Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek poročeni moški so nekaj posebnega

poročeni moški so nekaj posebnega

X6, posebej zate še enkrat.

[/quote]
še enkrat, ne zanima me druženje s stabo, zanima me okvirna starost in status, iz prej naštetih razlogov, predvsem v tvojem neprestanem namigovanjem na seks ter homoseksualnost, sedaj se resno sprašujem od kod tebi indici da se nekdo ki si s tabo izmenja nekaj postov želi druženje v živo s tabo? no če ipostavim da si ženska potem je tudi to razumljivo

Seveda, ker želimo, da se ne bi tako pogosto slabo počutile zaradi vedno “istih” težav. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Točno tako.[/quote]
Zato pa ženka rabi moškega, ki ji s svojim logičnim razmišljanjem pokaže še drugo plat. 🙂

Je pa stvar v tem, da ženska ponavadi, ko izraža svoja čustva ali jamra, ne išče nasvetov, ampak to počne le zato, da malo pojamra in izrazi svoje trenutno čustveno stanje.
Rabi le nekoga, ki ji prisluhne...Moški pa takoj začnemo razmišljati logično in se sprašujemo kaj je z njo narobe…:)[/quote]Rabi le nekoga, da ji pove, da mu je pomembna, nekaj vredna, da opazi njen trud, da ji prežene dvome, ki se porajajo v njej, ker se zaveda svoje šibkosti, ranljivosti.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

In za to, da daš ženski malo pozornosti, ni treba bit v vezi z njo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Mene ne zanima, kaj ženska rabi, ker jaz nje ob sebi ne rabim. Ne kot partnerke.[/quote]

In?
Kaj ženska rabi? Misliš, da je to po spolu definirano? Misliš, da je vse črno-belo, kaj si kdo želi.
Najdeš sebi ustreznega – in to je to. Kako drugi živijo, zakaj bi te to brigalo, pa naj, kakor jim pač že paše….

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

X6, vidim, da imaš težave z razumevanjem. Naj ti povem, da nimam želje po tvoji VIRTUALNI družbi. Saj veš, da ti takoj rečejo, povej mi s kom se družiš in ti povem kdo si.
Saj upam, da ločiš virtualno in realo?

Ti zaletavi mladič, daj drugič beri, komu je replicirano in v kakšnem kontekstu.

Možno, ampak kot vidiš, se tudi taki ničvredneži zdijo mnogim ženskam čist dovolj dobri. Tudi za očete otrok.

Zato sem napisal, da so trape in ti si oporekal.
Govorim izrecno za sedanji čas in SLovenijo. Ne za preteklost, ne za Indijo in podobne dežele.

Možno, ampak kot vidiš, se tudi taki ničvredneži zdijo mnogim ženskam čist dovolj dobri. Tudi za očete otrok.[/quote]

ko bi le bilo tako preprosto, ampak v tvojem primeru ni, pa dajmo naredit dolgo zgodbo kratko, kot ženska iščeš pozornost, ko ti nekdo nastavi pred obličje pravo sliko, ki ni to kar ti pričakuješ, potegneš kot zadnjo bilko rešitve prežvečene floskule ki jih namnejaš meni, velika verjetnost je da se enako obnašaš v realnem življenju , kot trmoglavi otrok ko se stvari ne odvijajo po njegovem scenariju, —kot sem že navedel, evolucijska značilnost žensk..drži?

Mah, ne vem, zakaj bi bile trape. že vedo, zakaj prenašajo batine. Mogoče pa ti pretepači dobro seksajo.

Ne vem, je to letelo na moj komentar?
Samo kaj ima res to veze s vezo-ne vezo? Pozornost išče (z jamranjem-po moški razlagi 😉 tako ali drugače. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

X6, ne strinjam se s tabo in te tudi ne želim prepričevat v nasprotno. Živi v svojem svetu, bodi prepričan v karkoli pač že si, to je tvoj problem, ne moj. In zdaj pljuvaj spet naprej, ker smo ženske tako grozno, da se nočemo pričkat s tabo.

Pretep in potem seks?
Misliš reči posilstvo. Ne poznam ženske, ki bi uživala v seksu z moškim, ki jo pretepa. Tudi v zakonu je možno posilstvo. Največkrat so nasilneži tudi pijanci in pijanci imajo ponavadi težave z erekcijo.

Zakaj se na tem forumu vsaka kritika žensk vzame kot pljuvanje?

Ne ste kajpak po drugi strani pooblaščene kritizirat moške počez?

Seveda, ker želimo, da se ne bi tako pogosto slabo počutile zaradi vedno “istih” težav. :))[/quote]

Marko, tale citiran stavek je izpod mojih prstov.
Glede na to, da imaš dekle, bi lahko vedel, da ženske rade na glas povemo, kaj in kje nas tišči, za razliko od vas moških. Če pa ima tvoja draga vedno ‘iste’ težave, ji pa menda ja lahko nakažeš pot iz njih. ;)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pisanje v stilu, da so VSE slabe, je zame pljuvanje.
Isto velja, če tako pišejo ženske o moških.

Zakaj se na tem forumu vsaka kritika žensk vzame kot pljuvanje?

Ne ste kajpak po drugi strani pooblaščene kritizirat moške počez?[/quote]

[/quote]

Statistika družin, v katerih se godi nasilje, govori ravno nasprotno. Veliko je nasilja, ki se potem ‘pogliha’ v postelji. Žalostno, a tako je.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

In verjameš, da ženska uživa v takem seksu?
Tudi v zakonu so pogosta posilstva.

Možno, ampak kot vidiš, se tudi taki ničvredneži zdijo mnogim ženskam čist dovolj dobri. Tudi za očete otrok.[/quote][/quote]Ženske so vedno v (malo) dvomih, tako so nekatere v dvomih tudi zato, če si morda same ne zaslužijo, da so jih dobile….
Saj poznaš tisto, da če že dec ne ve zakaj jo tepe ona sigurno ve zakaj jih je dobila….. :/
Intuicija in te reči…….

In ja, kupujejo nekateri zlate ketne, da pogladijo zadevo, nič bat

po nikomer nisem pljuval( lahko ti to rešeč zase?), izpostavil sem plat žensk,ki je še kako resnična, razumeš?

[/quote]
Če je ne poznaš, še ne pomeni, da jih ni. So, so, žal.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj pa tisto: “Ko se voli, taj se tuče”…. :))

[/quote]

Nikjer nisem govorila o uživanju. Tega pa res ne mislim soditi. Dejstvo pa je, da velikokrat pri družinskem nasilju posreduje policija… post festum ženska ne vloži kazenske ovadbe, temveč celo zmerja policiste z lažnivci… Gre za devianten odnos in ja, meni osebno je težko razumeti to odvisnost, ki pa je značilna za marsikatero situacijo. In ženske ponavadi zagovarjajo nasilneža in velikokrat tudi javno kažejo svojo naklonjenost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close