Poroka na prvi pogled: tema od 11.4 naprej
Meni je pa Hajdi všeč. Hoče, da razvajeni Anže pospravlja za sabo in svoj del v stanovanju in ga ganja kar je čisto ok. Pa mislim, da ji je moral kakšen bivši ful lagati in jo varati, zato je pa tako nezaupljiva. Edino kar me moti je pa to, da zelo slabo govori slovensko, glede na to da je menda že srednjo šolo tukaj delala, bi se pa lahko malo potrudila.
Pa tisti, ki Nino hvalite- a si predstavljate, da ste njen starš? Imam pa že traje Hajdi.
Kate je pa munjena:). Čeprav je imela po mojem naročeno po scenariju, da mora unima dvema pisat. Drugače pa resno misli, da dobro zgleda ali kaj? Po drugi strani so ji pa dali 16 let starejšega, mentalno nezadostno razvitega moškega. Jaz enostavno mislim, da so jih imeli samo toliko na razpolago in potem so jih pokonektali kakor so pač jih.
Pa, a kdo ve zakaj sta se Sanela in Andraž sploh skregala in kje to stanujeta?
-
Kaj je to z Anžetom? Nisem ga prav razumela. Vsaka druga beseda pač je izredno moteča. Nič ne pove. Pač, pač, pač… Do sedaj je bil nekoliko neopazen, ker Hajdi zelo dominira, ga pa res ne razumem. In zakaj je Sandi ostal, ko ga očitno Kate ne prebavlja? Za en teden več šova in prepoznavnosti? Ni mi jasno.
Neprebavljiva Hajdi in njena agresivnost sta že davno prekoračile rob dobrega okusa. Na TV prav promovirajo agresivnost in nasilje v družini, saj nobeden od “svetovalcev” ne obsodi izjemne napadalnosti Hajdi, kar pomeni, da jo podpirajo, ko napada Anžeta….bolna družba Slovenije in samooklicanih “strokovnjakov!
Hajrija Jasarova tako zvana Hajdi, 14.04.2022 ob 14:07
Hajrija Jasarova – Hajdi, a je ta ravno iz luknje prišla, rabi še 500 let za kultivacijo v civiliziran svet.
No ni ravno iz luknje, leta 2015 je že harala po lepotnih tekmovanjih-slike so javno dostopne:
.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=620283542046156&set=t.100011518846347&type=3
.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=890337301707444&set=pb.100021935477109.-2207520000..&type=3
kandidatka za miss Romkinj, 14.04.2022 ob 14:20
No ni ravno iz luknje, leta 2015 je že harala po lepotnih tekmovanjih-slike so javno dostopne:
.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=620283542046156&set=t.100011518846347&type=3
.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=890337301707444&set=pb.100021935477109.-2207520000..&type=3
To še ne pomeni, da je kultivirana in civilizirana. Nasilje v družini je stalnica v balkanskih domovih, to se bere iz Hajdi ko roman.
Danica je kul, jo poznam preden se je poročila. Nimam slabe besede, moram pa žal povedati, da sem jo po televiziji prepoznala po govoru, tako zelo se je vizualno spremenila v zadnjih letih. So se v mladosti preselili iz Srbije, je borka, poslovno se je sama postavila na noge.
Drugače pa sta mi ok samo še Monja in njen, Domen pa Sanela je ful fajna, vsi ostali kar nekaj. Narobe sem ocenila Anžeta…beden do konca, nedorasel razvajenček, se mi Hajdi smili. Mogoče bi mogli dat Anžeta in Domnovo, Hajdi pa z Domnom.
Danica in Alekssander sta naučena retorika. Izdelala sta nastop pred kamerami do potankosti, znata igrat retorično pred kamero- to morate vedet. Onadva narejeno tako govorita in se obnašata. Ker se z retoriko tudi tržita, služita s tem.
Aleksander deluje starejši, vsaj 50 let, nikakor ne samo 40, kot so navedli.
Tudi Kate verjetno je v resnici starejša kot 34 let – mora bit okoli 40, no.
Današnje komentiranje v Poroki na drugi pogled mi je bilo pa čisto mimo. Prejšnji teden se mi je zdelo, da so kar podobno govorili kot so komentarji po spletu, tokrat pa se tudi njim Hajdino dretje ne samo ne zdi nič problematično, ampak se jim celo dopade. Pa namigovanje o pošiljanju golih slik. Ne vem ali tudi oni komentirajo po scenariju in ne smejo kritizirat strokovnjakov ali kakšen je smisel tega.
nismo isto gledali, 15.04.2022 ob 11:12
Kje je bilo nasilje? Bile so laži, neskončna sprenevedanja, speljevanje partnerja, neodkrita komunikacija s strani Kate in fantov. Končno sta ji dekleti povedali kar ji gre, a to naj bi bilo nasilje? Vsaj Sandi je bil zadovoljen, mu res privoščim to zadoščenje.
Hajrijino fizično odrivanje pri mizi (zraven Sanele, Kate in Sandija) ter njeno dretje čez cel teden? Meni je to izredno nasilno!!!
My opinion, 15.04.2022 ob 18:38
Jaz se pa čudim Jankotu, kako potrpežljivo prenaša Monjo. Pa njenega psa, ki spi zraven nje v postelji, mogoče si ubogi Janko obeta seks, ampak po moje od Monje ne bo dobil nič! Ona ga je že dala v “friend zone”.
Kaj vse dedec ni pripravljen potrpet za seks… Prav smili se mi Janko.
Čeprav je v izjavi rekla, da po adrenaliski vožnji bi mu celo dala :)))
ja,ja, 15.04.2022 ob 14:42
Hajdi je iz omare zmetala oblačila, jih brcala po prostoru….., Pa še eno tako čudno komunikacijo ima. Naduvana, se mula za vsako stvar, če ni po njeno. Sicer pa ta “njen mož” je tudi en nedorasel otroče in papak.
po poreklu je makedonska romkinja.
prava kava, 16.04.2022 ob 00:47
Čeprav je v izjavi rekla, da po adrenaliski vožnji bi mu celo dala :)))
problem Monje je, da je hormonsko usahla, v meni -se ji že po obrazu vidi, kako grozno zgubana je zaradi upada hormonov, pa še strastna kadilka je.
in ni več “modžota” tiste seksualne potrebe pri njej – ma ona je verjetno v resnici stara dosti več, kmot so navedli – zagotovo nima samo 49 let, no.
Se pa pri njima tudi “samo” razlika če je res 4 leta, ogromno pozna. Vizuelno in seksualno.
In to je idealne primer, ko dajo skupaj starejšo žensko po 45em od moškega – kako je on še poskočen, vitalen, bi še jasno omakal, ona pa zakrnela praktično že. Je to, da sta “zrela in previdna ” samo izgovor.
Forum je zaprt za komentiranje.