Poslal mi je SMS, ki ni bil zame
Živjo,
meni se je isto zgodilo lani in se mi je svet sesul. Razložil mi je sicer, da ni bilo tako grozno, kot je bilo slišati, ampak vseeno sva po pogovoru ugotovila, da imava zakonske težave. Da mu je tista všeč, ker je vedno nasmejana itd. Jokala sem 3 dni kot dež in je nekaj v meni umrlo. Ločila se ne bova, ker me sicer dejansko ni prevaral (čeprav si je želel). Od takrat sem v neki apatiji, mi je v bistvu vseeno, če me prevara ali ne, ker se jaz ne morem spremeniti. Resda sem bila tudi jaz včasih veliko nasmejana, sedaj nisem, ampak tudi on je bil drugačen in ker mi ne pomaga glede otrok in ostalega, imam cel kup skrbi, ki jih včasih nisem imela. Kar bo pa bo. Bom pustila življenju, da me odpelje, kamor mi je namenjeno.
tri moja morja so med nama
prvo je rdeče
drugo je črno
tretje pa zlato
in tri tvoja morja so med nama
prvo je rdeče
drugo je črno
tretje pa zlato
in
ko bom trikrat pljunila v vodnjak
ko boš vrgel tri kamne čez ramo
ko bom preskočila tri vrvi
ko boš trikrat posul sol
ko bom razbila tri kozarce
ko boš rešil tri pajke
bodo morja postala luže
in luže bodo postale blato
in blato bo postalo zemlja
in iz nje bo zrasla trava
pogrnila jo bova z odejo
in si naredila piknik
*
Zajemi sapo in se pomiri :
NIČ NI TAKO ,DA NI KAKO !
Vse ima dobre in slabe plati , ne sprejemaj to za slabo , sprejmi kot opozorilo in se zamisli ZAKAJ SE JE TO ZGODILO ? VPRAŠAJ SE ČE TEMU NISI PRIPOMOGLA ? JE MED VAMA RES ODPRTOST ALI SAMO PROBLEMI !
Jest bi se odprto pogovorila , ker dokler je nekdo zadovoljen doma , ne išče drugje ….ne mislim kritizirat , ni to moj namen vsi si zaslužimo najlepše , če to želimo si moramo pomagat in vedno lepa beseda najde lepo mesto .
RAZMISLI !!!!
RAZMISLI !!!!
Če bi bil dedc na mestu, bi prevzel svoj del odgovornosti in skrbi za družino, ne pa se hodil zabavat drugam in potem še pričakoval vso nasmejano in voljno ženko, saj ona tudi ni bila zadovoljna doma pa ni šla k drugemu, halo no
Kjer je varanje ni spoštovanja, še manj ljubezni. In če ni ljubezni, ni prihodnosti.
ZA PREVARO NI LEPE BESEDE NAJTI.
Tisti ki jo, pa razmislite zakaj.
Joooj kak mi grejo na živce ti komentarji v stilu : te mu je doma že kaj manjkalo, da je iskal zabavo pri drugi…pa kaj vam je?
A zdaj bomo pa kar vsi povprek imeli ljubice in ljubimce, ker je pač ded bil včeraj tečn, pa ker se mu teden nazaj ni dalo sexat al pač enostavno zato, ker se mu ni dalo previti otroka.
Najlažje je to rečt…ste pa kdaj pomislili, da bi bilo enostavneje, da bi dedci imeli toliko v hlačah, da bi svojim ženam enostavno povedali, da jih več nimajo radi in šli…ampak to pa seveda ne, ker mu ljubica ne bo prala posranih gat in kuhala kosilo. To pa ne, ker je ljubica vedno na sveže obrita, brez celulita, s popolno postavo in vedno v sexy hlačkah. Nikoli tečna, vedno voljna, saj se ne rabi obremenjevati z menjavanjem plenic in jokajočimi otroci.
Malo razmislite kaj pišete…no, pa saj to lahko napiše samo oseba ki je sama ljubica, ali pa kak dedc, ki tiši svojo palico samo v luknje, ki niso podobne ženini.
Če mu toliko fali doma, naj že enkrat enostavno spakira kufre in gre k tisti, ki ga zadovoljuje…ampak to pa ne, ker ga ta seveda ne bo sprejela. To pa ne, ker bo potem isto kot je bilo doma. Mogoče pa pač enostavno pozablja, da ko se je zaljubil v svojo ženo, tudi ni bila zvečer zaspana, saj ni bilo potrebno držati gor gospodinjstva, hoditi v službo in skrbeti za otroke.
Če ima ljubico, enostavno pomeni, da svoje žene več nima rad in fertik. Tiste, ki se tolažite in upate, pa čakate na boljše časa…tiste pač vztrajajte. Nikoli več ne bo pravega zaupanja, nikoli ne boste vedele, ali je res recimo v službi, ali pa je spet pri drugi. In če vam paše tako živeti…
Mojemu sem tudi sama rekla…če čuti potrebo po drugih, naj enostavno pove in greva vsak svojo pot. Nikjer ne piše, da mora živeti z mano, če mu ne paše. Naj pa se ne dela iz mene in otrok norca in naj ne laže. Če misli, da mu bo z drugo boljše, ve kje so vrata, še spakirat mu pomagam.
