Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice poročno potovanje?

poročno potovanje?

ali mi kdo priporoča kakšno poročno potovanje? vedno sem sanjala o tem kako bom šla na poročnoo potovanje, sedaj ko pa je prišel ta čas pa ne vem za kaj bi se odločila- partner je meni prepustil izbiro; seveda pa je sedaj tudi treba upoštevati SARS in se je res težko odločiti!
vsem se ža v naprej zahvaljujem in lep pozdrav

odvisno koliko denarja želita porabiti….

midva z možem sva šla v ZDA – najem avta v Miami in z avtom ob obali do Toronta in preko celine nazaj v Miami. Čas: 1 mesec, cena (za vse-avto, bencin,nočitvev, hrana, vstopnine, spominki, telefon,…) 800.000 sit.
Nepozabno se imejta, kjerkoli že bosta.

Predlogi:
Destinacije do 300000 sit: Grčija, Turčija, Tunizija, Bolgarija, Malta, Pariz, London oz. katera druga evropska prestolnica.
Od 300000 do 500000 sit: Kanarski otoki, Egipt, Španija, Portugalska, Maroko
Nad 500000: kamor koli sicer, sam zarad SARSA itak da ne v vzhodno Azijo; priporočam Šri lanko z Maldivi, Kubo in ostale Karibe, tud Florida ni napačna, pa Havaji.

Odvisno, kaj si želita, miru ali divjih zabav, bosta večino časa v sobi ali sta raje v naravi, si želita dosti ogledovati ali ne, želita spoznavati tudi druge kulture ali bi se raje popolnoma posvetila le drug drugemu itd.

Draga Nela, jest pa ti priporocam otok Zanzibar. Ce zelita imeti tudi kej dogajanja zraven medenih tednov, pojdita prej na tanzanijski safari, na koncu pa “lezat” na Zanzibar, kjer pozabis, da obstaja ura, kateri dan je v tednu in da obstaja se kaj drugega kot to, kar je tam.
Meni osebno so bile pocitnice tam ene izmed najlepsih v mojem repertuarju potovanj.

Najemita jadrnico (ce kdo od vaju obvlada voznjo z njo) in se podajta po jadranu. Nekaj najbolj romanticnega (vsaj zame), je v samotnem zalivcku opazovati soncni zahod,….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close