Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek poročeni moški so nekaj posebnega

poročeni moški so nekaj posebnega

Babure nehajte se pretvarjati, vsi vemo da ste ljubice samo prikrite prostitutke. Itak da ne dobivate samo sexa, ampak vam ljubimci še plačujejo darilca, večerjice, potovanja. Nehajte se lagati ker vsi vidimo skozi vas.

Ja, logično a ne?
Saj žena tudi ve, da jo mož vara pa tudi vseeno ostaja z njim. Le zakaj, če ne zaradi materialnih dobrin.
Moj ljubimec mi je povedal, da žena ve, da jo vara pa, da vseeno ostaja z njim, ker ji je tako udobno.
Ima hišo, denar, vse. Tako, da se ji vseeno splača biti z možem.

Bla bla bla. Še bolj bo zanimiva.
Žena doma bo tečna, on bo šel pa k 45 letnic ljubici.
Ne si delat utvar, da so žene na boljšem. Te žene so vedno varane. Ne na stara leta ne bodo varane, na stara leta bo njihov gospod nesposoben dobiti ljubico, takrat bo žena dobra, da ga bo pedenala. To pa res.
On bi imel še naprej ljubico, samo ljubica ga ne bo več marala, ker bo dobila boljšega.
Sem 45 letna ljubica.

hehhehahaaaa,se pa tolažiš, da boš čez par let dobila boljšega,hahhha,ja kakega senilnega pri 70,daj se zberi ženska pa najdi sebi primernega sopotnika…

V tem primeru ko se pa še žena zaveda da jo partner vara ste pa vse navadne tupe ženske brez samozavesti z izkrivljeno moralo, nimate pojma kaj je to ljubezen.

Vaše življenje je samo milni mehurček ki se bo razblinil slej ko prej in takrat boste pristale na trdnih tleh. Aja ne, prikrite prostitutkice boste na trdem dicku:)

VEš kaj, sem bila poročena, se ločila in zdaj furam samski stan in je stokrat bolje kot prej. Po potrebi pa še kakega ljubčka najdem.

[/quote]

Kaj je žena, ki je z možem, ki jo vara pa ona to ve, ampak ostaja z njim, ker ji daje denar, hišo, avto…?
Prostituka po mojem.

glede na to, da eden dela za božič eden pa za 31 december, ziher nimata ne vem kakšnih služb, sta verjetno kje za trakom v proizvodnji, ti si si pa vse izmislila…moj ima dobro službo, je na položaju, pa ni šans da dela za božič, al pa zadnji dan v letu…če sta pa ta dva tvoja s.p. si pa itak lahko vzame frej kdaj če—

nikolikmi, si mogoče opazil, da piše en ”dela”… veš kaj pomeni ” …”?

hehhe,ti si kot moja mačeha,je našla očetovo ljubico in jo pripeljala domov k očetu od očeta in jo tam skoraj pretepla,je moral moj stari oče posredovat,meni je bilo prav bedno takrat((stra 10 let),kako,da nima ponosa,naj ti bo v razmislek???no je pa res,da sta še danes poročena…

Se vidi,da nimate pojma.Ni fora v spoštovanju ampak v interesu,vsak ima svoj interes.Sploh če je denar pri hiši.Možu je v interesu družina in druženje z lepo mlado žensko.Mladi ženske je v interesu druženje s prijetnim in bogatim moškim,od katerega potegne poleg lepega časa še kako finančno korist.Ženi je v interesu,da njen bogati moški poskrbi za njo in njune otroke.Pa ja res ne verjamete v to ,da ga žena noro ljubi in da ne more dihat brez njega,brez njega že,ona ne more biti brez lagodnega življenja in veste kaj ?z vsem tem ni nič narobe,če vsak pošteno odigra svojo vlogo.

Nisme brala odgovorov, ampak tvoja samozavest, ki to ni? Če bi bila, ne bi imela poročenih, ampak verjetno samo 1 takega, ki bi te mel rad in bi te spoštoval. tako si pa ego filaš za po moje, čisto na napačnih stvareh. Problem bo samo takrat, ko bo prišlo vse za tabo. Pomni: vse se vrača vse se plača. Veliko sreče…

Adijo, pol pa se čudimo, zakaj je toliko ločitev, toliko razočaranj v ljubezni, toliko samskih, samohranilk… In celo dve muhi na en mah ustreli, brez vsakih čustev, to so moderne izkoriščevalske k****, ki bodo počasi iztrebile pojem zdrave družine.

Taaakooo premožna sta oba, pa mora en delat še za božič, drugi pa za silvestrovo ??

