Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Popotovanje in prosti čas

Popotovanje in prosti čas

Pozdrav vsem!

iščem sopotnico/ka za popotovanje nekje med 01.07-25.10.2008 najraje backpacking. Mogoče J Amerika, Aljaska …

Iščem tudi družbo za kolesarjenje po Sloveniji, pohodništvo, smučanje …

Lp, Dejan
simcic73@gmail.com

kolesarjenje bi me zanimalo. kje si že bil pa načrte?

Smučanje – turno in alpinistično ali alpsko?

kolesarjenje…sem iz primorske, kolesarim po Krasu. Načrti…prekolesarit Slo. oz. zanimive kraje v smislu enodnevnih-dvodnevnih turah.

Smučanje…zaenkrat kar alpsko :o)

Lp, Dejan…simcic973@gmail.com

Zmenkarije ja!! No ja svaj posti so da lahko administrator upraviči obstoj foruma!

Srakoper,kaj ne vidiš temo?

Dajmo sopotniki in sopotnice naprej.

odvetnik5@gmail.com

južna amerika se doro sliši,pero kaj te tam zanima in a bo tut kolo v igri?:-)napiš kej več.

Js mam namen v J.Ameriki (Peru, Bolivija) bit nekje julija, avgusta (cca. 1 mesec). Povej kaj več o potovanju, na katerega se želiš odpravit. Mogoče pa lahko družimo moči in voljo 😉

Smučanje (alpsko, turno), plezanje, pohodništvo so dejavnosti, ki jim namenim precej mojega prostega časa 😉

Pozdrav,
av

Andrej1, potem bi se pa lahko kaj zmenil, kaj meniš? Sicer pa tako ali tako še ni snega!

Ja, sevede se lahko kaj zmenimo…Js sm za!
Sneg je, le v hribih ga je bolj malo in je težko cele smučke nazaj prinest.
Moj mejl je andrej.veternik(afna)gmail.com

Javite se, pa gremo kam na turo al pa alpsko smučat 🙂

Ja, se slišmo kej po praznikih.

Mislim, sej se lahko tud kakšno dekle javi…

No pa se bom javila 🙂 za bicikl ali smučanje, z veseljem tudi turno. Sem pa z vzhodnega dela Slovenije.
Pa za kako kolesarsko potovanje sem tudi. V tujino in po Sloveniji. Planiram eno tako potepanje tam nekje maja.

pošlji sliko da vidim čes kul pol se bomo pa zmenil!

Prosim pošlji mi zs, pa še kakšno dorečeva… lp.

Evo zmenkarije že šibajo na polno:))

Športnik, se ti ne zdi, da si zgrešil portal? Odtipkaj v gogle zasebni stiki ali kaj podobnega… tule pa ni zmenkarij.
Kolesar, se tipkava :), ti deluješ bolj resno.

Se pravi da nis kul če si tako burno odreagirala. Potem nič ne zamujam!

za turno smučanje za enkrat pa nimam opreme. s kolesom pa bi rad šel na kašno potovanje. sem iz lj,pogosto pa tud na obali, mam punco ki tud kolesari, tako da bi lahk šli ene 4.v načrtih mava grčijo, italijo (10 dni in več)pa tako tud kak izlet, kol.maraton tja do cc150km na dan.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close