Saj ženske prav tako varajo…Baje še bolj pogosto, kot moški…Res pa je, da žensk nima kaj biti v hlačah in se zato lahko zgovarjajo…:)
Zakaj pa žena ne bi mogla biti vedno sveže obrita, pa brez celulita in v sexy hlačkah….?
Zato, ko enkrat postane žena, se lahko zapusti, ker misli, da jo bo moški maral ne glede na to kakšna je in kako bo skrbela zase ?
Saj ženske prav tako varajo…Baje še bolj pogosto, kot moški…Res pa je, da žensk nima kaj biti v hlačah in se zato lahko zgovarjajo…:)
Zakaj pa žena ne bi mogla biti vedno sveže obrita, pa brez celulita in v sexy hlačkah….?
Zato, ko enkrat postane žena, se lahko zapusti, ker misli, da jo bo moški maral ne glede na to kakšna je in kako bo skrbela zase ?[/quote]
No, prosim…
1. Močno dvomim, da bi ženske večkrat varale, kot moški. Že zato ne, ker morajo biti doma, z otroci, takrat ko moški sami žurajo po zabavah ipd., ker žena res ne more rečt, jaz grem sama nekam, otroci bodo pa itak ka poskrbel za sebe, saj pri starosti od 1 do 10 let so pa res že sposobni sami poskrbeti za sebe, medtem ko starši vsak po svoje varajo… In kdo je ta baje… Verjetno moške cvetke, ki tako opravičujejo svoje bolj ali manj skrite želje po novih gurmanskih užitkih… pa naj jim tekne, s tem pač res ne bodo v svojem življenju nič izboljšali, vsaj dolgoročno ne…
2. Glede zapuščenosti pa takole… ker sem sama tudi mama, lahko zapišem samo to, od 8-9 urnega delovnika jaz osebno, ko pridem domov, ne sedim še dodatno uro pred računalnikom in ne bluzim po internetu, kjer bi sklepala dodatna “prijateljstva”, ampak zraven skrbim za otroke, skrbim za otroke, skrbim za otroke, naredim vsaj najbolj nujna gospodinjska opravila, če imam srečo, si izborim kakšno uro za malo sprehoda, da to s celulitom obloženo rit zvlečem še kam ven, da bom vsaj malo občutka imela, da kaj naredim še za sebe in ne samo za druge.
Bi pa rada vam, dragi moški, vsi ki varate ali pa varate v načrtih, potisnila par dni takšnega življenja v roke, pa da vidim, koliko boste vi ves čas nasmejani, dobre volje, zapeljivi, do potankosti urejeni in še ves čas tolerantni, sprejemljivi za vse tegobe, ki se dogajajo znotraj odnosov, tudi partnerskega odnosa. In to brez pomoči babic, varušk…!!!
Ha!
A je sploh važno, kdo več vara? Kateri problem pa ta podatek sploh reši? Ko pride do varanja, sta tako ali tako oba odgovorna, vsaj v večini primerov. Ponavadi si zatiskamo oči, da je v nekem odnosu se v redu. Partner nas pogosto opozarja, da nekaj ni v redu tako, da nam začne poklanjat vse manj pozornost. To je sicer nezrelo, ampak in za spregledat. Nezreli odnosi pa imajo tudi svoj namen. Da dozirimo v njih.
Ojoj, kolk napak sem nakracal. da moram popravit:
A je sploh važno, kdo več vara? Kateri problem pa ta podatek sploh reši? Ko pride do varanja, sta tako ali tako oba odgovorna, vsaj v večini primerov. Ponavadi si zatiskamo oči, da je v nekem odnosu vse v redu. Partner nas pogosto opozarja, da nekaj ni v redu tako, da nam začne poklanjat vse manj pozornosti. To je sicer nezrelo, ampak ni za spregledat. Nezreli odnosi pa imajo tudi svoj namen. Da dozorimo v njih.
Varanje je normalno. problem je samo v tem, da so ljudje večinoma tako bedasti, da pričakujejo zvestobo. To je, kot d abi nekdo od mene pričakoval, da bom do smrti jedel samo špinačo, imam pa rad tudi golaž, pico, šmorn..
Zakaj ljudje pričakujete od partnerja zvestobo? Ker imate oprane možgane, od medijev, filmov in cerkve.
Ker ima posledice, če živiš zgolj “živalsko raven”, namreč kaka družina bi to potem bila za otroka, če bi se mu oba starša “okrog gonila” z množico različnih partnerjev. Nekje sem zasledil nek dokumentarec o hipijih v 70-tih in o eni njihovi sektaški veji, ki so živeli tako promiskuitetno in brez meja v kumuni, in ti otroci se niso potem razvili v “svobodomiselne” otroke, kot o pričakovali, da jih omejuje njihova/naša kultura, vera itd., ampak menda so se kasneje s težavo vključili nazaj v družbo.
Boom, ti tudi nekaj s pajčevinastim sarkazmom rešuješ probleme, sva se midva tudi bolj slabo razumela, pa sem poskusila biti strpna, freud je res nekje zapisal, da se ženska potrjuje s tem, da ima otroke, moški pa s tem, da ima ženske, po možnosti v množini, (zdaj en vem, če je to tudi pripisal), oba si izbereta orodje za doseganje svojega cilja, potem pa travmirata vsak na svojem koncu… menda si tip bolj kot ženska mora zraven pomagati še z alkoholom?
Sicer pa se meni it zdi ena ljubeča in dobra mamica, upam, da imajo tudi tvoji otroci skrbne starše.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.