Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Posiljanje prosenj na slepo

Posiljanje prosenj na slepo

Ce grem preprosto po rumenih straneh in posljem podjetjem ponudbo, koliko to pravzaprav deluje.

Ce hocem nekaj ponudit, moram imeti po mojem mnenju trden kontakt, ne pa da nekje na internetu zbrskam email in potem nekoga nadlegujem.

Imam sicer kontakte/imenik z emaili podjetij, kjer sem delala v preteklosti, ampak ne vem kako etnicno je to izrabiti v ta namen.

Ce se hocem ponudit za neko delovno mesto moram tudi vedeti kaj bi podjetje pricakovalo oz. kaj lahko ponudim podjetju, svoje izobrazbe zal ne morem, nimam ekonomske, tehnicne ali pravne izobrazbe.

Sem razmisljala, da bi okrog pac tam kjer me zanima ponujala projekte z informacijami kako priti do sredtsev, ampak se bojim, da mi bodo idejo preprosto vzeli, kontaktirali pa me ne bodo nikoli.

Ok mogoce grem za delo v trgovini res lahko rect osebno in bi bila stvar resena, vendar jaz ne iscem tovrstnega dela.

Tamci,

meni se zdi, da ti čedalje bolj kompliciraš. Zadnje cajte te berem in se mi zdi, da ti sploh ni do službe.
Jaz sem v DVEH DNEH poslala 37 PRIJAV na delovno mesto (bili so razpisi) in 15 PONUDB za delo (ni bilo razpisov, poslala na podjetja, kjer bi želela delati). V DESETIH DNEH(!) imam novo službo, s tem, da sem tri ponudbe odklonila. Zaposlitev imam pa v podjetju, kamor sem poslala ponudbo “na slepo”; tudi ena od teh, ki sem jih odklonila, je bila taka.
Nehaj že dlakocepiti, loti se pošiljanja prijav/ponudb in bo več koristi od tega.

(Pa vse tole je bilo čisto dobronamerno, ni treba iz kože skakat).

LP in srečno

Ti, kar veselo pošiljaj prošnje na slepo. Pomojem se tudi to obnese, nikoli ne veš, lahko isti dan dobijo tvojo prošnjo in ravno tisti dan so hoteli dati razpis za nova delovna mesta.

Kaj pa imas za eno izobrazbo? Ok jaz sem si trenutno tu kjer sem za 2 mesca podaljsali, tako da ni takoj panike.

Imam 5.stopnjo, ekonomski tehnik.
Fajn da so ti podaljšali, imaš malo več časa za iskanje

še en ekonomist

Tako je, še en ekonomist- z dobro službo :)).

Sam poslala prejsni teden, pa sem vrgla zadnjo izobrazbo ven, pa sem danes ze dobila odgovot, da se nisem uvrstila v ozji izbor.

, da ne bo pomote sem ekonomist, toda zaenkrat še brez službe. Ampak saj jo še ne iščem, ker se izobražujem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close