poročeni moški so nekaj posebnega
Ko sem bila rosno mlada, me je zapeljeval en poročen moški. Ni bilo moralno, ampak bog pomagaj, kakšen tip je to bil! Lepotec prve lige z privlačnostjo filmskega igralca, krasil ga je še naziv kirurga in ženske so stale v vrsti pred njim, da si jih vzame, kot čokolade v izložbi. Sicer bil je poročen, ampak to večine žensk ni brigalo, hotele so ga vsaj za eno noč. Drugače pa biti s takim je pekel, ker so to babjeki, ki ponavadi slabo končajo in še ženske zraven njih ostajajo s strtim srcem. Bolje en pošten fant kot tak karizmatični babjek.
Sem prebral, pa še vedno en vidim tega, kje zagovarjam, da mi ženska igra vlogo čistilke ? 🙂
Glede otrok…Saj zadeva je vedno jasna, saj vedno gledamo iz svojega zornega kota in iščemo le potrditve svoje resnice.
Kar pa ne pomeni, da je neka izkušnja, izkušnja vseh.
Iščeš tisto, kar želiš najti, da se s tistim tolažiš.
Iz tvojega spodnjega odgovora je jasno razvidno ali plačana pomoč ali pa ona čistilka.
Kje je pa partner? Tega pa v tvojem zapisu ni.
Kaj pa si hotel glede materinstva povedat pa nimam pojma.
Seveda obstajajo, če ima dovolj denarja, da lahko plača nekoga.
Če si ne želijo biti mame, pa je to znak odpora do samega materinstva, ki ga ženska čuti.[/quote]
Meni ni treba brat za sabo, saj nisem pijan, ko pišem, da bi pozabil, kaj sem napisal. Možno pa seveda je, da si kaj narobe razumela. To pa pomeni, da moraš ti še enkrat prebrat, ali pa postavit kako dodatno vprašanje.
Seveda obstajajo, če ima dovolj denarja, da lahko plača nekoga.
Če si ne želijo biti mame, pa je to znak odpora do samega materinstva, ki ga ženska čuti.[/quote][/quote]
Saj je napisal resnico. Tam kjer v partnerstvu ženska ni čistilka, lahko najamejo nekoga, ki čisti za plačilo. Lahko pa seveda čisti tudi moški. Ampak potem je on čistilec in spet ni prav. Če pa čistita oba, sta pa oba čistilca. Ampak tudi tam, kjer sta oba čistilca, je še vedno ženska čistilka. 😉
Da si pijana? Ne namigujem nič. Saj sem jasno napisal, da nisi razumela. Malo preveč sklepaš po svoje, slabše bereš?
Nisem omenjal, ker sem sklepal, da se pogovarjamo o samskih ženskah in ljubicah, ki si ne želijo partnerja, ker praviš, da ste ženske samske ravno zaradi takšnih, ki pričakujejo, da bodo ženske čistilke.
Kot, da ženska nima druge izbire, kot biti samska, ali pa služkinja…
Velikokrat berem komentarje žensk, ki pravijo, da je ogromno maminih in nesposobnih “sinčkov”. Pozabljamo pa, da prav tako obstajajo razvajene mamine ali očkove punčke.
Tega pa se ne omenja tako pogosto, ker smo moški na forumih v manjšini. 🙂
In takšni razvajeni “punčki”, je vsako delo odveč. Pa čeprav se gre le za pometanje, ji je tudi to odveč, ker meni, da njej tega ni treba delati in se že zaradi pometanja počuti izkoriščano in služabnico.
Zato se za takšnimi komentarji o nesposobnih moških, velikokrat skriva razvajena “punčka”, ki še makaronov ne zna skuhati.
Hotel sem povedati, da se za samo željo ne-imeti otroke, skriva razlog oziroma odpor, ki ga predstavlja vse, kar otrok prinese s sabo.
Prirojen je materinski nagon, želja po ne-imeti otroke, pa je pridobljena oziroma posledica slabih izkušenj.
Robi, ti imaš tudi precej predsodkov.
