poraščene roke – help
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Style.Over.Net › Nega, ličenje in style › poraščene roke – help
ojla!
predstavljajte si večerno obleko v svetli barvi, odprt hrbet in brez rokavov. Imam precej svetel ten kože, vendar zelo gosto poraščene in temne dlake na rokah. Nočem jih depilirati, ker potem izpade še grše in nenaravno.
kaj narediti?
Jaz sem si jih samo enkrat povoskala pred davnimi leti, pa imam zdaj pol manj dlacic, pa bolj svetle in kratke so. Poskusi samo enkrat depilirati, pa malo bolj zgodaj, da se koza ze uspe spraviti v bolj normalno stanje.
Jaz si jih posvetlim s belilno kremo (Andina).
ce si jih das povoskat ni nc grdo in nenaravno. po mojem mnenju so pobeljene
dlake prov grde. ce ti ni do depilacije se bos mogla pac sprijaznt s tem kar mas…
jaz si vsako leto dam povoskat ene 2x pa jim imam vedno manj in zelo tenke. 3 dni si malo pikast potem pa imam zelo lepe roke
lp
pobeli jih, izgleda naravno pa skor nč se ne vidi
Jaz imam isti problem s kosmatimi rokami,pa sem si jih povoskala(s trakovi-hladnim voskom).Bilo je kruto in noro boleče,a za lepoto treba potrpet,stisneš zobe,pa je!Je pa potem res fajn!Se splača,pa še poceni je.
Kar pogumno!
mene moti samo to, da imam zelo temne dlake na rokah (ker imam tudi lase temne) in tudi zlo grdo zgleda. Pred kratkim sem si jih pobelila in sem zadovoljna, ker zgleda kot da jih sploh ni, pa še čisto neboleče in enostavno je.
Forum je zaprt za komentiranje.