PORODNIŠKA – regres in letni dopust
Pozdravljeni,
od 28.11.2009 sem na porodniškem dopustu, dopust za 2009 sem v celoti koristila, zaposlena sem za nedoločen čas. Rada bi dala odpoved po končanem porodniškem dopustu, saj nisem še vedno prejela 3 zadnje plače pred nastopom porodniške ter niti letošnjega regresa (razlogi so seveda še drugi). Zanima me:
– ali imam pravico koristiti letošnji dopust in da mi delodajalec plača tisti mesec ko sem na dopustu
– če dam jaz odpoved mi dopust pripada vseeno in ga lahko prenesem v naslednjo službo ali ga izgubim
– se lahko kot rok za odpoved delovnega razmerja štejejo meseci ko sem na porodniški (napr. konec novembra bi morala nastopiti na delo, jaz pa 3 mesece prej podam predlog o odpovedi)
– za izterjati neizplačane plače in regres je bolje da se obrnem na inšpektorat za delo ali k odvetniku?
Hvala za odgovore in lep pozdrav
A.
– ali imam pravico koristiti letošnji dopust in da mi delodajalec plača tisti mesec ko sem na dopustu
Seveda, lahko daste odpoved zadnji dan porodniške in koristite v odpovednem roku dopust, v kolikor vam ga delodajalec ne omogoči, vam ga mora plačati.
– če dam jaz odpoved mi dopust pripada vseeno in ga lahko prenesem v naslednjo službo ali ga izgubim
Prenesli ga boste težko, razen sorazmerni delež, ker dvomim da vam bo novi delodajalec priznal toliko dopusta (priprada vam sorazmerni delež, več je dobra volja novega delodajalca)
– se lahko kot rok za odpoved delovnega razmerja štejejo meseci ko sem na porodniški (napr. konec novembra bi morala nastopiti na delo, jaz pa 3 mesece prej podam predlog o odpovedi)
Tukaj vam kopiram odgovor odvetnika na vaše vprašanje (http://www.atama.si/index.php?option=com_content&task=view&id=192&Itemid=131)
Delavec lahko odpove pogodbo o zaposlitvi kadarkoli in sicer brez navedbe razloga. Odpoved se delodajalcu preda proti potrdilu o prejemu ali priporočeno s povratnico (pravilo pravdnega postopka) vsaj en dan preden začne teči odpovedni rok. Zakon namreč določa, da odpovedni rok prične teči naslednji dan po vročitvi odpovedi. Lahko seveda tudi kasneje, če tako predlaga stranka, ki pogodbo odpoveduje.
– za izterjati neizplačane plače in regres je bolje da se obrnem na inšpektorat za delo ali k odvetniku?
Za izterjavo boste morala do odvetnika, ki bo pozval delodajalca k plačilu. V kolikor ne bo poravnal zapadlih obveznosti vam bo uredil vse potrebno za vložitev tožbe.
Pozdravljeni,
zaposlena sem za nedoločen čas, zanimam me pa;
Porodniški dopust sem začela z 31.12.2009 in ga končujem z 30.12.2010. Pred začetkom porodniške sem bila na bolniški in sicer od sredine avgusta. Za leto 2009 mi je ostalo še 9 dni dopusta. Ali ga lahko koristim ali ne glede na to, da sem sem bla celo leto 2010 na porodniškem?
Kot sem razumela mi pa za leto 2010 pripada celoten regres in polovica dopusta, ker nisem delala šest mesecev? A to drži?
Najlepša hvala za odgovor in lep pozdrav,
tadeja
Lep pozdrav. jst mam pa eno vprašanje,ki je sicer že minilo ampak vseen, ker me matra.
šef me je 1.9.2008 zaposlil za nedoločen čas.1.12. sem šla že na bolniško, 17.2.2009 pa se mi je začela porodniška. zanima me, če mi res ni pripadal letni dopust za leto 2009. v letu 2008 sem imela po 2 dneva dopusta na mesec, v naslednjem letu pa mi je rekel da mi sploh ne pripada. NIČ
lepo prosim za odgovor, ker moram razčistit, hvala
Za letp 2009 vam je pripadal dopust (kar pomeni, da vam je pripadal regres v celoti);ker pa niste tega dopusta mogli koristiti, vam je z dnem, ko ste se vrnila iz porodniške pripadalo dopust za leto 2009 minus 10 dni. Se pravi deset dni vam ga je zapadlo v letu 2009. Ostalega bi pa lahko koristila do konca junija 2010.
Forum je zaprt za komentiranje.