Najdi forum

pošiljanje pošte

Imama telemahovo povezavo na net. V Outlook-u imam narejena dva el. računa. Kdaj se mi zgodi, da mi en ali več mailov pošilja tudi po več ur. Maili ne presegajo 2M.

Ali menite, da je okvara v telemachu ali v Outlook-u? Ali kje drugje?

Hvala za odgovore
Zet

Preveri, kakšna je hitrost download-a oziroma ping-aj I.P. od tvojega internet ponudnika, da se vidi kakšna je internet povezava. Lahko je za takšno napako kriv tudi AV, ki ti scenira mail-e. Probaj ga izklopiti in pošlji kakšen mail, da vidiš če boj kaj bolje. Da bi bila okvara v Outlook-u? Mogoče da so nastavitve kaj narobe nastavljene, ampak če jih nisi nič spreminjal, pol verjetno ni tukaj nič narobe.

Lp, Max

Ke pa najdem ta AV ki mi jih skenira?

AV = AvtiVirus. Poglej kateri AV program imaš inštaliran in ga izklopi (oziroma poglej nastavitve za skeniranje mail-ov v AV). Gre?

Lp, Max

Sorry še vedno ne razumem. Nisem lih neki računalničar…. AV= antivirusni program? Imam Pando, vendar ne vem kje naj iščem te nastavitve.

Hvala

V opravilni vrstici, desno spodaj na namizju imaš ikono od Pande. Postavi miško na to ikono in klikni desni gumb in izklopi Real-time scan oziroma pojdi v Pando, tam kjer imaš nastavitve za pošti (mail scan…) in odstrani kljukico ali nekaj podobnega, da ti ne bo več pregledoval pošte. Si našel?

Ali kaj download-aš oziroma ti teče kakšen P2P program (E-Mule…) v ozadju? Če, potem za nekaj časa ustavi download in P2P program in pošlji mail.

Lp, Max

Nisem našel nič pamentnega v Pandi?!? Edino, kjer lahko odstranim kljukico je Omogoči stalno zaščito??

Imam E-mule, vendar ga vedno ugasnem, ko pošiljam več pošte.

Probaj potem to izključiti “Omogoči stalno zaščito”, da bomo vidli če bo šlo kaj hitreje. Ne uporabljam ravno Pande, zato kaj več ne bi vedel povedati glede nastavitev. Probaj to pa bomo vidli…

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close