Najdi forum

Hojla,
z fantom bi se rada poročila vendar se ne želiva klasične poroke. Želiva se poročiti nekje tako diskretno oz. samo midva z pričami v kakšni kapelici ali …
V poštev pride tujina vendar samo evropa. Če ima kdo izkušnjo ali ve za kakšen takšen kraj naj mi prosim javi. Zanima me tudi, kako je z dokumenti kaj se rabi v tujini, da je to pri nas potem veljavno?

Hvala vsem za informacije!
Mojca

Recimo, meni je vsec Kendov dvorec v Idriji, pa dvorec Vogrsko na primorskem, pa Grad Sneznik, dvorec Impolj na Dolenjskem, Grad Socerb pri Crnem kalu….To so taki bolj nenavadni-romanticni kraji, ki niso primerni za velika slavja s se vec gosti. Ker so to dvorci in gradovi, so bolj v starinskem stilu ali ce hoces…spominjajo na kaksno stoletje nazaj.
Ce pa bi se jest odlocla za tujino, bi verjetno izbrala Dalmacijo, ce jo stejes pod tuijino-kar v kaksni cerkvici na kaksnem jadranskem otoku ali mogoce Sv.Stefan. Kaj vse potrebujes za tujino? Verjetno je odvisno tudi od drzave, kjer se nameravas porociri-zato ti predlagam, da poklices na maticni urad svoje Upravne enote in se pozanimas. Naredi to dovolj zgodaj, ker sm bila 1x prica dveh, ki sta se hotela porociti v tujini in jima je zmanjkalo casa-prej smo odsli domov-da bi si iz domovine uspela pridobit vse potrebne dokumente
Pa srecno!

Vprašanje zastavi na forumu o porokah. Boš dobila več odgovorov.

lp

Midva sva se porocila v eni majhni kamniti kapelici na Peljescu. Bilo je enkratno.

MM 2, mi lahko kaj več zaupaš kje je to kako je zadeva potekala itd.

Hvala ter veliko užitkov in sreče v zakonu!

Tajda, mi lahko svetuješ kakšen forum na to temo?

Lep pozdrav in hvala!

Poročita se lahko kjerkoli.
Lahko vama svetujem, pa še to ne za vaju, ker se bosta poročila vidva, s prijateljico imava eno krasno poročno darilo,izredno kvalitetno z doživljensko garancijo, v vrednosti 240.000,00 sit.

Če bo kdo potreboval darilo ob skupinskem nakupu, mi lahko sporoči na tel 031688384, ker je res veliko denarja za posameznika, vendar je vredno in se izplača.

Ne bom povedal kaj je, ker bosta tudi mladoporočenca kje tole brala in ne bi bilo presenečenje.
😛 Lep dan!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close