Najdi forum

ojla!

malo sm ze brskala za hostel v PORTU pa me vseeno zanima, ce ima kdo kaksno priporocilo. pomembno je da je ugoden in da se pes pride do znamenitosti.
lahko pa priporocite tudi prenocisce kje drugje na portugalskem, saj nameravam prepotovati kar velik del.

lp

J.

Morda ti bo v pomoč LP. Brezplačno posodim za eno leto.

Pokliči.

LP!

Š3tof

Ojla!

Letos marca sem v Portu spala v Residencial dos Aliados, ki je cisto v centru, pa se poceni je bilo – 35 evrov za sobo z zajtrkom za eno osebo. Verjetno bo kaj dražje, če greš v turistični sezoni, ampak če boš tam samo kakšen dan ali dva, se splača, ker je res čisto v centru in blizu železniške postaje Sao Bento.

Na Portugalskem so najbolj poceni njihovi “pousadas de juventude” (http://www.pousadasjuventude.pt/), ampak moje izkušnje niso bile najboljše – če sem jih uspela priklicati na telefon, ni bilo nobenega ki bi znal angleško, pa če prideš z rucakom npr. ob 12h, te ne pustijo noter do 18h, tako da ne veš kam s prtljago…

Za iskanje hostelov ti priporočam naslov: http://www.hostelworld.com/

Če imaš še kakšna vprašanja, mi lahko pišeš na privat sporočila.

Čao!

zdaj me pa ze posteno zanima (verjetno nisem edini…:)) koliko vodnikov Lonely planet pa posedujes Samos..?:))
lp

to pa tudi mene zamina.. meni ga je že ponujal, toda na žalost nisem ga dobila, ker ga ni želel poslat po pošti na moj račun.. bi ga morala iti osebno iskat v nek kraj , ki niti ne poznam..
Pa me zanima če ga tudi moškim ponuja?
lp

KELT NAJ POVE:

Predavanj ne delam, razen za prijatelje, lahko pa ti naredim kopijo slik in ti prinesem. Če bo kdaj čas, ti lahko naredim kratko predavanje, vendar bo težka, ker grem spet na južno mejo za tri meseece. Se slišiva.

lp i
—– Original Message —–
From: “Samo Štritof”
To: ; “kelt”
Sent: Wednesday, May 24, 2006 4:49 PM
Subject: RE: Lp

Ali boš imel kakšna predavanja? Kje bodo? LP! Š3tof

—–Original Message—–
From: ivan.zustovic@gov.si [mailto:ivan.zustovic@gov.si]
Sent: Wednesday, May 24, 2006 11:14 AM
To: stritofs@volja.net
Subject: Lp

Zdravo!

Sem že nazaj s poti. Bilo je zelo v redu.
Če boš kaj v Ljubljani javi, da ti vrnem LP, bil mi je v pomoč v Salvadorju in Hondurasu.

Lp Ivan

No virus found in this outgoing message.
Checked by AVG Free Edition.
Version: 7.1.392 / Virus Database: 268.7.0/345 – Release Date: 22.5.2006

No virus found in this incoming message.
Checked by AVG Free Edition.
Version: 7.1.392 / Virus Database: 268.7.0/345 – Release Date: 22.5.2006

