkalo ali to ne bo več potrebno. In … v stanju, v katerem se nahajaš … nikar ne misli, da si res tako nedovzetna za nekoga tretjega. Niti ne zdaj, pozneje pa morda še toliko bolj. Pa ne samo ti. V primerih kot je vajin, morata biti izpolnjena dva pogoja, da pride do prevare. Enega zelo dobro že izpolnjujeta, drugemu pa se reče priložnost. Morda boš rekla, da so take priložnosti že bile, vendar niso vse priložnosti tudi res tiste prave.

Seveda pa dopuščam možnost, da je družina obema enako tista prva prioriteta in tudi daleč pred medsebojnim odnosom. Vendar je ponavadi to tako redko kot popolna kompatibilnost med dvema in potem pride so težav, ko otroci odidejo (če so jih mame sploh pripravljene izpustiti) in če predolgo ni vnučkov.

To pa res ni logično. Logično bi bilo, če v človekovi naravi ne bi bilo nagona po oplojevanju. Logično ni niti to, da tebi ni užitek počet nekaj, kar je povsem naravno. Verjetno pa tebi nihče ni brisal posrane riti, ko si se drl pa so ti dali robec v usta. Potem pa je tudi meni povsem logično, da ti gre danes to na živce.
Je pa vsaj lepo prebrat, da si se odločil, da otrok ne boš imel. Upam, da vsaj veš, kako se zanosi oziroma, kako preprečit, da ženska zanosi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close