Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Poročilo sladkih pitulic

Poročilo sladkih pitulic

Hojla!

Še poročilo glede sladkih pitulic! So odlično uspele in so jih v službi pohvalili. Mene je zelo spominjalo na jabolčni štrudelj, le da z malce slanim priokusom (zaradi testa). Drugače bom naslednjič naredila samo s skuto, ker mi je to ljubše kot jabolka. Bom pa kaj drugega dodala. Babi je dala dobro idejo z kandiranim sadjem.

Torej, uspelo in bilo dobro!

Aja, če koga zanima kak je bil nadev.

Torej: jabolka smo olupili in naribali. Jih popražili na malce masla, dodali sladkor z oromo vanilije (od Babi), malce cimeta, limoninega soka in rozine. Kar se tiče skute sem jo sladkala, dodala kislo in sladko smetano ter jajca.

Lp, Petra

P.S. Hvala za vse pohvale glede figuric – magnetkov. Sem zelo vesela in obljubim, da to ne bo zadnje presenečenje. 🙂 Mi pač te zadeve bolj uspejo kot peka.

Bacek!

Umetnine so eno in drugo. Umetniška duša se nikoli ne izpoje. Vedno je nekje takšna, kot mora biti. Čista in sijoča.
Verjamem, da ti tudi peka in kuhanje gre. Kakšen spodrsljaj tu in tam pa je nujno potreben, da se lahko česa naučimo.

LP

Bacek,

črno-bela ribica krasi najino napo 🙂 Veš, kako lepo paašššeee ;)) Hvala še enkrat – za vse.

LP, Staša

Hojla!

A je ta ribica tak mal napihnjena! Kot od Mishike?!? ;)))

Lp, Petra

Punce! Z mojih napihnjenih rib alias ježev se pa lahko norca dela… Vsak 😉 :))))))))) Hehe, saj smo se vsi pošteno nasmejali. Je treba tu in tam kako bedarijo ušpičit 😉 :))).

Bacek, tvoj magnetek že krasi naš hladilnik. Hvala – lepa ideja!

Špela

Nic napihnjena ne deluje… bi pa rada videla te od Mishike :)))

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close