Popust pri registraciji
Nujno bi rada prodala KIO Pride, pa da vidimo če smo lahko brez dveh avtov (enega še imamo), če ne bi šlo, bi potem kupili spet še enega malega.
Zanima me, koliko časa mi velja popust, ki ga imam pri registraciji oz. zavarovanju, v kolikem času moram kupit novega? Ali moram kar zdaj obvezno zamenjat staro za novo?
Za vse odgovore se najlepše zahvaljujem.
Za vse info glede KIA Pride (letnik 1999, december, metalno siva) pa lahko pokličete 041-864-524.
LP, Mojca
Težko se ločim od mojega avta, pa vendar ga bo treba prodati, saj mi boljkone stoji na parkirišču, decembra pa bi bilo potrebno podaljšat registracijo in spet zdevat lepe denarce….
KIA PRIDE 1,3
Letnik 1999 (december)
Kilometri: cca. 95.000
Sem 1.lastnica (kupljeno pri Avto Medved Maribor)
ima servisno knjigo
Cena: 600.000 SIT
Kupite hitro, ker se bojim da se premislim…
LP, Mojca
041-864-524
Na tržišču več od eurotaxa cenitve dobiš samo za bolj priznane znamke in še ti morajo biti dobro ohranjeni.
Za manj priljubljene in bolj eksotične kot je tvoj, boš pa lahko vesela, če boš sama prodala za 500.000 SIT.
Staro za novo se splača prodati res take avtomobile, ki gredo zelo težko v promet in zdelane potrebne popravila, ker se ga tako znebiš brez kakšnih muk in dobiš več denarja kot pa ga bi sam prodal, če bi ga sploh kdo hotel kupiti…