Pošiljanje ZS blokirano
Sporočila lahko berem, le odgovarjati ne smem.
To je kazen za ta forum, ker moderator ne opravlja svojega dela.
Mislim dobro .
🙂
Primož
*************************************************************************************
www.mgc-bistrica.si
Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
[url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]
Jaz sem najprej čukasto gledala v tisti rdeč napis, prebrala sveže objave, potem pa napisa na lepem ni bilo več. Pa sem še malo čukasto gledala… 🙂
_____________________________________________________________________________________________________________
V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...
Baje bodo enih par zablokirali in se pripravljajo na množični zaklep. Policija bo zdaj naredila red. :))
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Ne razumeš heca ? :)[/quote]
Nop. Karkoli pride s strani uredništva, zame ni hec. Za to obstajajo drugi, primernejši načini.[/quote]A misliš da je mon kaznoval Krivokljunko in ji zablokiral zs al ji samo ni nihče pisal? 🙂
[i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš.
(Galvin K.)[/i]
Forum je zaprt za komentiranje.