popravila vs. nov avto
To je povsem odvisno od želja lastnika in njegovih zmožnosti, znamke vozila, kvalitete vozila in kaj točno je šlo narobe pri avtomobilu.
Me sploh ne zanima taka računica….
Pred enim letom sem nabavil 13 let starega S80 2.4 bencin(nov je bil 9 MIO sit) za 1500 € in takoj vložil gor 500 €, pred poletjem še en komplet rabljenih originalnih felten 17 ” z dobrimi gumami , vse skup za 250 € in pred novim letom še 300€. Na avtonetu se ga po enem letu še vedno ne da dobit izpod 1700 €, tko da….nabijajte kar hočete ampak s tako nizkimi stroški se znamo vozit v orenk avtu le najboljši…
V bistvu me popravila ne ganejo, ker bi se v vsakem primeru znašel za male pare, tud če bi bil fuč npr. en del, ki stane original 2.000€… vse se da dobit na odpadih, v oglasih-naših in tujih, po vezah, itd…
Je pa res da ne popravljam zadev, ki niso povezane z varnostjo, stabilnostjo avta….praske, počeni žarometi, odstopanja plastike, kovine, tapete, raztrgani sedeži, pomanjkanje lučk v notranjosti, alarmi in opozorila(razni ABS senzorji in lučke), itd…to so same brezvezne stvari, ki so meni osebno popolnoma nepomembne….