Poroka na prvi pogled
no ja mislim, da so od vseh serij do sedaj, so trije pari ostali skupaj, Jules in Cam imata majhnega otroka. Postaja pa vse bolj vse absurdno. Kadar se dobijo doma, se tudi vidi, da stanovanja v glavnem niso ne vem kaj, razen če še živijo pri mami. Rihtajo jih profesionalci, na žalost pa v trenutni seriji prevladujejo predvsem plastične, na denar požrtne spake in mamini sinčki na drugi strani. Čeprav tisto z zobno krtačko po školjki je pa neprecenljivo!
Planet tv, 15.12.2021 ob 10:26
Gledate?
Jaz gledam redno.
Danes ne bom komentirala obnašanja in parov, odnosov, itd.. me je pa presenetilo kako so vsi urejeni v nulo, obleke, čevlji, make up, frizure, kako so urejena stanovanja, hiše, restavracije, mesto….vse popolno, vse v nulo.
Je v Avstraliji res vse tako popolno?
JA, v Avstraliji je lepo; narava fascinantna, sploh ko se voziš ven iz mest, divjina, podeželje.
V velikih mestih je veliko priseljencev, v Sidneyu in Melbourneju je veliko Azijcev ( fakultete); kar pa posledično pomeni tudi odlična ponudbaprehrane – živeljenje dol ni poceni.
Glede same serije pa: odličen eksperiment – jaz zgledam s tega zornega kota: kako so današnje mlade generacije, pred poroko oziroma ustvarjanjem skupnega življenja popolnoma degenerirane, kako se skregajo za razen drek, kako ne zmorejo sobivat skupaj en teden 24/7, kako se po 14ih dnevih sobivanja kregajo, kot se kregamo zakonci po 15+ letih zakona :)))) Nobene strpnosti, egoizem, materializem ( Stacey nebi povohala Michaela, če ne bi prijateljice izvohale preko spletnega omrežja, da je 2premožen mladi poslovnež pri 28ih – je pa kreten, nedozorel provokator, ki vtika nos tja, kamor ga ne briga, ko mu pa zagusti, je pa peeckica – kao se izgovarja, da je bil toliko pijan, da se ne spomni, da bi se s Hailey spentljal….. In vidi se v tem eksperimentu, kako jim je pomembno bolj, kako stoji vsak pramen las ali umetna trepalnica, joška v dekolteju, ali pa napumpane sfinkter ustnice, na moških pa napumpan biceps. Pa jasno, jezik se jim ne razveže, če ni poleg alkohola. Vsi ga radi cugajo-zelo. Pivo, najraje. MAtr, da se jaz moram vržt sedaj na market samskih, pa to ni govora, da se to grem, to je abnormalno – samo fasada prej pred moralo in čustvi. Se pa vidi, da se zavedajo, da so v ekepsrimentu in se držijo nazaj, si dajejo “dodatne šanse… Connie je tudi psihično ranjena, njena mati je grozna posesivka, se vidi, kako jo je uničila z njenim nadzorom – Connie sploh ne zna funkcionirati v nekem razmerju. In ja, je problem, če današnji mladi mladci dajejo prednost pivu in tapkanje po socialnih omrežjih po telefonih neprestano. Še najbolj posrečena sta bila Ivan in ALeks(andra), srbskega porekla ( slavic blood )… ampak tudi šla narazen:
Meni je to najboljši show, ki jih lahko gledamo pri nas na TVju.
Avstralija je res lepa, ljudje so prijazni, vse jim “špila” (npr. tehnika v trgovinah …). Pred leti sem bila v Sydneyu in dokler ga nisem doživela, nisem razumela vodiča, ki je bil čisto navdušen, da bo spet tam. Ob tem, da je vse ok, so pa Avstralci še zelo sproščeni, nobene nervoze ni bilo čutit, niso pa jv… Če bi se morala kdaj kam selit in da bi imela izbiro, bi šla v Avstralijo :-).
Sem pa bila zdaj prav pozorna na to, kako so ženske spedenane – od začetka so bile vse bolj kot ne normalno videti, razen dveh, zdaj pa vse, kot bi jih iz modnih pist potegnili. Pa “vsem” se zobje od beline svetijo, me kar oči bolijo. Upam, da bodo zdaj pokazali zaključno srečanje, ker se mi zdi, da v prejšnji sezoni ga nisem videla.
Pa tudi Menjava partnerja je ok, če bi kdo gledal, tudi avstralska produkcija.
Ravno prej ko sem imel TV prižgan je bila ta oddaja in sem jo malo pogledal.
Zdaj pa razumem, kaj gledajo glupe avše in ženskice.
Smo se pogovarjali o teh oddajah v temah o telenovelah saj smo oboževalci telenovel bili zelo nezadovoljni, da so program telenovel PLANET EVA zasuli s poročnimi resničnostnimi šovi, božičnimi filmi in ameriškimi romantičnimi filmi, ki so pa sploh največja glupost in jo lahko gleda samo ženska na najnižjem nivoju. Ali kot mi je zapisala forumska kolegica, da ne more 5 minut skupi gledati teh filmov.
Saj nas oboževalce telenovel bolj kot romantika pritegne napetost, ki je v telenovelah, nevarni zlobneži(zlobnice), ki so psihopati ali manijaki. In zato so nam po žarnih bližje trilerji in grozljivke (ali vsaj dobre melodrame).
