Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Pošiljanje dokumentov iz Worda – težave

Pošiljanje dokumentov iz Worda – težave

Vedno mi je na vsakem računalniku pošiljanje dokumentov iz Worda potekalo brez kakršnih koli posebnih predhodnih nastavitev. Enostavno sem šel na Datoteka – Pošlji – Prejemniku pošte … in je bilo poslano. Na tem računalniku pa to nikoli ni delalo. Vse naredim in mi že prej piše, da sporočilo ni bilo poslano.

Kaj bi lahko bilo?

Imaš isto verzijo Worda oziroma nastavitve… Drugače pa greš na File –> Send To –> Mail Recipient –> dodaš mail kamor hočeš poslati, napišeš Subject in tekst in nazadnje še Send a copy. Narediš tako? Ali izbereš svoj pravi mail (če jih imaš več)?

Lp, Max

Ja, Max, vse naredim tako. Pa nikakor ne gre. Sedaj mi celo napiše sporočilo poslano (datum in uro), vendar sporočilo ne pride do prejemnika. Katera nastavitev bi lahko delala težave?

Včasih je potrebno odpreti Outlook in šele potem se začne pošiljanje pošte iz Worda. Tudi pošiljanje iz Acrobata vedno ne uspe. Zato je datoteke najbolje pošiljati kar s programom, ki ga uporabljamo za pošto.

2x probal, 2x uspešno poslano. Sreča ali pač… Poglej pod Tools –> Options… –> General –> E-mail Options… in poglej če je vse isto… Probaj to kaj spremeniti, ampak mislim da ni kaj veliko spreminjati. Najbolje je da zamenjaš program za pošto…

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close