Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Poročeno žensko za seks

Poročeno žensko za seks

Oj. Iščem poročeno žensko samo za seks brez vseh obveznosti staro med 30-40 let.

Sam se tudi poročen in iščem za malo akcije pri kateri drugi poročeni ženski.

Odgovor na objavo uporabnika
Za akcijo, 30.05.2022 ob 21:05

Oj. Iščem poročeno žensko samo za seks brez vseh obveznosti staro med 30-40 let.

Sam se tudi poročen in iščem za malo akcije pri kateri drugi poročeni ženski.

Sram te bodi, beži raje ženi masirat stopala!

Nisem poročena, temveč v vezi…kaj mi nudiš? Seksam lahko z njim, mi je dovolj občasni spolni odnos. Torej..

Sem stara 41, torej zate prestara :). Ampak ti dam prav. Najbolje si je dobit kakega poročenega za avanture. Taki so tiho.

Jaz že imam loverja in ni težav, ker je poročen. Če bi bil samski, bi lahko kaj okrog čvekal pa bi moj mož zvedel…

Tako, da avtor, prav, da iščeš poročeno. Samska bi okrog čvekala.

Kaj bi pa še poleg dobrega seksa??

Temnolaska, 30.05.2022 ob 21:27

Nisem poročena, temveč v vezi…kaj mi nudiš? Seksam lahko z njim, mi je dovolj občasni spolni odnos. Torej..

sem41, 30.05.2022 ob 21:30

Sem stara 41, torej zate prestara :). Ampak ti dam prav. Najbolje si je dobit kakega poročenega za avanture. Taki so tiho.

Jaz že imam loverja in ni težav, ker je poročen. Če bi bil samski, bi lahko kaj okrog čvekal pa bi moj mož zvedel…

Tako, da avtor, prav, da iščeš poročeno. Samska bi okrog čvekala.

hehe mogoce bi se pa dalo kaj zmenit 🙂 …. ti si pametna in veš kaj je najboljše za seks

Zmenkarije na portalu namenjenem starsevakem cveku.

Cestitke ce ti rata

Za akcijo, 30.05.2022 ob 21:38

Tega imam že doma. Kaj nudiš v zameno? Da bi skakala čez plot kar tako, odpade.

Temnolaska, 30.05.2022 ob 21:44

Tega imam že doma. Kaj nudiš v zameno? Da bi skakala čez plot kar tako, odpade.

nevem kaj bi rada v zameno? Razvajanje in uživanje v tem casu ko bi se dobila

A drugega dela pa nimaš? Recimo otrok, vrta in hiše? Premalo dela imaš, zato ti lulček nagaja.Bo treba spodnjo energijo preusmerit v zgornjo glavo.A ti tega še ni povedala tvoja mamica? Da si moj sin, bi te že vzgojila.Že zdavnaj! Tako si pa bluzič.Ko se boš ločil, boš pa bluzič na kvadrat!

Spet en bimbo, 30.05.2022 ob 21:49

A drugega dela pa nimaš? Recimo otrok, vrta in hiše? Premalo dela imaš, zato ti lulček nagaja.Bo treba spodnjo energijo preusmerit v zgornjo glavo.A ti tega še ni povedala tvoja mamica? Da si moj sin, bi te že vzgojila.Že zdavnaj! Tako si pa bluzič.Ko se boš ločil, boš pa bluzič na kvadrat!

Brigaj se zase. pa ce ti kaj ne paše nerabiš pisati bedarije. vsak lahko dela kar hoce.

Na katerem območju pa si?

Poročen, 30.05.2022 ob 22:02

Na katerem območju pa si?

Štajerska pride v opeštev cela slovenija

Za akcijo, 30.05.2022 ob 22:04

Štajerska pride v opeštev cela slovenija

In kaj žena pravi na tvoje fuk fehtanje?

Za akcijo, 30.05.2022 ob 21:48

nevem kaj bi rada v zameno? Razvajanje in uživanje v tem casu ko bi se dobila

Koliko pa si star ti? Opiši se… drugače pa finančno oz materialno razvajanje pride v poštev… V kolikor pristaneš na to, pusti mail.

Za akcijo, 30.05.2022 ob 21:53

Brigaj se zase. pa ce ti kaj ne paše nerabiš pisati bedarije. vsak lahko dela kar hoce.

Vsak dela, kar hoče? Kje si pa to prebral? A nisi ženi pred pričami obljubil zvestobo? A tvoja mama in oče sta tudi tako delala? Kje si to videl? Kje je tvoje poštenje?

Temnolaska, 30.05.2022 ob 22:17

Koliko pa si star ti? Opiši se… drugače pa finančno oz materialno razvajanje pride v poštev… V kolikor pristaneš na to, pusti mail.

to da bi ti plačeval za seks nisem nor. vse ostalo pa lahko.

Res je.  Poročene se sexajo, tiste samske so same frigidnice.

Temnolaska lahko se midva kaj zmeniva,moj email.

jakaracman34@gmail.com

Lahko Se midva zmeniva za uslugo,

Piši na jakaracman34@gmail.com

kekec povej zakaj mora bit poročena? Te vzburja, ker jo je včeraj nategnil njen mož?

fforum, 31.05.2022 ob 15:50

kekec povej zakaj mora bit poročena? Te vzburja, ker jo je včeraj nategnil njen mož?

Povsem logično. Poročena se ne bo okrog hvalila, da ima loverja. Samska bi pa vse izblebetala. Kdor je poročen, če je pameten, si najde poročeno ljubico, nikakor ne samske. Pa samska bo sitna, bi še sprehod pa izlet pa kaj vem kaj še vse.

povsem logično, 31.05.2022 ob 18:17

Povsem logično. Poročena se ne bo okrog hvalila, da ima loverja. Samska bi pa vse izblebetala. Kdor je poročen, če je pameten, si najde poročeno ljubico, nikakor ne samske. Pa samska bo sitna, bi še sprehod pa izlet pa kaj vem kaj še vse.

to je bolno slovenceljsko razmišljanje.

butalec a te sperma od njenega moža ne moti? O beda, sodoma in gomora.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close