poraščenost
zanima me ali obstaja način za odstranjevanje dlak iz nog,kjer posledice niso vraščanje..že nekaj let to delam z voskom in posledice so take:vraščene dlake,vedno bolj močne in temne,črne pikice,ki ko jih stisneš kot mozolj pride vn nekaj podobnega majhni dlačici
z britjem se mi tudi vraščajo dlake.depilacijske kreme pa moje noge ne prenesejo..
zanima me še če tisti novi epilacijski aparat,ki ima še zraven nekaj ki hladi in umirja kožo..baje da to dodano prav za problem vraščanja dlak..ali to res deluje???
hvala
cao
tudi sama imam podoben problem, le da sem jaz začela pred 5 leti odstranjevati dlake s silk-epilom. ko so se mi začele dlake vraščati, sem jih začela vleči ven z nihti in stiskati vnete “mozoljčke”. Posledice pa imam še danes – po celih nogah grde rdeče pikice, ki mi po sončenju še potemnijo, tako da postanejo še bolj očitne. to puljenje vraščenih dlačic je postalo že kar nekakšna razvada (kot pri nekaterih grizenje nohtov), ki se je ne morem odvaditi! tako da ti od vseh načinov priporočam kar vosek, me dčakanjem, da ti ven pridejo vse dlačice pa kar britvico. Jaz sem preizkusila že vse možne načine in zaenkrat prakticiram to, poskušam se krotiti, da si ne stiskam vnetih in vraščenih dlačic in molim, da mi bodo pikice izginile in da si nisem naredila trajne škode za vse življenje.
Forum je zaprt za komentiranje.