Portal Najdiljubezen
žž
Ti kar povem mojo izkušnjo….štos je, da se mi je zelo kmalu zagravžalo brskati po gnilih jabkah…
smrdi, zdrizasto je…bljak.
Devesa pa so ja. Sam tudi ni tko enostavno….velik dela, pa mal haska….[/quote]Ja treba je gor splezat, ker če spodaj čakaš, da jabolko dol pade, se navadno obtolče in potem spet zgnije. 😉
Ampak to je napor pa še sam lahko dol padeš…. 🙂
Če boš čakal, ti jih bo pobral kdo drug, ali pa bodo še tista zdrava zgnila, če bodo predolgo med gnilimi. 🙂
Zelo dobro moraš poznati svoj čut za prepoznavanje zrelih jabolk in pa zelo dobro se moraš spoznati na jabolka, na sorte, različne barve, bolezni, dozorelost itn. Ne vem, če obstaja kaka hitra pot do tega, jaz je ne poznam. 🙂
Samo tole je dobro. Če je obgrizeno jabolko pa če ostanejo semena… mogoče je samo grenko lupino stran odgrznila. Saj veste tisto od toče obtolčeno pa ga zavrgla :). Pa iz semena lahko še kaj vzklije.
ha, ha vlak, voz, dobra ja. Tole mi bo pa še prav prišlo. To za kake stare tetke, ki naredjo predavanje samskim kako nam je vlak ušel :).
http://www.najdiljubezen.si/p/terms.php%5B/quote%5D
Nikjer ni omenjeno, da imamo moški omejen dostop, ženske pa ne. Kot sem predvideval, je bilo prelepo kar mi je prijateljica govorila; naj se prijavim na portal in bom bp našel kakšno.
Fak, je tako težko kontaktirat upravljalce tiste spletne strani? Prijateljica to, prijateljica ono, kaj si zraščen nanjo, da ne znaš razmišljat s svojo glavo?
Marko, za dober štrudel so primerna tud obtolčena in deloma nagnita jabolka. Pač odrežeš stran in ostalo naribaš. Vsaj tako je pri domačih. Če pa kupuješ 50x prešpricana, pa se ti nagnitih in obtolčenih ne splača uporabljat. Sploh pa črv v sadju je znak, da je le-to zdravo in okusno.
Za zanimivozanimivo, ti pa iščeš dlako v jajcu. Zilijon enih izgovorov, zakaj se ne lotiš iskanja tipa, jasno, da te vse mine, preden sploh bi (eventuelno nekoč) začela. Sicer pa je trend spletnih oglasov ustvaril instant iskalce “ljubezni”, ki v iskanje in samopredstavitev vložijo minimum, pričakujejo pa maximum. Slaba računica.
Se strinjam. To je že za bolj izkušene in zelo dober nasvet za manj izkušene, ki iščejo le lepa in zdrava jabolka, ki so najverjetneje itak špricana z raznimi strupi in jih je treba najprej olupit. 🙂
Problem je, ker iskalci od interneta pričakujejo čudeže. Skrivnostni, vsemogoči internet,
na katerem se vse najde, samo pravo besedo moraš vtipkati….kjer čakajo vaše neuresničene
želje točno na vas, še preden pravzaprav veste, kaj točno si sami želite….
Ja, pa ni čist tko, a ne?
Internet je čist enak, kot reala.
Postavi se na en lep sončen dan na Čopovo (ali ustrezno ulico drugje) in v par urah med mimoidočimi
najdi svojega princa (ali princeso). Ne, se ne hecam. Šanse so čist enake, kot da ga (jo) najdeš na
spletu, v bistvu veliko večje, ker čudake pri belem dnevu na cesti opaziš na daleč…
Tle pa vidiš dan na dan isto….nekdo napiše “iščem to-pa-to” in misli, da je vse naredu, Da mora sam
še mal počakat, pa bo padlo z neba….ehja.
Se strinjam, prek neta ni nič lažje, kot v živo, le tisti občutek za novince je podoben temu, “uh, tole bo pa izi, ker me noben ne vidi”. A v resnici je to pogosto tudi ovira, ki je marsikdo težko premaga. Zato pa poznamo veliko primerov, ko si mnogi dopisujejo tedne, mesece, celo leta, preden se sploh dobijo v živo, če se.
Forum je zaprt za komentiranje.