poročeni moški so nekaj posebnega
:)))))
Ja, enkrat sem ji prinesel šopek rožic nabranih na travniku pa ga je pustila tam kjer sem ji ga dal in je hitro ovenel :(…. Neke “hude” zlatnine ji nisem kupoval, da se ne bi pripetilo podobno… 😉
Madonca mogoče sem pa sam tako zlat…. ali pa z_lat…. 😀
Tudi naš sosed ima z lat plot. 😉 :)))
Hehe. Sosed se je vsaj bolje znašel in late pribil, da jih ne bi slučajno ona kje pozabila. :)) Tako jih lahko vsak dan občuduje. 🙂
Izkusen sporoca avtorici teme: uzivaj dokler lahko, kmalu bos 30+ in pisala bos v sosednje teme: “Kje samske 30+ letnice najdejo moškega”, “Kje se dobivajo 30+ letniki”, “Samski moški 30+ so sploh se kje’?”…itd.
Tem za pisanje bos imela ogromno, tvoje mesto pa bodo zasedle 20+ letnice.
Pri 40+ pa imas ogromno tem na: “kako zgladiti gube na obrazu?,”, “Povešene prsi”…itd “Še vedno samska pri 40”.
Pri 50+ pa boš dojela, da PRAVI moški iščejo v življenju vsebino in ne embalažo, ampak takrat bo zate že prepozno…
Ženske, ki niso bile preveč uspešne pri moških pri +20, je z leti seveda še toliko težje, ker privlačnost z leti bledi, pri enih bolj, pri drugih pa manj. Namreč za eno 30+ letnico je njen najboljši domet moških med 30-40, kjer pa jih je večina že bodisi v zvezah, poročenih, ima otroke, medtem ko pa so ona 2. kategorija moških, torej samski, ki naj bi bili “material za poroko”, ponavadi bolj luftarski tip (neresni, osebnostno nezreli, pohajkujejo po gostilnah s prijatelji kot 15-letniki, nesposobni veze, nesamostojni, imajo druge težave osebne in psihološke narave) – ampak tudi ta “izbirek” ne bo vzel ženske, ki bi hotela moškega za zvezo, družino, ampak kvečjemu za priložnostni seks, saj je zrelost pogoj, da razmišljaš odgovorno in resno, česar pa pri njih ponavadi ni, kaj šele da bi postali očetje in dobri zakonski partnerji. Tam recimo ena 40-letnica pa ima še manjši izbor, sploh za oblikovanje družine in najti dobrega partnerja, čeprav seveda so, ampak biološka ura za večino nekako že zakasnela (tiste, ki so si želele postati mamice), na razpolago ji ostajajo tam +40-letniki, abrahamci in navzgor, ki so praviloma ločenci s svojimi otroki – odraslimi, ki si želijo mirno življenje, ne da bi služili kot za oplojevalce recimo 35-letnici, ki ji je ušel poslednji vlak, da rodi.
sprenevedanje žensk meji na mejne znanosti, seveda imajo vse raje šopek sveže nabranih travniških rož, vse zelo rade hodijo po sveže pokošenem travniku in z roko v roki s svojimi izbranci opazujejo zahajanje poletnega sonca, še raje vstanejo zjutraj ob petih poleti in gredo z svojim dragim do skrivbnega tolmuna in opazujejo dvigovanje jutranjih meglic nad vodo, ampak, pokaži jim zapestnico frey wille, ali bog ne daj cartierjevo, včasih zadostuje že kaj od Lencie, pa se spustijo nate ko jata sestradanih vran…marko ti dam kar prav, pa naj se babe še tako sprenevedajo
Larifari. Daleč od tega, da bi bile vse ženske na zlato. Mi lahko poveš kaj naj bi sploh počela z zapestnico?
Jo imam pa je nikoli ne nosim. Dobila sem jo v dar nekoč pa razmišljam kako bi jo komu naprej podarila, ker je ne rabim.
Za frey, cartier in lencie, za te stvari še nikoli nisem slišala. Kar sem hodila v zlatarna je bilo to, da sem si kupila verižico, več zlatnine ne uporabljam.
In če smo že ravno pri tem, če bi si želela zapestnico ali pa drug nakit, si ga lahko sama kupim. Zato ne rabim nikogar drugega.
JE pa zelo malo moških, ki se jim da potrudit in vstati zgodaj in it v naravo na izlet, se potrudit za žensko.
Mene tudi ne moti, sigurno pa za nekoga, ki je ločen, ne pomeni, da je zrel, da ni ostal v zakonu in varal. Lahko je res. Lahko je pa tudi preprosto nezrel ali pa premalo zrel in tako nezmožen ohraniti dober odnosa.
Mene tudi ne moti, sigurno pa za nekoga, ki je ločen, ne pomeni, da je zrel, da ni ostal v zakonu in varal. Lahko je res. Lahko je pa tudi preprosto nezrel ali pa premalo zrel in tako nezmožen ohraniti dober odnosa.[/quote]
Seveda je pomemben razlog zakaj je ločen.
