Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija POPRAVILO NAVADNEGA FOTOAPARATA, KJE?

POPRAVILO NAVADNEGA FOTOAPARATA, KJE?

KJE V LJUBLJANI BI POPRAVILI FOTOAPARAT? DA BO USLUGA RES KVALITETNA.
HVALA IN LEP POZDRAV.

Včasih je to delala Fotomehanika nasproti hotelka Lev. Ne vem pa, če je še tam.
Lp, Nataša

HVALA, KAJ PA FOTO BESENIČAR?
IMATE IZKUŠNJE Z NJIM?
N.

S Fotomehaniko imam slabe izkušnje! Mojega Olympusa so mi vrnili nepopravljenega, ker je bila baje napaka neodpravljiva. Nesel sem ga v Avstrijo, kjer so mi ga v enem tednu popravili brez problema. Žalostno!

S servisi foto opreme v Sloveniji je velik kriz. Takorekoc o vseh sem ze slisal mnogo slabih stvari, edino o Fotomehaniki na Gosposvetski pa tudi nekaj dobrih. Ugotovil sem, da je pri Fotomehaniki zelo odvisno, na katerega serviserja naletis. Enkrat sem k njim nesel v popravilo body, na katerem nista delovala dva gumba za posebne funkcije. Po pregledu, mi je serviser sporocil, da bi bilo popravilo izredno drago (1/3 cene novega bodya), narociti bi morali poseben kos iz Nemcije, cakal bi dva meseca, itd, zato sem se odlocil, da bom pac potrpel brez teh dveh funkcij. Ko sem cez priblizno dve leti nesel ISTI body k njim na ciscenje, so mi sproti odpravili se to napako. Ko sem to izvedel, so mi kar lasje sli pokonci, saj sem pricakoval astronomsko ceno popravila. Serviser pa je izjavil, da mi tega sploh ne bo racunal, ker sta bila samo dva kontakta za prilotati!!! Serviser je bil seveda drugi, kot tisti pred dvema letoma.

V branje priporocam tudi spodnja linka:

LP
Rado

ostanite raje pri analogcih.
trikrat manj crkujejo kot digitalci

New Report

Close