Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek poročeni moški so nekaj posebnega

poročeni moški so nekaj posebnega

Kakšno zvezo ima to s čimerkoli? Itak, da lahko ženska vedno dobi tipa za seks. za seks. za zvezo pa precej težje, ko je 30+ lahko dobi praktično samo ločenca.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

seveda se zanjo, ampak pri ženskah je to prav izrazito, le beri odgovore nekaterih žensk pa ti bo vse jasno, te pa prosim da ne posplošuje, točno se ve kakšno vedenje je zrelo, to ni stvar trenutnega navdiha, in moški, pravi moški se vedjo zrelo, medtem ko ženske,,,večina jih je nezrelih in to tudi pokažejo, sam med vrsticami je potrebno brati

Točno tako, en od razlogov, zakaj moškim zaupam bistveno bolj, kot ženskam. Nekomu, ki ga v lajfu vodijo čustva, navdih..ni moč zaupati.

Zakaj imaš take predsodke do žensk?
Če imaš ti take izkušnje z ženskami, potem moraš sebe vprašat zakaj vedno naletiš na take ženske.
Sem daleč od tega kar ti opisuješ.

ponvljaš klasični ženski vzorec, ko ni kaj v skladu z vašim načinom razmišljanja, ne vem kaj hočeš povedati, naredimo se malo tupe, zapojmo si, o kako je lepo biti glup?… ženske ste mahnjene na ponos, želiti imeti svoj predmet občudovanja s katerim se postavljate pred tekmicami, to je lahko zlat nakit, lahko je drago potovanje, lahko je jutranji sprehod, šopek rož,…v tem je težva žensk , v njiovem napuhu ki izhaja iz pogojevanja, jaz nasprotno nimam nobenih pogojev, nimam izdelanih meril za ženske, vse je stvar trenutnega razpoloženja in ja, kakšna grda ,debela ženska( po tvojih merilih, ne mojih) je lahko prav simpatična in prijetna …in v ljubezni kot pri marsičem v življenju nisem omejen, niti nisem suženj komu, ali še huje da bi bil suženej svojim prepričanjem…in imam brezpogojno ljubezen, jo dajem in jo prejemam….in to privoščim vsakomur..ampak prej se je treba otresti okovov v katerih ste, opustiti stare vzorce razmišljanaj in predvsem, ne vedite se kot majhni razvajeni otroci[/quote]

to niso predsodki, to so dejstva, tega ne more nobena zanikati, ker je neovrgljivo, take ste, je pa hudo, ker se ne želite spremeniti, kar pa je spet razumljivo, ker je to evolucijska prednost, in čez naravo(lastno) je težo iti, moraš biti karakter, kar pa večina žensk ni

Ja tudi meni so bolj pri srcu moški kot ženske :).
Kako sva si podobna.

Kot sem ti že povedala,zamisli se nad sabo zakaj se srečuješ samo s takimi ženskami.
Jaz se s slabimi moškimi sploh ne ukvarjam. Le zakaj bi se, če se je bolje z dobrimi.
Samo saj veš kako je: povej mi s kom se družim in ti povem kdo si.
Res se zamisli nad sabo, da imaš same take ženske okrog sebe.

[/quote]
poglej, operiranje z prežvečenimi floskulami te ne bo rešilo tvoje težave, rešilo te bo zavedanje težave same, jaz rečujem veliko žensk, takih in drugačnih, rad se družim z ljudmi , raznolikimi, …in še vedno trdim, ni večje zlobe kot je užaljena ženska, poglej kaj si zapisala o svoji “vrsti”, zrel moški nikoli ne bo tega pisal ali govoril o drugih moških…

X6, vidim, da imaš ti resne težave z ženskami, kako je to zanimivo.
Kdo pravi, da imam jaz težave? Nobenih težav nisem omenjala?
Kaj sem napisala o svoji ”vrsti”, da te je tako zmotilo?
Zakaj si tako zagrenjen? Zakaj se sploh družiš s takimi ženskami? Jaz se slabimi moškimi sploh ne družim, se raje z dobrimi. Ti pa same slabe ženske srečuješ? Po mojem je problem v tebi.

Glej, nič nimam proti ženskam. Ampak prišel sem do zaključka, da je popolnoma nesmiselno, da bi jaz sovjo življenjsko zgodbo vezal na eno žensko in njena čustvena nihanja. In da bi mi bilo bistvo življenja zadovoljevanje njenih potreb.

Ko se vidiš, s evidiš, se poseksaš, kakšno rečeš, adio serbus zdravo. Brez obveznosti, brez ljubosumja, brez zategovanja pasu, brez prenašanja ženskih muh.

Kot sem že rekla, sva si tako podobna, oba imava raje moške :).

Glej, nič nimam proti ženskam. Ampak prišel sem do zaključka, da je popolnoma nesmiselno, da bi jaz sovjo življenjsko zgodbo vezal na eno žensko in njena čustvena nihanja. In da bi mi bilo bistvo življenja zadovoljevanje njenih potreb.

