Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Posilstvo LJ

Posilstvo LJ

https://spletnicasopis.eu/2023/10/12/migracije-policija-potrdila-posilstvo-zenske-na-obmocju-bezigrada/

Ze drugo v tem mesecu….

Najvarnejše mesto na svetu!

Odgovor na objavo uporabnika
Janj, 12.10.2023 ob 17:39

https://spletnicasopis.eu/2023/10/12/migracije-policija-potrdila-posilstvo-zenske-na-obmocju-bezigrada/

kdove koliko so jih še prikrili.

Zaradi nevznemirjanja javnosti 🙁

Ja, baje je ogromno tega, samo se ne sme govoriti, da ne bo panike med ljudmi.

Pa se huje bo, ker nasa vlada bi namrec sprejela vse pakistance, palestince, alzirce,…pa se vse isise in hamase, mlade fante, ki jim bomo ponudili denarno pomoc in omogocili sobivanje z njimi, ker so tok bogi.

Počasi bo začelo prihajati ven. Starejši ljudje na Viču rajši ne gredo več iz hiše, ko se zmrači. Podobno v okolici Tabora že prej. Ko je bila sodelavka brez avta, je po popoldanski smeni rajši vzela taksi do doma. Prej je rada šla od busa do doma peš za sprostitev.

Jaz pa opažam, da vse več ljudi postavlja višje kovinske ograje okoli hiš. Še pred korono so imeli žive meje ali nizke žičnate ograje. Videno v Koleziji, Trnovem, Vrhovcih in Šiški. Nekatere, ki živijo v pritličjih ali imajo nizke balkone je že strah, saj bodo med prvimi na udaru. Tudi otrok kmalu ne bo več varno puščati na svojem vrtu.

Varnosti je konec, 12.10.2023 ob 18:47

Počasi bo začelo prihajati ven. Starejši ljudje na Viču rajši ne gredo več iz hiše, ko se zmrači. Podobno v okolici Tabora že prej. Ko je bila sodelavka brez avta, je po popoldanski smeni rajši vzela taksi do doma. Prej je rada šla od busa do doma peš za sprostitev.

A da te potem pelje Mustafa Alnajjar? Vozi taxi namreč po Lj.

Migrant, 12.10.2023 ob 18:39

Ja, baje je ogromno tega, samo se ne sme govoriti, da ne bo panike med ljudmi.

Pa se huje bo, ker nasa vlada bi namrec sprejela vse pakistance, palestince, alzirce,…pa se vse isise in hamase, mlade fante, ki jim bomo ponudili denarno pomoc in omogocili sobivanje z njimi, ker so tok bogi.

?

Še vse bo prišlo na dan…

A Slovenci ne posiljujejo? Mene recimo je posilil Slovenec leta 1996.

2, 12.10.2023 ob 20:03

A Slovenci ne posiljujejo? Mene recimo je posilil Slovenec leta 1996.

Ne izmišljaj si smrduljek.

Res je, to se prikriva namenoma. Da se ne bi javnost preveč vznemirila in da v javnosti ne bi prišlo do sovražnega razpoloženja do migrantov. Ne vem, če je to kje v kakšnih smernicah delovanja pokicije in tudi vladi naklonjenih medijev zapisano, je pa to zagotovo naročeno. Ti so dejstva. Marsikdo bi to lahko potrdil iz prve roke, pa si ne upa biti žvižgač.

Saj se ve, 12.10.2023 ob 21:08

Res je, to se prikriva namenoma. Da se ne bi javnost preveč vznemirila in da v javnosti ne bi prišlo do sovražnega razpoloženja do migrantov. Ne vem, če je to kje v kakšnih smernicah delovanja pokicije in tudi vladi naklonjenih medijev zapisano, je pa to zagotovo naročeno. Ti so dejstva. Marsikdo bi to lahko potrdil iz prve roke, pa si ne upa biti žvižgač.

Da se ne vznemirja ali da zivijo v iluziji varnosti in se z neobvescanjem nacrtno opusca dolznost varovanja tudi samozascite drzavljank?

To ni nič skrivno naročeno, to so menda jasne smernice poročanja medijev kot tudi objavljanja podatkov (policije in ostalih državnih organov). Zdaj ne vem, če je diktirano s strani EU ali smo skopirali Skandinavski model. Cilj naj bi bil preprečevanje ksenofobije, rasizma, itd. in lažja integracija manjšin.

V glavnem, tudi če je res, da je več posilstev s strani migrantov (ali kakšne druge manjšine), to ne sme biti javno objavljeno. Torej, načeloma ne moreš priti do statistike razčlenjene po narodnosti, rasi ali veri. Prav tako se za konkretno kaznivo dejanje ne obljavi narodnost, raso ali vero storilca. Kakšni rumeni mediji pridejo tudi do teh informacij, poleg tega je Slovenija dovolj majhna, da se vse razve, tako da zgornja politika ni tako učinkovita kot bi bila v kakšni večji državi.

O, grozno. Kje so mediji!!!???

Fajonke in ostalih navijačic za čimveč zapečenih neciviliziranih doktorjev, pa noče nobeden posilit. Pa verjetno nonstop sanjarijo o tem.

Ograje, 12.10.2023 ob 18:58

Jaz pa opažam, da vse več ljudi postavlja višje kovinske ograje okoli hiš. Še pred korono so imeli žive meje ali nizke žičnate ograje. Videno v Koleziji, Trnovem, Vrhovcih in Šiški. Nekatere, ki živijo v pritličjih ali imajo nizke balkone je že strah, saj bodo med prvimi na udaru. Tudi otrok kmalu ne bo več varno puščati na svojem vrtu.

Hja, jaz sem pa videl, pa tega res ne pomnim, da blokarji v pritličju zamrežijo okna in baklone, če-le te imajo. Kot da smo v Maroku…

To je pa zato ker imate jankovica balkan

Hvala meni ker sem na dezeli

Uboga punca, travma za celo življenje,  da se štirje migranti spravijo nate.

Muslimani so pač takšni, zato bi jih bilo vse treba sterat iz Slovenije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close