Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem PORABA ZA ASTRA 1.6 TWINPORT

PORABA ZA ASTRA 1.6 TWINPORT

ZANIMA ME, ČE VESTE KOLIKŠNA BI NAJ BILA PORABA TEGA AVTOMOBILA V REALNOSTI (NE NA PAPIRJU ) JAZ NE PRIDEM POD 8,5L-

ko kar držalo…….
saj mislim da je taka poraba tudi vpisana v katalogu……

še nekaj v tolažbo…..
na testu sem imel vectro 1.9 150 km…….glede porabe……..naredil sem okoli 400 km z nekaj malo bolj orto dirkaškimi izpadi…… povprečna poraba po računalniku je bila 8.1 l……..

Tebi v tolažbo – glede na zmogljivosti motorja 1,9 – 150 “konjev” lahko ASTRO 1,6 imenuješ “nepremičnino”.

no tko hudo pa tud ni……
za tistih 105 konjev je tud astra presenetljivo poskočna……, aja
pa še se to…..od tiste vectre sem pričakoval malo več……..res pa da nisem navajen dizlov…….
zadeva ma 6 prestav in je meni to zelo smešno ko narediš 200 metrov pa 4 prestaviš…….kot da vi vozil tovornjaka………
drgač pa druga dobesedno trga………

Jst mam opel vectro 1.9 slabsi dizel in mam povprecno potrosnjo malo pod 7.
-moja prijateljica ma astro (ne vem ker motor) sam ma potrosnjo 6 malce vec

-aja- vectra me je prpelala lj-stutgart (z zastoji) z enim tankom

Jaz sen probal in nisem šparal sicer smo prišli na 9.2; res smo prtisnili in ga naterali po avtocesti po števcu tudi do končnih 180 po ravnem, drugače pa smo polovico prevozili bolj normalno. Izrazito presenečnje je motor, ki pod 2000 ne vleče in se noče vrteti čez 5500; uglavnem po mojem spominu je naša nekdanja astra še 8 ventilska 74kw vlekla bolje in ta motor ne predstavlja prav ničesar novega, še več mene je razočaral. Povprečje tistega avta je blo 8.4 za 2400km. Če in ko bomo izbirali ta motor ne bo na paleti.

New Report

Close