Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek poročeni moški so nekaj posebnega

poročeni moški so nekaj posebnega

Ja, ene ženske nasedajo temu. Če dobijo drag kos nakita, mislijo, da jih ima moški rad, če pa ga ne dobijo pa mislijo, da jih nima rad.
Aja, ne to, moški misli, da ženska tako misli :).

Npr. lahko pokaže, kako ga ima nekdo rad, da mu je to podaril. Lahko pa le še dodatno poudari svojo lepoto, kot pav na primer. :)[/quote]

Npr. lahko pokaže, kako ga ima nekdo rad, da mu je to podaril. Lahko pa le še dodatno poudari svojo lepoto, kot pav na primer. :)[/quote][/quote]Sploh če so kak dan prej padle po stopnicah, ker so bile tako nerodne, da so se spotaknile. Potem pa dobi kako debelo ketno in je vsa srečna….. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tiste, ki padajo po štengah, ne dobivajo keten.
Tiste samo še večkrat padejo po štengah.
Poznam več moških, ki tepejo ženske pa nihče ne kupuje keten. Samo vse bolj na gosto jih tepejo.
Babe pa to prenašajo, trape.

[/quote]Sploh če so kak dan prej padle po stopnicah, ker so bile tako nerodne, da so se spotaknile. Potem pa dobi kako debelo ketno in je vsa srečna….. :/[/quote]

Ker naju spolno privlačijo ženske.

Sem napisal, pa zgleda ne znaš brati: nič nimam proti ženskam. samo ne zaupam vam. To je vse.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ker naju spolno privlačijo ženske.

Sem napisal, pa zgleda ne znaš brati: nič nimam proti ženskam. samo ne zaupam vam. To je vse.[/quote]

Jao Pajki, pa tebe je tista MONa čisto zdelala. Moški, ki zaupa vase, ne bo cenil žensk po takšnih izkušnjah.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ne gre za eno žensko. Kaj skoz tisto vlečeš na plan. Gre za vzorec, ki ga opazujem že celo življenje. Gre za to, da ženske v lajfu vodijo nihanja, čustva, trenutni navdih, počutje.

si ženska? potem imaš to težavo…ne bova več izgubljala besed na to temo…zakaj rabiš gumbe na spodnjicah? praviš da imašš rada moške, nisi pa še polagala pozornosti na to zkaj imajo gumbe na spodnjicah? še veliko dela te čaka….
in zkaj ne bi našla dobre besede za hildo? jo poznaš osebno? lahko z neznansko lahkoto obsojaš kdo je dober in slab?
zreli moški, govorim ti o zrelih moških, ti ne ločiš zrele moške od pobalinov ki so na demonstracijah, pa še to ne plljuvam po ženskah ampak govorim izključno o dokazljivih dejstvih, o karakterni lastnosti žensk, govorjenje resnice ni pljuvanje, razumeš?
rad imam vse ljudi, tu spol ni pomemben, to o spolni privlačnosti pa ti je spider razložil, ne rabim zgubljati besed, je bilo lepo povedano

Trape se zdijo tebi. Kaj pa če je tisti tip tako dober, da je vredno prenesti batine?

To je res, da so bolj nagnjene k nihanjem in bolj izražajo svoja čustva.
Ne razumem pa, da zakaj zaradi tega niso vredne zaupanja ?
Ali pa misliš to, da se ni možno na njih zanesti in nikoli ne veš pri čem si, ker ne veš ali ima PMS ali pa le slab dan. 🙂

Spider, ti moraš pa res imeti slabe izkušnje z ženskami, tako kot X6. Zanimivo, da se lepita le na slabe ženske.

X6, ni mi potrebno kriminalcev kot je recimo Hilda poznati osebno, da bi vedela ali so dobri ali slabi.
Zakaj tako pljuvaš po ženskah? Ja, to je pljuvanje, ne pa resnica. Na demonstracijah pa še zdaleč niso samo pobalini.
Jaz vama obema predlagam, da raje seksata z lutko ali pa z moškim, da ne bosta imela takih slabih izkušenj z ženskami.
Kako slabo se mora moški cenit, da mora seksat s takimi slabimi osebami. Se res ne cenita prav nič, da seksata s takimi osebami, ki jih potem po MONu šimfata?
Dajta se že enkrat začeti cenit.

Točno tako.

Tebe nikoli ne vodijo nihanja, čustva, trenutni navdih, počutje? Samo teoretično vprašanje, ker te že nekaj let berem. Če pa imaš jajca in to priznaš sebi je pa druga stvar. Tule ti ni treba.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Glede najpomembnejših stvari v mojem lajfu me je vedno vodil razum.

Tudi mene, pa nisem moški.

