Poslal mi je SMS, ki ni bil zame
Heh… se ti zdi, da bi večina žensk rada ugajala?[/quote]Ja.
Poglej kaj pišejo po forumih. 100x jo prevara, pretepe, “popljuva” in ona bi še vse naredila zanj…. :([/quote]
Še vedno ne verjamem, da je to večina.
Kajti po forumih (le poglej!) pišejo tudi vse kontra in pljuvajo moške… pa se tudi reče, da to počne večina.
Torej statistika ti ne leži najbolje. 😉
Ja.
Poglej kaj pišejo po forumih. 100x jo prevara, pretepe, “popljuva” in ona bi še vse naredila zanj…. :([/quote]
Še vedno ne verjamem, da je to večina.
Kajti po forumih (le poglej!) pišejo tudi vse kontra in pljuvajo moške… pa se tudi reče, da to počne večina.
Torej statistika ti ne leži najbolje. ;)[/quote]Počakaj malo, zakaj pljuvajo?
Kdaj začnejo pljuvat?
Večina njih, če ne kar vse, potem, ko so se do konca raztegnile pa ni bilo haska in potem od “tuge” jim ostane samo še pljuvanje….
Nisi prav zajela podatkov za statistično obdelavo…. 😉 :)))
Ne vem, ampak v javnosti velikokrat srečujem pare pri katerih se ženska na veliko … izraža :-))))[/quote]
Ma ja saj imate prav, vsi po vrsti… upam, da bom preživela no… saj sem pisala, da smo trpežne bolj kot moški…?
[youtube]9CvAMHF2O0Y[/youtube]
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Še vedno ne verjamem, da je to večina.
Torej statistika ti ne leži najbolje. ;)[/quote]Počakaj malo, zakaj pljuvajo?
Kdaj začnejo pljuvat?
Večina njih, če ne kar vse, potem, ko so se do konca raztegnile pa ni bilo haska in potem od “tuge” jim ostane samo še pljuvanje….
Nisi prav zajela podatkov za statistično obdelavo…. 😉 :)))[/quote]
Noup… še najbolj samske. 😉
Ženska si želi bit samo sprejeta, kot tudi moški. Vsak pa to izraža na svoj način. Ženska, ki ni dovolj samozavestna, ker se sama ne sprejema, se ne ceni dovolj, je pač pripravljena sebe prepričat, da jo ta moški (ki jo ne spoštuje) lahko vzljubi, na vse možne načine. Pravzaprav uporabljajo samo en način, pomilovanje same sebe, ampak tega na različne načine. To lahko traja tako dolgo, da “tip ubije” v njej vso upanje na kakšno ljubezen. Potem pa spet traja, da se pobere iz tega prepričanja, da ljubezen ne obstaja.
Ženska si želi bit samo sprejeta, kot tudi moški. Vsak pa to izraža na svoj način. Ženska, ki ni dovolj samozavestna, ker se sama ne sprejema, se ne ceni dovolj, je pač pripravljena sebe prepričat, da jo ta moški (ki jo ne spoštuje) lahko vzljubi, na vse možne načine. Pravzaprav uporabljajo samo en način, pomilovanje same sebe, ampak tega na različne načine. To lahko traja tako dolgo, da “tip ubije” v njej vso upanje na kakšno ljubezen. Potem pa spet traja, da se pobere iz tega prepričanja, da ljubezen ne obstaja.
Moški pa to pokaže drugače, ker je tud vzgojen drugače, navadno tako, da ne sme pokazat čustev, ne sme jokat, ne sme pokazat prizadetosti, zato pogosto raje oddide, ali pa reagira z jezo, nasiljem. In tako se potem zapleta in razpleta, dokler se ne najdeta dva, ki lahko te vzorce premagata na zrel in kulturen način.
Ne tako no. Moram priznat, da so mi pametne ženske zelo všeč in nimam nobenega strahu pred njimi. Redke stvari so se mi od nekdaj zdele nekaj posebnega in občudovanja vrednega . :-))))[/quote]
Meni so pa zelo všeč prijazni in neagresivni tipi, na tem forumu so redki, sicer mislim da ne, ne vem, ali pisanje tukaj tako slabo vpliva na to… skrbi me za vse, ki to niso… truly madly deeply…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] razbereš lahko, da se s princesko videvata dlje časa, da tudi kaj počneta…… saj ti je nekako vse jasno, a ne
mož se ti goni okrog in lahko se potolažiš, da se jih 75%, samo manj nerodni so pri pošiljanju sms-a. lahko se lotiš tega, da izveš kdo je, pa verjetno niti ni edina, ki jo je imel…. vidiš v tem smisel?
vidiš smisel življenja z nekom, ki mu ne moreš zaupati, ki ga vtika tukaj, tam, doma…?
