Portugalska
ola,
no email moj je: soncnica82@gmail.com
kaksne plane pa maš? jz sm ze bla v lizboni pol leta na eramsus in ti morm povedat, da je super:):)…jz komi čakam:)
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Potovanja.Over.Net › Kam in kako na počitnice › Portugalska
Bi šel kdo na Portugalsko za prvomajske praznike?
živjo,
midva s fantom greva v lizbono za 1. maja (oz 27.4.-2.5). kam gres ti?
Živjo
nimam še nič določeno, bo pa prav tako verjetno začetek v Lizboni. a vidva gresta sama ali z agencijo? kje sta vzela karte?
živjo,
midva greva sama, letiva iz milana (easyjet), nastanjena bova v hostlu (rua de augusta-center). kako gres ti? gres sama? mislim, da se bolj splača v lastni režiji, tam lahko najameš avto. iz kje letiš?
Živijo,
tudi jaz bom v Lizboni od 29.4.-1.5., v hostlu.Lahko se srečamo in kakšno rečemo:)
Lp
sem morala žal skenslati, ker ni bilo mogoče dobiti cenovno ugodne karte.
lepo se imejte, tisti ki greste
Škoda, karte so bile že za 100 eur dalje iz milana do porta.lp
živjo charly,
v katerem hostlu pa boš?. midva bova na Rua de augusta! še s kom potuješ? mogoče se pa res kaj vidimo:)
lp
hoj,
Lisbon Easy HOstel,Rua de Sao Nicolau 13.Trenutno nimam kandidatov za lizbono, ker vsi ostajajo v Portu.
mi posredujeta kontakt, pa se kaj dogovorimo?
a najprej greš v porto? no daj mail, pa se bomo se tam slišal:)…pa izmenjal kontakte.
lp
Žal vama ne morem posredovat preko zasebnega sporočila. a lahko vidva pustita kontakt?
ola,
no email moj je: soncnica82@gmail.com
kaksne plane pa maš? jz sm ze bla v lizboni pol leta na eramsus in ti morm povedat, da je super:):)…jz komi čakam:)
Jaz sem tudi za Portugalsko. Samo poleti zna biti tam hudo (pre)vroče, a ne? Je kdo za pozneje, ko se vročina malo umiri?
Forum je zaprt za komentiranje.