Točno tako.[/quote]
Zato pa ženka rabi moškega, ki ji s svojim logičnim razmišljanjem pokaže še drugo plat. 🙂

Je pa stvar v tem, da ženska ponavadi, ko izraža svoja čustva ali jamra, ne išče nasvetov, ampak to počne le zato, da malo pojamra in izrazi svoje trenutno čustveno stanje.
Rabi le nekoga, ki ji prisluhne…Moški pa takoj začnemo razmišljati logično in se sprašujemo kaj je z njo narobe…:)

kot vedno, tudi tukaj izpostavljam sokratovo pravilo treh sit, preden o kom govoriš kaj slabega…seksam , ko seksam, ker to mi ni pririteta, prej zabavna in prijetna rekreacija, z osebo ki mi je (in jaz njej) spolno privlačna, ko (če) bo to ančka, pa naj bo, seksam pa tudi z moškim, tako kot ti z žensko( ne laži da ni res), oz v katero kategorijo prištevaš samozadovoljevanje? ker se gre v tistem trenutku za autoerotični odnos ,lahko izpeljeva iz tega že dolgo znano dejstvo da smo ljudje bisexualci v svoji osnovi, …me pa fascinira tvoja obsedenost s seksom, iz česar lahko potegnem paralelo z spolno nepotešeno , predvsem pa z spolno neprebujeno žensko ki v sebi zatira spolne fantazije ki niso v skladu z spolšno sprejetimi družbenimi normami, predvsem te imam na sumu da si ljubiteljica trojčka( MMŽ), in da si bisex, ter da ti paše blaga dominacija…te smem vprašati koliko si stara? ter na splošno kako ocenjuješ svoj zakon?

Točno tako.[/quote]
Zato pa ženka rabi moškega, ki ji s svojim logičnim razmišljanjem pokaže še drugo plat. 🙂

Je pa stvar v tem, da ženska ponavadi, ko izraža svoja čustva ali jamra, ne išče nasvetov, ampak to počne le zato, da malo pojamra in izrazi svoje trenutno čustveno stanje.
Rabi le nekoga, ki ji prisluhne…Moški pa takoj začnemo razmišljati logično in se sprašujemo kaj je z njo narobe…:)[/quote]

Moški ponavadi vedno mislite, da morate rešiti ‘problem’ in ker se ga največkrat ne da (ali pa ga dejansko sploh ni), se ne počutite dovolj moški. 🙂

Mene ne zanima, kaj ženska rabi, ker jaz nje ob sebi ne rabim. Ne kot partnerke.

Moški, ki tepe žensko, je ničvrednež.
K sreči imajo danes ženske možnost, da se takih ničvrednežev odkrižajo. Vsaj v Sloveniji je to možno.
Nekoč so morale prenašat batine, danes ni več potrebno.
Kje drugje pa je drugače, v Indiji je celo posilstvo še vedno nekaj običajnega očitno.

Trape se zdijo tebi. Kaj pa če je tisti tip tako dober, da je vredno prenesti batine?[/quote]

Razum in SPider?
In vse to kar je pisaril na MON?
To je razum?
Take jadl jadl limonade pa 15 žensk ne spravi skupaj.
Pa razum ja.

Tebe nikoli ne vodijo nihanja, čustva, trenutni navdih, počutje? Samo teoretično vprašanje, ker te že nekaj let berem. Če pa imaš jajca in to priznaš sebi je pa druga stvar. Tule ti ni treba.[/quote]

Počasi mi je jasno zakaj najdeš samo slabe ženske, da ne najdeš nobene dobre.

kot vedno, tudi tukaj izpostavljam sokratovo pravilo treh sit, preden o kom govoriš kaj slabega…seksam , ko seksam, ker to mi ni pririteta, prej zabavna in prijetna rekreacija, z osebo ki mi je (in jaz njej) spolno privlačna, ko (če) bo to ančka, pa naj bo, seksam pa tudi z moškim, tako kot ti z žensko( ne laži da ni res), oz v katero kategorijo prištevaš samozadovoljevanje? ker se gre v tistem trenutku za autoerotični odnos ,lahko izpeljeva iz tega že dolgo znano dejstvo da smo ljudje bisexualci v svoji osnovi, …me pa fascinira tvoja obsedenost s seksom, iz česar lahko potegnem paralelo z spolno nepotešeno , predvsem pa z spolno neprebujeno žensko ki v sebi zatira spolne fantazije ki niso v skladu z spolšno sprejetimi družbenimi normami, predvsem te imam na sumu da si ljubiteljica trojčka( MMŽ), in da si bisex, ter da ti paše blaga dominacija…te smem vprašati koliko si stara? ter na splošno kako ocenjuješ svoj zakon?[/quote]

mar ne bi raje preprosto odgovorila na zastavljeno vprašanje?

Ha, ha, točno tako.
In potem razglasit okrog kako bi bile vse uboge brez njih.
Le kdo rešuje probleme samskih žensk?
Recimo potem v starih letih ženske veliko dalje živijo kot moški pa se čisto ok znajdejo :).
Včasih so me starejše gospe učile, da se moramo ženske kdaj pa kdaj delati bolj trapaste pa se delat, da rabimo moško pomoč, da to privlači moške, da se čutijo potem zaželene in pomembne :).

Nekje zgoraj sem ti že odgovorila, večkrat, ne le enkrat.

[/quote]
okvirna starost ter status? kje si to navedla?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close