Poročeno žensko za seks
Sem stara 41, torej zate prestara :). Ampak ti dam prav. Najbolje si je dobit kakega poročenega za avanture. Taki so tiho.
Jaz že imam loverja in ni težav, ker je poročen. Če bi bil samski, bi lahko kaj okrog čvekal pa bi moj mož zvedel…
Tako, da avtor, prav, da iščeš poročeno. Samska bi okrog čvekala.
sem41, 30.05.2022 ob 21:30
Sem stara 41, torej zate prestara :). Ampak ti dam prav. Najbolje si je dobit kakega poročenega za avanture. Taki so tiho.
Jaz že imam loverja in ni težav, ker je poročen. Če bi bil samski, bi lahko kaj okrog čvekal pa bi moj mož zvedel…
Tako, da avtor, prav, da iščeš poročeno. Samska bi okrog čvekala.
hehe mogoce bi se pa dalo kaj zmenit 🙂 …. ti si pametna in veš kaj je najboljše za seks
Spet en bimbo, 30.05.2022 ob 21:49
A drugega dela pa nimaš? Recimo otrok, vrta in hiše? Premalo dela imaš, zato ti lulček nagaja.Bo treba spodnjo energijo preusmerit v zgornjo glavo.A ti tega še ni povedala tvoja mamica? Da si moj sin, bi te že vzgojila.Že zdavnaj! Tako si pa bluzič.Ko se boš ločil, boš pa bluzič na kvadrat!
Brigaj se zase. pa ce ti kaj ne paše nerabiš pisati bedarije. vsak lahko dela kar hoce.
Za akcijo, 30.05.2022 ob 21:53
Brigaj se zase. pa ce ti kaj ne paše nerabiš pisati bedarije. vsak lahko dela kar hoce.
Vsak dela, kar hoče? Kje si pa to prebral? A nisi ženi pred pričami obljubil zvestobo? A tvoja mama in oče sta tudi tako delala? Kje si to videl? Kje je tvoje poštenje?
Temnolaska lahko se midva kaj zmeniva,moj email.
fforum, 31.05.2022 ob 15:50
kekec povej zakaj mora bit poročena? Te vzburja, ker jo je včeraj nategnil njen mož?
Povsem logično. Poročena se ne bo okrog hvalila, da ima loverja. Samska bi pa vse izblebetala. Kdor je poročen, če je pameten, si najde poročeno ljubico, nikakor ne samske. Pa samska bo sitna, bi še sprehod pa izlet pa kaj vem kaj še vse.
povsem logično, 31.05.2022 ob 18:17
Povsem logično. Poročena se ne bo okrog hvalila, da ima loverja. Samska bi pa vse izblebetala. Kdor je poročen, če je pameten, si najde poročeno ljubico, nikakor ne samske. Pa samska bo sitna, bi še sprehod pa izlet pa kaj vem kaj še vse.
to je bolno slovenceljsko razmišljanje.
Forum je zaprt za komentiranje.