Ma sumljiv si ti stritof……

Helo!
Za hostel v Portu ti ne morem nč druga rečt tko kt ti je že en reku. Pejt na hostelworld.com.
Lohk ti pa povem za Lizbono pa Lagos.
Jst sem bil v Lizboni v Hostlu Oasis, se je odpru februarja, tko da je vse novo. To je najboljši hostel kar sem jih vidu in bil v njih. Pa sem bil v že kar nekaj hostlih. Sej mas na hostelworld-u tud rejtinge hostlu, bos vidla da je 96% kar je največ kar sem vidu. Se pa da tud kej zemnt. Jst sem tam tud delu 2tedna, tko da sem mel zastonj prenočisče pa hrano. pa mal sem tud kuhal za folk v hostlu tko da sem še tud zaslužu zraven neki. Je pa v centru mesta, cisto zraven Bairo Alto, kjer se ponoči največ dogaja. ne bo ti žal. Pejt na njihovo stran pa bos vse vidla pa zvedla oasislisbon.com.
Majo pa se enga v Sevilli ki je tudi čisto nov pa enega v Granadi, ki je pa mal starejši pa bolj umazan, ma pa ful dobr štimung(dušo). Tam sem bil tud 2 tedna, sem kr mal podaljšu, pa tud se da delat.
Za Lagos ti pa priporočam Carlos house, je tud čist nov. je mal bolj oddaljen kt drugi, (10min peš). sam se splača, drgač je pa tud pousada albegue juvenil(hosteling international) zlo v redu. se ne more primerjat z nobeno drugo posado. je čist drugačn od ostalih na portugalskem. niso zadrgneni kt po ostalih. pa se ful je lep pa pocen(11€- s zelo dobrim zajtrkom- NE intercontinetal).
Mas pa tud Rising cock, ki je zelo popularen. je pa tko, so vecino americani tam stari od 16-21. tko da se ga bl sam pije pa žura. tko da če nisi tak tip človeka ti ne priporočam.
u šit sem se kr mal preveč razpisu.
če te še kej zanima kr vpraš
lp

uff, ti pa si izcrpen! ful hvala! za lisbono pa porto mam ze rezerviran hostel. v lisboni bom spala v poetry hostel al neki tazga (ne vem zdele ciz tocn) za lagos pa se iscem. tole za 11eurou je ful poceni! a pa je dobra lokacija? kok je do morja al pa do glavnega predela lagos? ker men je lokacija ful pomembna ker bom tam samo 3 dni v septembru. upam da bo vreme ok. a ti si pregledal portugalsko vec ali manj v celoti? ce da, potem bom vesela kaksnega nasveta cesa nikakor ne smem spregledati itd.

lep dan!

J.

Ojla 🙂

tudi jaz sem v Lizboni spala v Lisbon Poets. Mislim, da ti bo všeč.

Za Lagos pa ti lahko tudi povem, da je super mestece, ta prava izbira, meni je bilo tam najbolj všeč. Mesto ni prav veliko, tako da kjerkoli spiš, si blizu centra in blizu plaž. Pousada v Lagosu je glih tako v centru (ok, 5 minut hoje od strogega centra), sicer sem pa jaz spala v privat sobi (Casa Amarela), ki tudi ni prav drago, čeprav je pousada seveda najbolj poceni. V Lagosu sem si vzela rent-a-bike (8 eurov na dan) in prekolesarila okrog vseh plaž, fantazija! Če ne boš imela avta, je enodnevni izlet tudi z avtobusom do Sagresa super (do Cabo de Sao Vicente).

Lep pozdrav!

hey
v lagosu nimas kej falit glede lokacije, najbolj je posada, se bolj je pa carlos house-cist nov(je pa 14€brez zajtrka).
obdelal sam pa samo pol portugalske. od Leirie pa na jug. Leirio se ti splaca it pogledat- vsaj eno noč. pol pa lohk delas dnevne izlete iz lizbone(Sintra-obvezno, Cascais pa Estoril-bolj plaža pa kej za vidt -ksni štanti pa trgovince. pa Evora -je staro mesto obdano z obzidjem.
mas pa se mal južno od LEIRIE mestece Peniche, je manjše ribiško mestece-je bolj znano kot evropski raj za surferje pa maš dolge peščene plaže. mestn jedro je obdano s srednjeveškim obzidjem. maš tudi grad z muzejom. meni je všeč, mam namreč rajši manjša mesta-se mi zdi da lažje prideš v stik z domačini. sem pa tudi surfal s prijatelji-bolj zato.
to je to
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close