Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek poročeni moški so nekaj posebnega

poročeni moški so nekaj posebnega

Res nimam izkušenj z ljubicami. 🙂

Zakaj pa potem raje igra vlogo ljubice, če je bolj zvesta od žene ?

In čeprav ni kriva za varanje (če se gre za samsko ljubico), ji varanje ni tuje, saj ga s tem, ko nekomu igra vlogo ljubice, tudi odobrava.

In čeprav ni kriva za varanje (če se gre za samsko ljubico), ji varanje ni tuje, saj ga s tem, ko nekomu igra vlogo ljubice, tudi odobrava.[/quote]
Je želela povedat, da včasih tudi prevarana žena vara svojega moža (noben ne ve za drugega), medtem ko ljubica ostaja zvesta možu (od žene) in ga ne vara z drugimi možmi. :)))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Potem me pa sploh ne čudi, če nas politiki znova in znova (pre)varajo, če se cel svet vrti okrog varanja. 🙂

In čeprav ni kriva za varanje (če se gre za samsko ljubico), ji varanje ni tuje, saj ga s tem, ko nekomu igra vlogo ljubice, tudi odobrava.[/quote]

Ja moški, ki vara ima že itak čisto ponesrečen zakon. Lahko, da še vedno igra dobrega moža, lahko pa da sta oba z ženo že zdavnaj obupala nad zakonom in vztrajata skupaj iz drugih razlogov.

Zakaj ljubica igra vlogo ljubice? Zato, ker je naivna ali neumna, mogoče celo oboje, in verjame, da bo poročeni gospod nekega dne pusitl ženo in bil samo z njo. Govorim za nekatere primere. Spet druge ljubice pa se gredo zgolj malce bolj sofisticirano obliko prostitucije, samo bog ne daj, da jim to očitaš. Ne, one spijo samo z dvema.k… pa s tremi ali več. 🙂

Jaz poznam par žensk, ki so bile ali so ljubice.

Vsaj za eno pa lahko rečem, da mi je zelo žal za njo, da bo (samo) ljubica. Ker si možakarja zelo želi, še več, ker ne more imeti njega, bo sedaj imela njegovega/njunega otroka.

Res, so stvari, ki mi niso dane, da bi jih razumela.

hmm, mogoče bi tole bolj pasalo v tisto temo, kjer se nekaj govori o brezpogojni ljubezni.

A misliš, da če bi lahko imela njega, da si potem pa ne bi želela imeti njegovega/njunega otroka?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja, poročeni moški so posebni. So poročeni in zato že oddani.

Tace stran! A si ne znate najti enega ločenega ali pa ledig?

Hja, veš kako je. Samskih sposobnih normalnih moških ni ravno veliko.
Potem pa imamo raje poročene.
Bolje poročen moški kot samski pijanček ali pa mamin sinček.
Če bi bilo dovolj samskih moških, bi jih že našle, ker jih pa ni, pa pač vzamemo kar je.

hmm, mogoče bi tole bolj pasalo v tisto temo, kjer se nekaj govori o brezpogojni ljubezni.[/quote]

To, Boom, za mene ne paše nikamor. Bil je samo preblisk.

A misliš, da če bi lahko imela njega, da si potem pa ne bi želela imeti njegovega/njunega otroka?[/quote]

Verjetno da bi. Gre za to, da bo raje mama samohranilka, kot pa da bi zaprla stran tovrstnega življenja in (po)iskala nekaj sorodnega.

Japkica, saj pa si lahko misliš, kako težko je biti mama samohranilka. Še sploh, če nimaš babica servisa.

Človek ni nekaj kar si lahko lastiš. Pazi, tovrstno razmišljanje dela pri moškemu prav tisto, kar si žene/partnerke ne želimo.

In potem se odprejo vrata nam samskih, ki si moških ne lastimo :).

Človek ni nekaj kar si lahko lastiš. Pazi, tovrstno razmišljanje dela pri moškemu prav tisto, kar si žene/partnerke ne želimo.[/quote]

Človek ni nekaj kar si lahko lastiš. Pazi, tovrstno razmišljanje dela pri moškemu prav tisto, kar si žene/partnerke ne želimo.[/quote]
Teoretično res ne. Praktično pa ja. In si lastimo.

Mogoče si res moškega ne lastite, ker ni možnosti za to. Če pa bi možnost obstajala, pa bi si, kajne?

Človek ni nekaj kar si lahko lastiš. Pazi, tovrstno razmišljanje dela pri moškemu prav tisto, kar si žene/partnerke ne želimo.[/quote][/quote]

Nikoli.
Ne maram, da si kdo mene lasti, in jaz si nikogar ne želim lastiti.

[/quote][/quote]

No prav. Če ti tako praviš…

[/quote][/quote]

Teoretično res ne. Praktično pa ja. In si lastimo.[/quote]

Razen, ti, Robi. Ti pa si ne lastiš. No, pa “samskih ni” si tudi ne lasti…

Teoretično res ne. Praktično pa ja. In si lastimo.[/quote]

Razen, ti, Robi. Ti pa si ne lastiš. No, pa “samskih ni” si tudi ne lasti…[/quote]
Napisal sem “lastimo”.

Prepovedan oz. težje dosegljiv sadež je “baje” najboljši.:)

Prepovedan oz. težje dosegljiv sadež je “baje” najboljši.:)[/quote]

Poročeni moški pa res niso težje dosegljiv sadež. Če se kdo slini okoli samskih in vezanih žensk, so pogosto ravno poročeni moški. :)) Mnogi celo pozabijo, da so poročeni.

Prepovedan oz. težje dosegljiv sadež je “baje” najboljši.:)[/quote]

Poročeni moški pa res niso težje dosegljiv sadež. Če se kdo slini okoli samskih in vezanih žensk, so pogosto ravno poročeni moški. :)) Mnogi celo pozabijo, da so poročeni.[/quote]

Ne gre vseh metati v isti koš, so taki in “so taki”… 🙂

Kaj pa misliš o tistih ženskah, ki se slinijo ravno okrog poročenih moških?

Poročeni moški pa res niso težje dosegljiv sadež. Če se kdo slini okoli samskih in vezanih žensk, so pogosto ravno poročeni moški. :)) Mnogi celo pozabijo, da so poročeni.[/quote]

Kaj pa misliš o tistih ženskah, ki se slinijo ravno okrog poročenih moških?[/quote]

Tiste, ki se slinijo okrog poročenih in tisti, ki se slinijo okrog poročenih…te bi jaz vse zmetala v isti koš!

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Kaj pa misliš o tistih ženskah, ki se slinijo ravno okrog poročenih moških?[/quote]

Kaj mislim o takih ženskah? Imam slabo mnenje o njih, kot tudi o moških, ki se slinijo okoli poročenih žensk. Ženske, ki se slinijo okoli poročenih tipov so ali zelo potrebne, ali zelo ambiciozne (npr. preko postelje do pozicije v službi) ali pa zelo osamljene in jim njihov stan sploh ni pomemben. Potrebnice in ambiciozne ženske imajo svojo računico, da to počnejo, te zadnje pa so naivne.

Tiste, ki se slinijo okrog poročenih in tisti, ki se slinijo okrog poročenih…te bi jaz vse zmetala v isti koš![/quote]

Imaš prav, vsi do za isti koš… pa za podžgat in v luft spustit …. hehehe.:)

Samo v tej temi govorimo o tem, da so poročeni moški nekaj posebnega.:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close