Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija popravilo digitalnega fotoaparata

popravilo digitalnega fotoaparata

Če mogoče kdo ve kje na gorenjskem popravljajo digitalne fotoaparate?

Hvala in prav lep dan

Anja

Sicer ne vem kje popravljalo, ampak vseeno preveri za kakšno napako gre, ker ponavadi popravilo stane toliko kot če kupiš nov fotoaparat.
LP

Odgovora žal ne vem, vsekakor pa navadno drži, da je ceneje kupiti nov aparat, kot popravljati starega.

Če je fotoaparat Canonov, je uradni servis v Ljubljani – nam ga bodo brezplačno popravili, saj je bila neka serijska napaka na optiki. Star pa je že več kot tri leta.

lenchi, kateri fotoaparat in kakšna napaka? moj a85 ga tudi biksa, ker občasno ne ostri slike. a rabiš račun za popravilo?

Na canonovi spletni strani je spisek vseh fotoaparatov, ki so imeli težave z optiko. Naš je S1. So se pa na ekranu pojavile barvne črte ali pa čista črnina.

Bom večkrat morala linke nalepit, da bodo delali:)

Ne potrebuješ računa. Tudi A85 je med njimi.

ni ti nalepilo direktnega linka.
mi lahko poveš, kje naj iščem?
lp

sem že našla, hvala za namig.
http://support-asia.canon-asia.com/index.jsp?fuseaction=support&prod_type=image-phenomena_notice

a mi lahko kdo prosim pove,kje je kakšen servis kjer ti lahko popravijo digitalni fotoaparat,ker je meni crknil 🙂 ko slikam,se mi pokažejo kr neke bele črte,in ko je slika shranjena,se na sliki vidijo samo bele črte….. LP

New Report

Close