Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Portugalska zmaguje

Portugalska zmaguje

S svojo precepljenostjo namreč. Ker danes pišejo:
Čeprav ima država eno najvišjih stopenj cepljenja proti COVID-19 na svetu, saj je približno 87 odstotkov njenega 10-milijonskega prebivalstva v celoti cepljenih, so se dnevne okužbe vrnile na raven, nazadnje videno, ko se je Portugalska soočila z najhujšim valom bolezni v prvih dveh mesecih leta.
https://www.channelnewsasia.com/world/portugal-braces-record-covid-19-cases-omicron-spreads-2396796
Hmmmm…..

Tudi v NBA. Očitno omikron res kosi na polno: Dončič cepljen in prebolel in ponovno okužen?

Odgovor na objavo uporabnika
Tudi NBA, 22.12.2021 ob 22:30

Tudi v NBA. Očitno omikron res kosi na polno: Dončič cepljen in prebolel in ponovno okužen?

to ni omikron, to sp cepiva, ki oslabijo imunski sistem in njegovo obrambno spodobnost, tudi prebolevnikov …

ze davno so odgovorni strokovnjaki  zdravniki opozarjali prebolevnikov se ne cepi!

thinkagain, 22.12.2021 ob 22:37

to ni omikron, to sp cepiva, ki oslabijo imunski sistem in njegovo obrambno spodobnost, tudi prebolevnikov …

ze davno so odgovorni strokovnjaki  zdravniki opozarjali prebolevnikov se ne cepi!

S tem se pa strinjam. Prebolel lani oktobra, cepil sem se letos junija. Od takrat se ne morem sestavit, ves čas neke viroze, skoraj na 3-4 tedne se mi ponavlja. V življenju nisem bil toliko na bolniški, kot letos.

(https://www.channelnewsasia.com/world/portugal-braces-record-covid-19-cases-omicron-spreads-2396796)

Clovek, kaj delajo z nami. To ni vec res. Treba je na veliko zasluzit in hkrati zmanjsat stevilo ljudi na zemlji. Adolfa Hitlerja zal ni vec.

Ja, na tej povezavi tudi piše:

We will most likely reach an (all-time) record number of cases in the coming days,” Health Minister Marta Temido said in an interview with TVI television.

Pa je šla tudi Portugalska.

Dragi ljudje, jaz ne vem več….

Kaj imaš od tega da pišeš laži tukaj?

Ima pol manj primerov kot v najhujšem obdobju, s tem da je imela takrat dnevno 300 smrti, danes 10. Razumeš razliko? Kako res morate bit nekateri mentalno nerazviti, da tega ne morete razumet?

Hmmmm, 22.12.2021 ob 22:20

S svojo precepljenostjo namreč. Ker danes pišejo:
Čeprav ima država eno najvišjih stopenj cepljenja proti COVID-19 na svetu, saj je približno 87 odstotkov njenega 10-milijonskega prebivalstva v celoti cepljenih, so se dnevne okužbe vrnile na raven, nazadnje videno, ko se je Portugalska soočila z najhujšim valom bolezni v prvih dveh mesecih leta.
https://www.channelnewsasia.com/world/portugal-braces-record-covid-19-cases-omicron-spreads-2396796
Hmmmm…..

Popolna laž. Sestrična živi na Portugalskem in tole je popolna laž.

Ma res no, 23.12.2021 ob 09:34

Kaj imaš od tega da pišeš laži tukaj?

Ima pol manj primerov kot v najhujšem obdobju, s tem da je imela takrat dnevno 300 smrti, danes 10. Razumeš razliko? Kako res morate bit nekateri mentalno nerazviti, da tega ne morete razumet?

Pri tem seveda nima veze, da je omicron v bistvu en blažji prehlad in da v JAR skoraj nihče ni pristal v bolnici zaradi njega.

Izrael in Italija medtem že razmišljata o 4. odmerku. Ne vem no. Kakšno vprašanje bi se meni že porodilo ob tem.

Psihopat javno prizna, da zvarki ubijajo otroke in da naj strupene zvarke raje uporabimo na starejših, ker starih ni škoda. Torej, psihopat priznava, da se izvaja genocid, glup debilen narod pa še naprej zagovarja in podpira genocid.

https://fb.watch/a3_RSoNyS9/

Ja, no saj je vse smiselno in povezano,

kot je že prikazano v dokumentarcu MONOPOLY od Tima Galiena- kdo si lasti svet- piramida vlagateljev, korporacij…itd…WHO- svetovna zdr. organizacija je samo njihov pajaco…včasih jim kaj uide, da skontajo še tisti, ki do zdaj niso…samo ni vrag, teh večino ameriških elitnih pohlepnežev je cca 1 % , večinoma starejših… ljudstva po svetu pa 99 %…samo skupaj in združeni zmoremo…!!!!

Ne lažimo si, večina tistih 99% liže rit onemu 1%.

