Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek poročno darilo

poročno darilo

pomagajte mi prosim z nasvetom, kaj podariti za poroko – ne predragega (do 10.000 sit), lepega… je bolj takšna ‘rokerska’ poroka, ne ravno fensi. pa tudi nevemkakšni prijatelji nismo, bolj znanci.
hvala

Posteljnino, kozarce, jedilni pribor, sliko, kakšne majhen gospodinjski aparat…. ali pa jima daš denar v kuverto s šopkom, odvisno kaj vse že imata oz. kaj ju veseli, kljub temu da sta rokerja verjetno uporabljata zgoraj naštete stvari.

Žar plošča,Multi mix ali kaka posoda,če si želi kaj za gospodinjstvo .greš v Merkur in izbereš.Ali pa denar v kuverti in lepa čestitka.

Kaj pa darilni bon v kksni izmed trgovin? Tko si lohk sama potem izbereta kaj bi rada.

PEKAČ ZA PICO, REKLET (POSODAKJER LAHKO PEČEŠ MARSKIKAJ, ZRAVEN IMAŠ 4 ŽLIČKE. NA NJIH DAŠ SIR IN KLOBASE, ODZGORAJ PA PEČEŠ KRUH, LAHKO UPPORABLJAŠ ZA VSE VRSTE MESA. MESO PEČEŠ ZGORAJ, ODSPODAJ PA DAŠ PLAST KROMPIRJA IN SIR IN TO SE ZELO LEPO STOPI). POGLEJ V MERKURJU.

multi mix in žar plošča sta bolj med 15.000 in 20.000 SIT.
Imata mogoče odprto knjigo želja?

Jaz bi nakupila za cca 10.000.00 razne pripomočke za osebno nego pa morda kakšna brisača in dala lepo zaviti.
Je praktično (kar sigurno rabita) in še kar nekaj bi zgledalo.
Ker da nekaj kupiš za spomin pa da je neuporabno je brez veze.

Afroditino ali Dianino kopel v zdravilišču Laško. Stane 10.000 za dve osebi z večerjo vred. Velja pa (darilno bon) eno leto. Torej lahko izbereta sama, kdaj.

LP

V trgovini Tisoč in en dar v City parku lahko kupiš eno odejco, 2 veliki visoki skodelci, 2 ptička za mizo..pa mogoče še kaj. Midva sva to nazadnje kupila enemu paru v Splitu, jst sem zraven iz gipsa naredila še en svečnik za 9 čajnih svečk. Vse skupaj je full dobro izpadlo in sta bila zelo navdušena. V trgovini ti na tvojo željo tudi zavijejo.

hvala za nasvete. še vedno se nisva odločila. Ne, knjige želja nimata odprte, tudi gospodinjski pripomočki ne pridejo v poštev. Razmišljava bolj v smeri kakšnega okrasa, ampak da je stilski, ne krneki.

TINA, si vedela, da se kdo lahko hudo užali, če mu za poročno darilo podariš brisačo? To menda pomeni da želiš nesrečo. Ne bi želela tvegati…

Če se vam da, bova vesela še kakšnega predloga.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close