Ko se vidiš, s evidiš, se poseksaš, kakšno rečeš, adio serbus zdravo. Brez obveznosti, brez ljubosumja, brez zategovanja pasu, brez prenašanja ženskih muh.[/quote]

izpostavil sem karakterno lastnost žensk, ki je (delno) evolucijsko pogojena, in to je da ženske potrebujete predmet občudovanja, brez tega ne funkcionirate, niste sposobne funkcionirat, in ja, to ej ena od težav žensk, torej ti si ženska in iz tega izpeljeva tezo, da imaš težavo, je zdaj razumljivo?
jaz na drugi strani, sem zrel moški, z brezpogojno ljubeznijo v sebi, jo prejema in delim, kot sledi, zreli moški znajo živeti umirjeno in nezakomplicirani življenje, če povzamem, če si zrel moški , nimaš težav , še najmanj z ženskami, torej izpeljeva trditev, ker sem zrel moški, nimam težav, torej tvoja trditev odpade kot gumb z spodnjih hlač…kaj si napisala o svoji vrsti? de so med njimi tudi grde in debele pripadnice, je to lepa trditev? je lepo trditi da obstajajo slabe ženske? kdo si da vehemtno deliš ženske na dobre in slabe? in kaj je podstat tvojih trditev? razlago prosim

Ne, ni razumljivo, ker nimam težave, ki jo ti opisuješ, X6.
Hm, kot gumb s spodnjih hlač. Ja zakaj pa rabiš gumbe na spodnjicah?
Ja, so dobri in slabi ljudje in ker so ženske tudi ljudje, so dobre in slabe. Misliš, da bom našla kako lepo besedo recimo o Hildici?
Hm, če vzamemo le demonstracije, ki so naperejene proti slabim ljudem, potem so po tvoje demonstrantke samo ženske, ker moški nimate nikogar za slabega.
In zanimivo je to, da pljuvaš po ženskah, po moških pa menda moški ne pljuvate. Torej še en moški, ki ima raje moške kot ženske?

Spider in X6, zakaj še ne seksata z moškimi, če ste moški tako boljši od žensk?

Zgleda, da sem res neumna, da za spodaj naštete zadeve še slišala nisem :).
A ne bi razložil kaj so to za ene znamke oz. zlatarne ali karkoli je že to?
Da bomo še bolj preproste ženske vedele vaše moške skrivnosti?

Tudi jaz nisem še nikoli slišala za te zadeve. ZGleda, da je to nekaj, kar samo moški poznajo.
Potem pa bom dobila to za darilo pa ne bom vedela, da jo to nekaj pomembnega :).

Brezpogojnega človeka res ni, ker potem več ne bi bil človek, ampak neobstoj. Vse, kar obstaja, obstaja pod določenimi pogoji.

V primerjavi s tistimi, ki še nikoli niso bili v vezi, so ločenci res boljši, ker imajo vsaj interes in jim je lažje navezovati stike, kot pa nekomu, ki pri 35-tih letih še nikoli ni bil v vezi.
Čeprav so na eni in na drugi strani tudi izjeme. Ločenec je recimo lahko alkoholik in nasilnež in je ravno zato ločen.
Samski pa imajo največkrat le težave pri navezovanju stikov.

Lahko je tudi preprosto nekdo, ki ne želi uslišat prošnje bližnjega, ga razumet, se potrudit zanj in posledično zase. Nekdo ki ostaja na svojih (otroških) prepričanjih…. :/

Lencia = blagovna znamka Zlatarne Celje – zlat in srebrn nakit .:)

Toliko, da ne boš v zadregi, če boš dobila za darilo.:)))

Lencia = blagovna znamka Zlatarne Celje – zlat in srebrn nakit .:)

Toliko, da ne boš v zadregi, če boš dobila za darilo.:)))[/quote]Eh jaz sem pa mislil, da je to kaj za na kruh namazat kot Kekec pašteta nap. :)))

Kaj bi človek s tem “železjem”?

Seveda so izjeme. Zato sem napisala v povprečju, ne vsi :).
Stvar je v tem, da se večkrat viha nos nad ločenci, sploh, če imajo otroke, kot, da so drugorazredna roba.
Pa to ne drži. Marsikdo je čisto ok.
Tisti, ki pa pri recimo 35 še ni bil v resni vezi pa zna biti zelo težaven primer :).

[/quote]

Veliko takih pa vztraja v zakonu 🙂 pa nasilnežev in pijancev tudi.

Lahko je tudi preprosto nekdo, ki ne želi uslišat prošnje bližnjega, ga razumet, se potrudit zanj in posledično zase. Nekdo ki ostaja na svojih (otroških) prepričanjih…. :/[/quote]

Npr. lahko pokaže, kako ga ima nekdo rad, da mu je to podaril. Lahko pa le še dodatno poudari svojo lepoto, kot pav na primer. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Torej, dražja je zapestnica, bolj te ima nekdo rad?
Predlagam nakup BMWja, bo bolj zaleglo.

Npr. lahko pokaže, kako ga ima nekdo rad, da mu je to podaril. Lahko pa le še dodatno poudari svojo lepoto, kot pav na primer. :)[/quote]

Npr. lahko pokaže, kako ga ima nekdo rad, da mu je to podaril. Lahko pa le še dodatno poudari svojo lepoto, kot pav na primer. :)[/quote][/quote]Kaj to je zapestnica, ali prstan? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close