Robi650, 23.12.2021 ob 10:37

Psihopat javno prizna, da zvarki ubijajo otroke in da naj strupene zvarke raje uporabimo na starejših, ker starih ni škoda. Torej, psihopat priznava, da se izvaja genocid, glup debilen narod pa še naprej zagovarja in podpira genocid.

https://fb.watch/a3_RSoNyS9/

Sem parkrat pogledala,sem mislila,da narobe slisim,…

Samo za Luko iz NBA me skrbi, nimam dobrega občutka…sej ga samo od daleč gledam po tv-ju…ampak ni tak kot je bil…ja, rečete zredil.., pa denar demotiviral….itd…ampak…upam, da je dobil placebo…nič nobenemu žalega…samo ta presneti instinkt, ki …vse dobro upam…, da bo potem, ko gre čez to na polno…

Liže, liže…saj že šefom lezejo v rit na lokalnih nivojih…ker so določeni primorani,

za drobtinice…vendar, ne vsi…tako, da…

Hahajaja, 23.12.2021 ob 11:01

Sem parkrat pogledala,sem mislila,da narobe slisim,…

Tu vseeno mislim, da je šlo za lapsus. Mogoče je hotel reči “kids”, pa se je v zadnjem trenutku odločil za “children”. Mislim, da tako javno ne bi šel tega govoriti. Dejstvo pa je, da jih prav malo briga za kolateralno škodo cepiv.

za gledat ali za živet, 23.12.2021 ob 10:26

Pri tem seveda nima veze, da je omicron v bistvu en blažji prehlad in da v JAR skoraj nihče ni pristal v bolnici zaradi njega.

Izrael in Italija medtem že razmišljata o 4. odmerku. Ne vem no. Kakšno vprašanje bi se meni že porodilo ob tem.

Tud če je res blažji prehlad, na testu vseen pokaže pozitivno. Večino ukrepov, ki jih države zdej uvajajo, so zaradi nevedenja kaj ta omikron prinaša. Države ki so vložile ogromno truda v precepljenost ljudi uvajajo bolj stroge ukrepe, ker želijo obdržat dobro stanje, logično.

Si predstavlaš kakšni bi bili grafi, če bi se ljudje konstantno testiral za vse znane viruse? Kolk virusov gre letno čez naše telo, pa se sploh ne zavedamo, niti ne obremenjujemo. Normalno, večini načeloma nič ni.

Dokler smo tiho in samo kimamo ter se z vsem strinjamo, drugi hodijo po nas.

Ko se naučimo postaviti zase, pa postanemo moteči za okolico…

Vsi imamo pravico povedati svoje mnenje in postaviti se zase.

Slovenska ustava praznuje 30. let !

Ma kakšne laži? Saj ne povezava zraven:

Portugal has today registered 11 more deaths associated with covid-19 and 8,937 infections, the highest number of new cases since February 4, indicates the General Directorate of Health (DGS).

https://www.theportugalnews.com/news/2021-12-22/covid-19-portugal-update-22-december/64293

Ali trdiš, da portal THEPORTUGALNEWS širi laži??

Smrti je sicer res manj, a naraščajo. In okužbe prav tako. Kaj je z vami? Imate dobesedno pesek v očeh?

Portugalska ima trenutno manj kot 1000 hospitaliziranih, pri 10m prebivalcev. To, dragi moji, je zasluga cepiv. In to je tudi bistveno, ne okuženi, ampak hospitalizirani in mrtvi.

Jahno, 23.12.2021 ob 15:48

Portugalska ima trenutno manj kot 1000 hospitaliziranih, pri 10m prebivalcev. To, dragi moji, je zasluga cepiv. In to je tudi bistveno, ne okuženi, ampak hospitalizirani in mrtvi.

To se mi iskreno ne zdi ne vem kak uspeh.

Koliko jih ima hospitaliziranih zaradi črnih koz, poliomelitisa, davice, oslovskega kašlja in podobno? In koliko jih imamo mi?

Eto vidiš, to je uspeh cepiva.

Ko že tako radi primerjate z varnostnim pasom: če bi v enem letu moral poleg prvega montirati še drugega, tretjega in četrtega, bi se, štirikratno opasan, vendarle vprašal, kaj za vraga je bilo narobe s prvim pasom?

Brest, 23.12.2021 ob 15:00

Ma kakšne laži? Saj ne povezava zraven:

Portugal has today registered 11 more deaths associated with covid-19 and 8,937 infections, the highest number of new cases since February 4, indicates the General Directorate of Health (DGS).

https://www.theportugalnews.com/news/2021-12-22/covid-19-portugal-update-22-december/64293

Ali trdiš, da portal THEPORTUGALNEWS širi laži??

Smrti je sicer res manj, a naraščajo. In okužbe prav tako. Kaj je z vami? Imate dobesedno pesek v očeh?

če se z mano slučajno pogovarjaš … jaz nič ne trdim. Pogledam podatke in povem. Podatki pa kažejo takole:

pozitivni testi :

28.1., dan z največ okužbami na Portugalskem 16.432 okuženih

21.12. – 5.754 okuženih

22.12. – 8.937 okuženih

smrti:

21.1. – 303

21.12. – 16

22.12. – 11

Bi rekla da je pesek verjetno kar v vaših očeh.

za gledat ali za živet, 23.12.2021 ob 16:00

To se mi iskreno ne zdi ne vem kak uspeh.

Koliko jih ima hospitaliziranih zaradi črnih koz, poliomelitisa, davice, oslovskega kašlja in podobno? In koliko jih imamo mi?

Eto vidiš, to je uspeh cepiva.

Ko že tako radi primerjate z varnostnim pasom: če bi v enem letu moral poleg prvega montirati še drugega, tretjega in četrtega, bi se, štirikratno opasan, vendarle vprašal, kaj za vraga je bilo narobe s prvim pasom?

Cepivo je uspešno pri vsaj 97% precepljenosti prebivalstva. Kolkrat bo treba to še ponavlat?

Debilno, svojo debilnost lahko ponavljaš v nedogled, pa bo to še vedno samo debilnost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close