poroka
Midva se še nisva, morda enkrat v starih letih, ko bo več časa in volje. Sploh imaš pa tako občutek, da si še “svež”:-) In po drugi strani, da si “svoboden” – čeprav si enako, pa naj si poročen ali ne.
Tudi pravno gledano je status enak, če sta le prijavljena na istem naslovu.
Seveda pa je to stvar osebnega okusa – mene že misel na ves poročni cirkus spravi ob pamet, za koga drugega pa je to lahko nekaj najlepšega na svetu.
Skratka, vprašaj sebe!
Sicer je od tebe odvisno kaj si želiš, vendar je moj odgovor na to DA.
Če te le zanima kaj glede poroke mislijo drugi ti seveda vsak lahko pove svoje mnenje, če pa gre tu vprašanje zate, pa verjetno odgovor na to veš sama.
Sama sem zelo romantična in dokaj “tradicionalna” (če se temu tako reče) in že pri 19 s fantom načrtujeva poroko v roku 2 let(skupaj sva že 4 let), saj se nama zdi da bo to tisto kar si res želiva in tudi misliva, da naju bo to še bolj sklenilo-sama si predstavljam, da ob poroki le občutiš nekaj novega, mogoče na način kot na novo zaljubljen…….po drugi strani pa je to le nek dokoment oz. na papir zapisano “pravilo”.
Odloči se sama- če ti to nekaj pomeni, mislim da se temu ne smeš odreči!!
Jst sem vedno bila proti poroki (moji starši so se ločili, ko sem bila še majhna). Tudi v prejšnjih zvezah mi še na misel ni prišlo, da bi razmišljala o poroki. No, dejstvo je, da se čez dva tedna poročim…. Ne, nisem noseča. Sedanjega partnerja si lahko predstavljam, kako čez 20 let še vedni stoji ob meni, česar si pri prejšnjih nisem. Bomo videli…
Forum je zaprt za komentiranje.