Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poroka brez učinka, spregledana v javnosti

Poroka brez učinka, spregledana v javnosti

Kaj pa zdaj? Kaj je naslednje? Ločitev tik pred volitvami?

A je Kučan dal svoj blagoslov?

Kucan jima je lizal rit cel večer. Glavni kum je bil.

Odgovor na objavo uporabnika
Noro, 07.09.2025 ob 01:32

Kaj pa zdaj? Kaj je naslednje? Ločitev tik pred volitvami?

A je Kučan dal svoj blagoslov?

Ljubezen je velika in on je izjavil: Srecen sem…brez č…Enako kot Cavazza v filmu To so gadi, ko mu je Meri na avtobusu kot voznica priprla vrata, da ni mogel ne ven, ne not in je obtičal vmes …?????

Hotela sta intimno poroko in mi smo to upoštevali. Nikogar ne briga. Tudi slike bi lahko zadržala zase, tako, v smislu intimnosti.

Hahaha spregledana… Hahaha saj se hecaš a ne, dva tedna ti norite z njima, in še dva boste. Novinarji so kot hijene obletavali okolico, kdo bo najprej kaj lansiral v javnost, da je radovedna javnost obveščena in lahko komentira.

Nisem fan Goloba mi gre pa vaša primitivnost gostilniške radovednosti pošteno na živce.

Potem pa tu perla piše, da je spregledana, vse dva tedna boste noreli, pred nosom vam servirajo pa svinjarije ste pa tiho.

Suker, 07.09.2025 ob 07:44

Hotela sta intimno poroko in mi smo to upoštevali. Nikogar ne briga. Tudi slike bi lahko zadržala zase, tako, v smislu intimnosti.

Intimna poroka…ja…ja…Zakaj je pa potem takoj slike poslal v javnost? Sicer pa: briga me…Čez pol leta bosta itak oba na smetišču zgodovine…

Jaz bi na Tininem mestu v Strunjanu odplavala v mislih do  bivšega, ki je tam blizu doma. A  je Plestenjak bil na poroki kot gost?

Plestenjak je pel: Leta teeeečejo….

Odpri še vsaj 99 tem in boš izvedelo. Jebote fuknjeno brezdelno tele.

OMG, 07.09.2025 ob 07:24

Ljubezen je velika in on je izjavil: Srecen sem…brez č…Enako kot Cavazza v filmu To so gadi, ko mu je Meri na avtobusu kot voznica priprla vrata, da ni mogel ne ven, ne not in je obtičal vmes …?????

Seveda se je zataknil vmes.

Gina je Robija s strapom, Andrej pa Gino v rit. Temu se reče sendvič aka vlakec

Vladni coke provider /dealer /klanu zasežena čista roba, je bil pa boter st. 2.

Un ex bodibilder ki hara po sunny studiu in je slikan na poroki v njuni družbi, rabim pac dober prah po dolgem času, plačam za ta podatek.

Golob in Janša lopova, 07.09.2025 ob 10:02

Seveda se je zataknil vmes.

Gina je Robija s strapom, Andrej pa Gino v rit. Temu se reče sendvič aka vlakec

Vladni coke provider /dealer /klanu zasežena čista roba, je bil pa boter st. 2.

Ne veš, da si bebavo tele s tako blesavimi? …kurac veš, če si  omejeno in primitivno.

Ok, ampak če smo realni…..nesramno bogat energetski tajkun je presrečen, ker mu je 40 letna zmahana prostitutka privolila v poroko?? Meni to ne pije vode. Že če razmišljam kot moški o moškem. Kaj mu mora to špilat v glavi? Še bolj me je pa groza, da tip s tako mentaliteto vodi državo. Pomoje je vse to zaigrano, v kolikor je pa resnično je pa Golob samo za na psihiatrijo.

Ha ha, točno to je nekdo tule napovedal že v petek: divjanje kletnih se bo začelo v nedeljo po poroki, kajti  na hitro je treba sestaviti tekste za objave na družbenih omrežjih. Ker so bolj počasne sorte, jim jih ni uspelo pravočasno distribuirati na širša omrežja. Imajo pa navodila, da se morajo izogibati komentarjem o starostni razliki, ker bi s tem pljunili v Janezovo skledo.

Anonimno 7674, 07.09.2025 ob 09:42

Jaz bi na Tininem mestu v Strunjanu odplavala v mislih do  bivšega, ki je tam blizu doma. A  je Plestenjak bil na poroki kot gost?

Nima smisla plavat okoli Strunjana, je prestara za Plestenjaka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close