Tvoja zgodba ne drži vode.[/quote]

Jaz bi tudi isto rekla… 🙂

Niso nepotrebne skrbi. Strah jo je, da bi se kdaj sama znašla v vlogi (prevarane) žene. 🙂

Pač dva tipa, ki jima v lajfu več pomeni seksanje z eno ku.rbico kot pa kakšna druga vrednota; počitnice z družino, praznik itd. Samo vprašanje časa je, kdaj jima bosta ženi v ločitvenem postopku pobrali vse in ne bo več keša za razvajanje nadstandardne radodajke niti za “službena potovanja” v eksotične kraje.

Niso nepotrebne skrbi. Strah jo je, da bi se kdaj sama znašla v vlogi (prevarane) žene. :)[/quote]

Glede na njena leta in njeno trenutno vlogo, bi bilo boljše, da jo skrbi, da sploh nikoli ne bo v vlogi nikakršne žene, kaj šele prevarane. Še malo pa bo odcvetela in vegetirala v svojem nadstandardnem stanovanju. Sama.

Kaj misliš, da si vsaka ženska želi biti žena pa čistilka pa mama in tako naprej?

Niso nepotrebne skrbi. Strah jo je, da bi se kdaj sama znašla v vlogi (prevarane) žene. :)[/quote]

Glede na njena leta in njeno trenutno vlogo, bi bilo boljše, da jo skrbi, da sploh nikoli ne bo v vlogi nikakršne žene, kaj šele prevarane. Še malo pa bo odcvetela in vegetirala v svojem nadstandardnem stanovanju. Sama.[/quote]

Glede na njena leta in njeno trenutno vlogo, bi bilo boljše, da jo skrbi, da sploh nikoli ne bo v vlogi nikakršne žene, kaj šele prevarane. Še malo pa bo odcvetela in vegetirala v svojem nadstandardnem stanovanju. Sama.[/quote][/quote]
Kaj pa si želi ? Biti ljubica ?

Če ji partnerstvo predstavlja neko grozo, kjer nekomu igra čistilko in mamo, potem še to ne pomeni, da si želi biti celo življenje kot neka ženska za popestritev. Enkrat enemu, drugič drugemu…..In tako vidiš, da v bistvu ni spremenila svoje vloge, le na drugačen način jo igra.

Robi, veš obstojajo tudi partnerstva, kjer ni ženska čistilka, služkinja pa če imajo ali pa nimajo otrok.
In obstajajo tudi ženske, ki si niti pod razno ne želijo biti mame.

Tam imajo bolj umazano stanovanje, ali pa je mož čistilka?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda obstajajo, če ima dovolj denarja, da lahko plača nekoga.

Če si ne želijo biti mame, pa je to znak odpora do samega materinstva, ki ga ženska čuti.

Robi, zaradi moških kot sta vidva z Markom, ki smatrajo, da morajo biti ženske čistilke za moškega, je toliko samskih žensk.
Se pa najdejo moški, ki znajo v roke prijeti tudi kako metlo pa tudi kaj počistiti in ne rabijo čistilk.
Robi, dojemi že, da pač tako je, vse ženske pač nočejo biti mame. Sploh, ko berejo teme na MONu, kako so utrujen, kako nimajo časa, kako morajo uturit otroke možu in kako je to njemu odveč, kako nimajo časa za hobije, ja potem se marsikatera zamisli zakaj imet otroka, če je pa tako breme.

Tale tema je kar dober komentar na to temo: http://med.over.net/forum5/read.php?124,8310755

V temi z linka je razvidno zakaj vse več žensk reče ne materinstvu.

Midva nič ne smatrava, kdorkoli karkoli mora. To si ti kar poenostavila malo po svoje, da ne rečem obsodila. Nikomur nič ni treba. Problem je v tebi, če ti misliš, da karkoli moraš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Na podlagi česa pa sklepaš, da sem jaz takšen, ki od ženske pričakuje, da bo igrala vlogo čistilke ?
Predvidevam, da je to le tvoja predpostavka, ki temelji na tvojih (slabih) izkušnjah.

Vsaka ženska se sama odloči, če bo s kom živela ali ne. Če ženska spoznava takšne, ki od nje pričakujejo, da mu bo mama in čistilka, potem je problem v sami ženski, ne pa v moškem.

Prav tako se ženska sama odloči, če bo imela otroke ali pa ne. Pravzaprav je ravno ženska tista, ki si želi otroke…In prav tako je velikokrat ženska tista, ki se odloči obdržat otroka, pa čeprav si moški ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close