Ja.
Hudo, ne, kolk napak imajo eni tipi, pa so še vedno boljši od tebe?[/quote]Ti se greš kdo je boljši?
In si hudoooo jezen ko ti katera namigne, da nisi niti pod razno v izboru?
Kaj bi rad povedal, da bolj ko se jeziš boljši si?
Daj pajkec nauči se plesti uporabne mreže, ker to so ti že mušice strgale….. :))
Brez noža ali pištole….
Veš kaj bi ti jaz rad povedal?
Da fuka imajo dovolj in to ti tudi one dopovedujejo in ti trgajo mrežo, tistega drugaga zakaj se nekatere oglašajo tu in na raznih “zmenkarijah” je pa bolj malo, sploh pri takih pajkcih….
Imam Renaulta, ki me ne zadovolji, skoz se nekaj kvari, veliko kuri in noče vžgat.
Pa porinem. In, kaj dobim?
Audija, ki me strašansko zadovolji, dela brez problemov, malo zahteva in vžge, ko to želim.
Torej, če pretvorimo iz avtomobilske v humanoidno “industrijo”:
žena, ki noče seksat, vedno nerga in se pritožuje, a kljub temu živi brezskrbno odstopi prostor drugi (lahko ljubici), ki je strastna, zna zadovoljit in je pripravljena delit lepe trenutke s tabo.
Torej, zadovoljen bi bil tudi z Renojem, saj bi tudi z njim prišel do morja. A kaj, ko je z njim vse narobe. Audi sicer stane več, a hkrati ponuja več užitkov …
Zdaj pa, porinite svojega Renaulta ali pa ga zamenjajte za Audija. Bi gledali, da vam ga avto venomer serje, vedno zataji? Jaz ne …
Vprašajte se, zakaj pride do varanja, zakaj so sploh potrebne spremembe? Redno vzdrževanje Renaulta bi verjetno prineslo drugačne rezultate … ali če zamenjam: če mi bo Renault dobro “služil”, ne bom pomislil na zamenjavo za Audija… jasno?
Potem se je že bolje odločit za kakšnega korejca ali japonca, kjer za isti denar dobiš veliko več opreme in še zanesljivi so. Kaj mi pomaga dober in zanesljiv avto, kjer plačam znamko, so ga pa sama volan in kolesa. Kar je več moram pa drago doplačat. Si špredstavljaš, da bi svoji Audici moral za vsak seks jupit nov pelc mantel?
Če smo že pri primerjavi z avti…če te stari avto tako zaj… zakaj enostavno ne kupiš novega? Starega prodaš (podariš) in kupiš novega…kaj imaš od tega, da ti na dvorišču stojita oba?
Torej v humani obliki, kot ti to poienuješ…če nisi zadovoljen s svojo ženo, na vidiku pa je druga ženska, zakaj enostavno žene ne pustiš in greš uživat na novo?
Mogoče zato, ker testna vožnja ne pove ničesar o avtu?
Je že res, da žena po 20letih ne more biti ne enako privlačna, ne enako lepa, ne enako težka in ne enako voljna kot nekoč. In kdo je za to kriv? Ti jaz povem zakaj pride do varanja? Ker imate dedi enostavno preveč časa. Žena pride iz službe, gre po otroke, vam skuha kosilo, pospravi po bajti, da prat perilo, poskrbi za otroke, naredi večerjo in potem naj bo še vam voljna?
Mogoče bi dedci morali kak mesec prevzet ženska opravila, me zanima, če bi vam še dišala misel na sex, ali bi samo padli v posteljo.
Sram vas je lahko!!!!
Tudi moj je včasih pospravljal cote za sabo, tudi jaz mu na začetku nisem rabla kuhati, ne prati cot, nisva imela otrok, imela sva mladost in norost, čas, ko sva lahko delala karkoli, kdarkoli in kjerkoli. Sedaj tega že 7 let ni, imava pa krasna zdrava otroka, nekaj malega časa zase in če zvem, da je imel zraven vsega še čas za drugo….čau-čau…
Forum je zaprt za komentiranje.