Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev posegi delodajalcev v zasebnost

posegi delodajalcev v zasebnost

Zdravo,

med ljudmi krožijo različne zgodbe, kaj vse se dogaja v službah (snemanje delavcev v garderobah, obveznost nošenja naglavnega traku v času mesečnega perila delavke…), vsiljiva vprašanja in drugo v zvezi s starševstvom, pravila o tem, kdaj sme delavec na WC. Zanima me, ali se je komu kaj podobnega zares zgodilo in kaj.

Meni se je zgodilo, da je eden bivših delodajalcev jasno povedal, da občasno nadzira vse, kar je v mojem računalniku.

lp

Jaz sem naprimer delala veliko časa pri delodajalki, ki je imela zaposleno osebo, ki je bila že več let v penziji.Torej starejšo osebo, ki je na videz zgledala nedolžno. Dokaj časa pa sem rabila, da sem ugotovila, da ji ta oseba nese vse na ušesa.Tudi to, da hodim preveč na wc in imam malico takrat, ko je največ dela. Torej prišlo je tako daleč, da še malice na koncu nismo mogle pojesti, ker se je vse drugo bolj mudilo. Jaz pa sem zaradi tega tako zbolela, da sem pristala v bolnišnici in sem že tretji mesec na bolniški in nazadnje se tudi moja pogodba ni več podaljšala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close