Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek posebno ptičje gnezdo v Kamniku

posebno ptičje gnezdo v Kamniku

V Kamniku na obvoznici, tam , kjer je trgovina Tuš, zraven pa bar Krokodil, v isti vrsti v smeri proti vrtcu, je prijeten lokal, ki vam senco proti soncu daje ogrodje iz bambusa. Bambus meri v širino oz. fi je najmanj 12 cm in v bambusu so si ptice uredile gnezdo. To so posebne vrste ptice, majhne in vesele, s čopko na glavi in ves čas letajo ven in noter. Ne vem, mogoče so štingelci. Bar pa ima tudi krmilnico za ptice.

To bi lahko bil čopasti škrjanec.

Pijani kakaduji verjetno.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sem šel danes pogledat to posebno gnezdo!
Čopasta sinica je tisto.
Škjanec (čopasti) gnezdi na tleh in je podobne barve kot vrabec!

http://sl.wikipedia.org/wiki/%C4%8Copasta_sinica

http://www.ptice.si/index.php?option=com_wines&func=detail&Itemid=45&id=115

Moje sinice v valilnici na balkonu sta prvo gnezdo že speljali. Sedaj pridno delata na drugem zarodu!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Paco Moralles ,

kaj sem vesela. Vesela, da zdaj vem, da je to čopasta sinica. Hvala ti.

Zdaj ti lahko povem še za dva papagaja, ki sta v zoo trgovini v Qlandiji v Kamniku. Pravzaprav sta kar zunaj na veliki kletki . Velika kot dva goloba. Še posebej en papagaj se pusti božati po vratu, seveda ti kar nakaže , kaj si želi, ko stegne svojo glavico. Potem, ko končaš, se še sam popraska s kljunom. Ena gospa ga je imela v rokah in sta prav lepo komunicirala. Drugi so stegovali roko proti njemu, pa je vsakega malo kljunila, ker se ni pustila motiti.

Poznam tista papagaja.

a se kdo spozna na iztrebljanje srak?
V naši vasi jih je že mnogo preveč. Povsem so pregnale siničke, vrabce, ščinkavce … ☻

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Včasih je lahko jager kar ustrelil skozi gnezdo, zdaj je pa to greh! Poišči kakšno dosti dolgo fižolovko, pa pobezaj. Samo jaz ti tega nisem rekel!!
Bog ne daj, da postaviš kakšno vetrno elektrarno!! Se bodo ubogi ptički not zaletavali!

Včasih je lahko jager kar ustrelil skozi gnezdo, zdaj je pa to greh! Poišči kakšno dosti dolgo fižolovko, pa pobezaj. Samo jaz ti tega nisem rekel!!
Bog ne daj, da postaviš kakšno vetrno elektrarno!! Se bodo ubogi ptički not zaletavali![/quote]
še z vonjem prdnit ne upam več … da me nebi še za to obdavčili ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close