Take ljubavne babje oddaje za avašaste klišejske ženske kot je ta poročna naj obdržijo kar na PLANET TV medtem, ko PLANETA EVA naj ne smetijo z njimi in naj nam raje, dajo dobre stare strastne trilerje in grozljivke. Ali pa romantične filme kjer je veliko akcije in mrtvih tako kot v telenovelah.
Kokoši, 15.12.2021 ob 14:14
Ravno prej ko sem imel TV prižgan je bila ta oddaja in sem jo malo pogledal.
Zdaj pa razumem, kaj gledajo glupe avše in ženskice.
Smo se pogovarjali o teh oddajah v temah o telenovelah saj smo oboževalci telenovel bili zelo nezadovoljni, da so program telenovel PLANET EVA zasuli s poročnimi resničnostnimi šovi, božičnimi filmi in ameriškimi romantičnimi filmi, ki so pa sploh največja glupost in jo lahko gleda samo ženska na najnižjem nivoju. Ali kot mi je zapisala forumska kolegica, da ne more 5 minut skupi gledati teh filmov.
Saj nas oboževalce telenovel bolj kot romantika pritegne napetost, ki je v telenovelah, nevarni zlobneži(zlobnice), ki so psihopati ali manijaki. In zato so nam po žarnih bližje trilerji in grozljivke (ali vsaj dobre melodrame).
Take ljubavne babje oddaje za avašaste klišejske ženske kot je ta poročna naj obdržijo kar na PLANET TV medtem, ko PLANETA EVA naj ne smetijo z njimi in naj nam raje, dajo dobre stare strastne trilerje in grozljivke. Ali pa romantične filme kjer je veliko akcije in mrtvih tako kot v telenovelah.
pa bi morala gledat, v tej seriji sta bili na začetku dve lezbi, po moje si ti po videzu Amanda, po karakterju na Tash.
“DA TE NEKAJ VPRAŠAM”,
raje se ne spuščaj vame, ker te bom utišal tako kot sem te že včeraj v dveh temah.
Zato se ne spuščaj v debato zmano ker veš, da se zate slabo konča.
Kot sem ti rekel, še veliko žgancev boš morala pojesti preden mi boš kos.
Zdaj pa hitro gledati, to babjo oddajo za avše babje ali pa kako Okornovo romantično komedijo s katerimin neumne avšice posiljujejo svoje tipe. Ker “vsaj tadobre” telenovele so veliko preinteligentne zate.
in prišla je lizi, 16.12.2021 ob 00:10
Vrnila se je Elizabet, veliko lepša, naravna in upam da ji tokrat uspe.
Sem se je prav razveselila:)))
Mah, ta Lizzie je ena psiho ranjenka. Lačna pozornosti in zaslužkov, se svaljka iz šova v šov – celo prebarvala se je sedaj nazaj na rjavo, pa mal anusne ustnice dofilala. Je pa idealni material za ta psihološki poizkus, zagotovo – ker bo s strani treh psihologov na kavču, zelo pridno vodljiva in usmerljiva sedaj, ker je dobila še drugo priložnost. Rezultat bo, koliko časa bo sposobna ostat s tem partnerjem izven šova – tako, kot vsi ostali – redki ostanejo skupaj.
Gledam, mi je všeč. Kar se tiče zunanjosti, gledam belino ravnih zob, pri nas vse škrbasto, zobje kot bi jih s fračo nametal v usta. Sicer pa se mi zdi zanimivo, da si med sabo izmenjajo težave, iščejo rešitve, takoj razsvetlijo nekoga, če je njegov partner naredil kaj narobe. Pri nas najboljša prijateljica ne bi povedala, da jo mož vara ali kaj dela narobe. Ne vem, če so tudi v resnici tako iskreni.
Oddaja je dobra samo z enega vidika – in to je ta da predvajajo stare stvari in lahko takoj pogoogkas kaj je bilo na koncu.
Tako postane vse skupaj se bolj absurdno ko si izrekajo vso naklonjenost, vecno ljubezen, kako se vidijo skupaj v prihodnosti, kako ne bi takoj spale s kom (oa niti teden ne mine).
Vglavnem kupil sem zgodbice tiste sezone ko je en par res ostal skupaj. Vendar ze takrat sem pred koncem googlal in spoznal da so me nategnil. Se en zreziran resnicnostni sov v drugacni boljsi preobleki v resnici pa za samopromocije pacientov ..sov v katerem berejo in govorijo stavke ki so jih napisali drugi (bolj ocitno ne more bit kot tisti listki zaobljub ko imas jasno dramaturgijo in stopnjevanje v besedah.
Zreziran nateg na kratko in te ljudje sploh niso za nobeno skupnost. Kateregakoli posameznika googlas ali pogledas instagram vids dabso navadni jebivetri pozerke bleferji.
Kdor kupi enkrat kupi veckrat. Kdor spregleda vec ne gleda.
Porkamotorka – un frizer 52 letni Steve , po rodu iz Anglije, ki so ga dodelili Michele – tipični primer fetišarja na Dragqueene- ker kako se je slinil že na uni ex drogerašici Hayley…., ki je čisto androgenega izgleda- kot bi bila transvestitka izgleda, drag queenica…
Ko je pizdun Steve Michelle na obali izrekel na koncu, ko sta nekala kajak vozit , da ne čuti intimne privlačnosti, da nične bo intimnega med njima Jasno, tip ima rad anus., oziroma dvospolnike.
Forum je zaprt za komentiranje.