Poslal mi je SMS, ki ni bil zame
Kaj bi rekla dobri prijateljici, sestri, ki bi ti predstavila identičen problem? Živet tako očitno ne moreš, torej se bo treba soočit z zadevo… očitno nisi nič slutila (res ne?) in je to šok zate. Prespat, premislit, se soočit z možem in začet razčiščevat. Je pa breme večje na njegovi strani, ker gre za prevaro, ne glede na to, če si ti nemogoča ali karkoli je že razlog za skok čez plot. Meni so te stvari preproste – če nočeš bit z mano, pojdiva narazen, preden mi natakneš roge.
To sporočilce je seveda bilo namenjeno tebi in samo pomeni, da ima njegov kolega rojstni dan in jih je vse povabil, da gredo na kopico piv, ki pa seveda negativno vplivajo na pokončnost korenjakov: torej ti je tvoj seveda zvesti možek le želel povedati, da nocoj verjetno ne bo mogel seksat s tabo, ker bo pivce povzročilo pojav t. i. mehke cure.
To je ziher namenjeno tebi. Itak, da si ti njegova (edina) princeska.
Danes si ga je dopoldne …. na roke tako, da zvečer ne bo mogel, ti se pa za jutri fejst stuširaj, ker te bo “zvrcnil“.
Pa beri med vrsticami ljuba duša.
To ti je hotel povedati, si pa ni upal fejstufejs, da ga ne bi imela za slabiča.
Pa ne kompliciraj. Ni zlato vse, kar se sveti in ni drek vse, kar smrdi.
Sicer pa…. nož. S pištolo zasvinjaš celo sobo. Možgani po stropu, čreva po tepihu, pa to… fuj
Ne planiti takoj. Soočenje je najboljše. pokaži mu SMS in povej, da si od njega dobila tole in da te zanima, kaj se dogaja. V tvojem tonu glasu ne sme biti nobene zajedljivosti, ker boš pri njemu, v primeru, da ima slabo vest, takoj pritisnila na tipko UPOR. Razčistita po mirni poti, pokaži mu, da je v tebi več zrelosti, modrosti in preudarnosti. S tem mu boš pokazala svojo močno plat. Ti povem, da je to največji magnet za vse ljudi, imeti ob sebi nenaivno, zrelo osebo.
Zakaj le? Da bo lažje požrla?
Tipa ki te vara se pa ja z lahkoto zapusti ( če te vara te ne mara, čisto simpl za razumet)
No večini je težko vse ostalo zapustiti zato takega kurbirja pač vzamejo v zakup in ga pedenajo dokler ju smrt ne loči, brezjajčneža (dv)
Kako lahko pričakuješ od tipa ki te vara, torej laže, da bo dal odprte karte na mizo ?!!!!
Saj ni čudno da je tolk kurbarije kako razmišljanje imate, adijo pamet
Meni bi se zmešalo. Ampak prav zmešalo. Sicer pa je tukaj vprašanje, če živita skupaj ali ne… Če sta bila zmenjena ali ne. Zdi se mi, po prebranem, da živita skupaj, da si takoj posumila.
Me zanima, kaj je rekel na to? Kakšne izgovore je iskal? P*****… vse več je takih! Neodgovorni, nespoštljivi,itd. Sej ne morem verjet, da je vedno več takih in podobnih zgodbic, da je vedno več prevar. Ma zakaj? Če nisi pripravljen na zvezo, se v to ne spuščaj. Simple k pasulj. AAAAAA men se meša, ko to berem, bog ne daj, da imam še kdaj tipa pa mi tole naredi. Ne vem, če si ga res ne bi drznila ubit ali pa mu tamalega odsekat.
Bo tale avtorica še kdaj zaupala? Ste tisti, ki ste bili prevarani, še sploh kdaj zaupali???? Jaz nisem bila prevarana – če že, je bolje, da nisem izvedela – pa ne morem zaupat, ne verjamem ničesar več, kar pride iz moških ust. Še, ko se mi kakšen nasmeje, se mi zdi, da je lažen nasmeh in mi zavije oke do konca! Sovražim vse moške, enostavno.
Ljudem ne moreš zaupat. Voljni so pomagat, žrtvovat svoj čas in denar, to ja, a v Sloveniji je peščica posameznikov, ki so pošteni, vredni zaupanja, ki bodo ostali pošteni, tudi če bi ogrozili zaradi tega svojo službo, avto,…
materialne dobrine vladajo, gre za krizo vrednot
izhod iz psihičnih stisk, da pozabiš na to, da si nepošten, je beg v adrenalin, ki ga je obilo tudi v seksu, v seksu prevaranti dobijo še mnoge druge stvari, npr. občutek lastne vrednosti, moči, potrditve,…
no, pa zakaj ne bi ljudje varali, ženske se skoraj nikoli ne ločijo, pa če si že prevarant, ti je itak vseeno, če se bo partner ločil, ker ga ne ljubiš
Ko berem tele ženske komentarje, jaooooooooo, jaoooooooo, pa ni čudno da vas deci varajo….res ne, čudno bi bilo da vas ne bi….
Da ne omenjam nasilja, ki bi ga določene izvajale, če bi jo dec prevaral…, če bi prevarala ženska in bi moški napisal, da ji bo zmaličil ksiht, bi pa takoj razumele, da je revca rabila priložnost, da sta oba kriva, da je prišlo do prevare in podobno. Dajte najprej pri sebi razmislit zakaj gre dec po bombončke drugam, potem pa cvilite in grozite!
Tole je kar res, tukaj gor večina jamra nad seksom, polovica sploh noče več fu–t, ostalim je pa 2x mesečno, več kot dovolj, in potem možek najde voljno fukmašinco, ki je vedno za , tako da je večina sama kriva, če gre možek obdelovat drugo gredico.[/quote]
Točno tako! Samo si tega ne priznajo…banda babja haha
Forum je zaprt za komentiranje.