Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek poroka-kaj obleci

poroka-kaj obleci

V začetku septembra se poroči moževa sestra. Moj mož bo jena poročna priča, no pa saj to ni tko pomembno.
Jaz še nimma kupljeno nič za obleči in obuti.
Glede na letošnje poletje, pojma nimam kakšno vreme bo v začetku septembra, tko da nimam pojma kaj naj si kupim, ali kratke ali dolge rokave.
Ali naj kupim krilo ( to mi je bolj všeč) ali raje dolge hlače.
Kaj priporočate oziroma, če je kakšna v podobni situaciji.

Lp Urša

js bi s na tvojem mestu kupila eno oblekco…če bo pa deževalo si pa jopo ali šal čez ogrneš…kr zvečer ti bo itak vroče

Mi imamo tudi poroko konec avgusta in sem si že kupila oblekico skoraj brez rokavov in malo čez kolena in sandale. Pa naj bo kar hoče. Tista mi je bila lepa. Poroka bo na gorenjskem. Hčeri sem tudi kupila oblekico brez rokavov. Mož bo priča in bo itak v obleki in srajci s kratkimi rokavi.

Sicer ne vem, kakšna bo vaša poroka, ampak na večjih, protokolarnih porokah, si moški – priča, ne sme privoščiti kratkih rokavov.

Pa ne sedaj planiti po meni, češ kaj koga briga, kako je kdo oblečen, ampak nekje še nekaj dajo na protokol, zato se je tam priporočljivo primerno obleči, da nisi potem v zadregi, ker si edini.

Če bo zakuska pod kozolcem potem hudega protokola ne bo. In tudi nevesta ženin pa še manj ni protokolaren. Mislim, da bo moška priča še najbolj po protokolu.

LP

Potem se boste imeli pa sploh fino. Uživajte!

oblekco + jakno

Jaz bi imela poletni hlačni kostim, pod jakno majico brez ali s kratkimi rokavi in sandale, ki so spredaj zaprti. Mislim, da je to primerno za obe vremenski varianti. Za kakšen hujši mraz pa rezervo v avtu – mrežaste nogavice in kakšno prehodno jakno, ki se lahko obleče čez kostim.

Pa lepo se imejte!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close