Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem poraba- Golf IV SDI

poraba- Golf IV SDI

Mene pa zanima, vozniki golfa, koliko vam ta vato kaj “pije”? In pa sicer, kako ste kaj zadovoljni z njim?

lp

Ja, turbine crkujejo…

bejbi sprašuje o navadnih dizlih, TDI je pa turbo disel, SDI je pa navaden disel….

Vem…hotel sem povedat da še 1.0 mašina bolj potegne, poraba je pa kakšen liter večja. V glavnem dobesedno traktor.
Čudno se mi zdi da gredo ljudje kupovat SDI samo zato ker se bojijo da bo crknila turbina.

ja res eni kr neki se bojijo turbin, če normalno voziš in hladnega ne teraš se nima kej zgodit, itak SDI nikamor ne grejo , prej peš prideš.

devet

men pa žre okl 5,5 l in sem zadovoljen in res da niso neven kakšni pospeški pa tut končna ni nevem kolk sam sej več kot 130 nesmeš pelt jst sm ga pa že spravo do 170 …

Takšna poraba je možna edino pri relaciji na magistralki, brez mestne vožnje, klancev, obtežitve, itd…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=3804

točn tk ne pije več ko šest ni važn kolk ga goniš.resda ne crkne turbina ampak menjalnik ki je hiba,pa še to okrog 250000 km.drgač pa v šestih letih kolkr ga mam samo tankaš in goniš to je to,crkne skor nič in to je taglavn.

Pije nekje 5-6 litrov ampak ne gre nikamor… Je pa to zelo vzdržljiv motor in če ti pospeški niso pomembni bi bil lahko dober nakup, se ga pa da čipat npr. pri rsr na nekje 80KM, kar pa se bi že moglo malo poznat, ampak vseeno je še len motor… Skratka če ti moč ni važna je lahko to dober nakup, ampak vedi da ko bo nekdo peljal 80 pri omejitvi 90 in boš hotel prehitevat se boš zelo namatral…

men pa pije od 4,8 do 5,7pa ga gonm pa še v hribh sm doma pa velikokrat mam pet folka v avt k da ni kej ulič avto

New Report

Close