Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style poročni make up

poročni make up

iščem vizažistko, ki bi me naličila na poročni dan in da lahko pride k mani domov. sem iz lj. če pozna katera kakšno, naj mi prosim javi.

Poznam, ena moja frendica je vizazistka. Lahko ti dam stevilko pa se bosta zmenili.

ja, prosim. a mi pišeš na spelahsi@yahoo.com ? hvala.

Julija iz Trzina: 041/273099
Lani je prišla v Kranj (do mojega frizerja) in mi je računala 8000 sit. Je bil pa make up ob 3. zjutraj takšen, kot ob 10ih dopoldne!

PIŠITE MI NA MAIL LAHKO VAM PRIDEMO NAREDITI FRIZURO IN MAKE UP LEP POZDRAV

branka, rabim samo nekoga, ki me bo naličil na domu. prosim, da mi pišete na spelahsi@yahoo.com.

vizažistka jasna – mene je naličila in je bilo super – sama sem si bila tako všeč, da me je mel moj že poln kufr.:)
njen telefon: 031 611 544, pride domov. tole pa je njena spletna stran http://www.carpus-makeup.si

cau t.

ojla,

tudi mene je ličla jasna oklešen – sem jo prepoznala po telefonski stevilki ki jo je napisala tina. Poročni makeup ima maximalno 10 jurčkov in pride na dom – tudi v domžalah in okolici ježe delala moje kolegice – zdaj se vse poročamo in smo bile vse zadovoljne z njo.
Meni je naredila tudi probo pri meni doma. Ker sem mela še 4 kandidatke je potem dala količinksi popust.
Pokliči jo: 031/ 611-544 – upam da ima še to telefonsko:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close