Če bi slučajno dobro prebral, sem omenjala partnerstva, kjer moški ne pričakuje, da je ženska njegova čistilka in ravno na to si ti komentiral, da ja, če imajo plačano čistilko. To veliko pove.
Veš Robi, veliko več je maminih sinčkov kot očkov punčk. Pa veš zakaj? Veliko je samohranilk, veliko manj je samohranilcev. Torej sinčki in hčerke večinoma po ločitvi ostanejo pri mami, ne pri očku. Veliko več je primerov, ko oče zgasne, se ne zanima za otroka kot takih mam. Torej zato je tudi več maminih sinčkov kot očkov mazik.
In če se ozreš okrog sebe, opaziš tudi to, da se ženske veliko prej odselijo od doma kot moški. Če živijo same, potem morajo znat kaj naredit a ne?
A ni malce nenavadno, da pišeš o tem, da ne zna to in ono, ja kao je pa to znala, ko ni imela partnerja? Ko je živela sama?
Materinski nagon? Torej hočeš povedat, da je z žensko, ki noče imet otrok, nekaj narobe ali kaj? Dojemi, da to niti pod razno ni res. V današnjih časih se ljudje ne ravnamo samo po nagonih. Če se ti ravnaš po nagonu, bi rekla, da je moški nagon oploditi čim več samic. Torej kaj praviš o nagonih?
In Robi, če mi tipi kot je Marko, niso všeč, to še ne pomeni, da so vsi tipi taki. Če si še enkrat prebereš, sem jasno napisla, da se najdejo partnerstva, kjer ni ženska služkinja. Bi šlo to?
Ženska s epočuti čistilko, če medtem, ko ona dela gospodinjska opravila, njen tip leži na kavču. Če čisti sama sebi, ker živi sama, se ne počuti čistilka.
To razumejo vsi, vsaj taki bolj normalni.
Verjamem, da imajo samske ženske raje pršut v hladilniku, kot svinjo na kavču.
Pisalo je ženska ki čisti je čistilka.
Sedaj se pa čistilke oglašajo, ki niso čistilke…. :/
Včasih kdo koga takega najde, da mu je v veselje za njim počistit…..
Samo to bo hedonistom vedno nedoumljivo… 🙁
Nisi bila v mojem stanovanju. Če bi prišla, bi šla še enkrat braz za mano, kar sem napisal in bi mogoče dojela.
Ampak to je zaradi samega zakona, ki materi dodeljuje primarno vlogo. Otroke dobi oče le, če mati res ni sposobna skrbeti zase, Da je prizadeta, odvisnica……
Da je več samohranilk, zato ni merilo za razvajenčke….Zanimivo je tudi to, da takšna “samohranilka”, potem pride živet k svoji mami…Zakaj le, če je pa sposobna ?
Če ni živela pri starših in je res živela sama, je takšno samsko življenje veliko lažje. Marsikaj ji ni potrebno vedeti, ker nima partnerja in ne otrok, ki bi imeli še svoje želje.
Nisi razumela….
Še enkrat…Če ženska noče imeti otrok, .potem je ta “noče” izraz odpora. In ta odpor je izraz slabih izkušenj. Za vsak “noče” obstaja razlog.
Ni pa nič narobe z njo v smislu telesnih funkcij ali nagona.
Potem imaš takšnega ob katerem se ne počutiš služkinja ?
Se pa strinjam, da obstajajo. Tudi sam sem to napisal.
Pove veliko o tem, kako gledaš na moške.
Če jaz pomivam posodo in pometam, se še zaradi tega ne počutim kot čistilec ali služabnik. Kdor je pripravljen pomagati, ne bo razmišljal o vlogi sužnja.
Me pa zanima, kaj lahko ti moškemu ponudiš ?
Robi, vidim, da rad filozofiraš, meni pa to ni blizu. Torej preberi se še enkrat Spiderjev zapis. Je dovolj jasen in konkreten. Spider očitno vidi v ženski kaj več kot maternico in čistilko.
Tako mimogrede, ne vem pa od kje ti ideja, da samohranilka živi pri svoji mami? Jaz poznam samohranilk kar nekaj pa ne živijo pri svoji mami.
Forum je zaprt za komentiranje.