Lahko je varal, pa ga je žena pustila.
Mene tudi ne moti, sigurno pa za nekoga, ki je ločen, ne pomeni, da je zrel, da ni ostal v zakonu in varal. Lahko je res. Lahko je pa tudi preprosto nezrel ali pa premalo zrel in tako nezmožen ohraniti dober odnosa.[/quote]
Marko, včasih enostavno ne moreš ohraniti dobrega odnosa v zakonu. In takrat je bolje, da gre vsak svojo pot. Nekateri ljudje se z leti toliko spremenijo, da ne moreš verjeti, da so to še iste osebe kot takrat, ko si jih spoznal. Žal se ne spremenijo vsi tako, da “rastejo”.
Marko, včasih enostavno ne moreš ohraniti dobrega odnosa v zakonu. In takrat je bolje, da gre vsak svojo pot. Nekateri ljudje se z leti toliko spremenijo, da ne moreš verjeti, da so to še iste osebe kot takrat, ko si jih spoznal. Žal se ne spremenijo vsi tako, da “rastejo”.[/quote]
Razumem Antilopa. Saj tudi, če človek ni dovolj zrel, ga enostavno ne more ohranit, ker ne zna. Nezrelost/zrelost je itak relativen pojem. Vsak zase misli, da je zrel, dokler čez čas ne spozna, da je morda pa le bil malo nezrel. Menim, da vedno spoznaš oziroma ne samo spoznaš, pritegneš sebi primernega, zato je vedno na tebi, kaj boš v takem trenutku naredil. Če v tistem odnosu ne boš dovolj zrasel, boš pa v naslednjem ponavljal isto vajo.
[/quote]
iz tvojega zapisa veje natanko to, kar sem zapisal(i tudi marko) in ti kot ženska poskušaš zanikati ampak si prosojna kot dim na vodi… pri ženskah so vedno zadaj neki pogoji, je pomebno ali se gre za zalt nakit ali za jutranjo romantiko? enostavno niste sposobne spontanosti,ampak vseskozi nekaj pogojujete in ko tega ne dobite se obnašate kot mali trmasti otroki…od tod tudi priljubjena ženska floskukla da morate obdržati oz najti otroka v sebi…ker se obnašate kot majhni trmati otroki….moški smo pač, na srečo, drugačni
X6, ne vem kaj hočeš povedat, samo to ti povem, da tvoje domneve, da smo vse ženske mahnjene na nakit, ne drži. Iskati otroka v sebi? Pojma nimam kaj hočeš s tem?
Če pa si hotel s tem pogojevanjem povedat, da nisem za brezpogojno ljubezen, potem imaš prav. Vedno so pogoji. Priznaj, tudi ti ne pobereš vsake ženske, ampak imaš določene pogoje. Razen, če ti je všče debela, grda ženska? Aja, ne zate je edini pogoj, da je suha in lepa, a ne?
Robi, Marko, glede na moje izkušnje in opažanja moških 30, 35+, so ločenci v povprečju veliko bolj kvalitetni kot tisti, ki še nikoli niso bili v neki resni vezi.
X6 tudi moški (starejši), tako kot ženske, se znajo obnašat, kot majhni otroci. Mogoče se le tebi neko vedenje zdi zrelo, moško, normalno, marsikomu drugemu pa se bo zdelo otročje, nezrelo, predvsem kakšni ženski, tudi moškemu, ki je zrelejši al pa se samtra za zrelejšega.
Vsakemu posamezniku se njegovo vedenje zdi normalno, kar tudi je, saj je le posledica nejgovih izkušenj. To pa še ne pomeni, da je vsako (tako) vedenje tudi primerno za dosego zrelega in trajnega odnosa.
ponvljaš klasični ženski vzorec, ko ni kaj v skladu z vašim načinom razmišljanja, ne vem kaj hočeš povedati, naredimo se malo tupe, zapojmo si, o kako je lepo biti glup?… ženske ste mahnjene na ponos, želiti imeti svoj predmet občudovanja s katerim se postavljate pred tekmicami, to je lahko zlat nakit, lahko je drago potovanje, lahko je jutranji sprehod, šopek rož,…v tem je težva žensk , v njiovem napuhu ki izhaja iz pogojevanja, jaz nasprotno nimam nobenih pogojev, nimam izdelanih meril za ženske, vse je stvar trenutnega razpoloženja in ja, kakšna grda ,debela ženska( po tvojih merilih, ne mojih) je lahko prav simpatična in prijetna …in v ljubezni kot pri marsičem v življenju nisem omejen, niti nisem suženj komu, ali še huje da bi bil suženej svojim prepričanjem…in imam brezpogojno ljubezen, jo dajem in jo prejemam….in to privoščim vsakomur..ampak prej se je treba otresti okovov v katerih ste, opustiti stare vzorce razmišljanaj in predvsem, ne vedite se kot majhni razvajeni otroci
Forum je zaprt za komentiranje.